Musclemeds Carnivor

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 63 59,4%
  • Orta karar

Votes: 32 30,2%
  • Başarısız

Votes: 11 10,4%

• Total voters
    106
1 hafta sonra yeni protein tozu alıcam da infusion black ile bu protein arasında kaldım.

acaba hem infusion black hem de bu proteini kullanmış olup da kıyaslayabilecek var mı?

1 hafta sonra yeni protein tozu alıcam da infusion black ile bu protein arasında kaldım.

acaba hem infusion black hem de bu proteini kullanmış olup da kıyaslayabilecek var mı?

Infusion ile Carnivor apayrı sınıflarda olan ürünlerdir. Biri Blend protein iken diğeri Isolate Whey.

Infuison blend sınıfında çok başarılı bir içeriğe sahip. Tabi kullanım şeklinize ve zamanınıza bağlı tercihiniz.

benim de aklım infusiona gidiyor ama demek istediğim ikisini de kullanmış olup da ikisi arasında kıyaslama yapabilecek birisi var mıydı.

benim de aklım infusiona gidiyor ama demek istediğim ikisini de kullanmış olup da ikisi arasında kıyaslama yapabilecek birisi var mıydı.

Deneme fırsatım olmadı ama Nutrex'in içindeki zengin fosfor ve potasyum miktarı büyümeye işaret ediyor Carnivor ise daha çok antreman sonrası yıkımı önleyen toparlayıcı bir ürün gibi gözüküyor.

Infusion ile Carnivor apayrı sınıflarda olan ürünlerdir. Biri Blend protein iken diğeri Isolate Whey.

Infuison blend sınıfında çok başarılı bir içeriğe sahip. Tabi kullanım şeklinize ve zamanınıza bağlı tercihiniz.

Bir yanlış anlama olmuş heralde;

Eğer Whey proteinden kastınız Carnivor ise Carnivor Whey protein değil Beef (Et) proteinidir.

Bir yanlış anlama olmuş heralde;

Eğer Whey proteinden kastınız Carnivor ise Carnivor Whey protein değil Beef (Et) proteinidir.

Evet dediğiniz gibi Beef Isolate yazacağıma Whey yazmışım. Assıl üstüne basmak istediğim Isolate olayı. thums:

Ben oyumu infusiondan yana kullanayim diyorum zaten aminoda kullaniyorum antrenman sonrasinda katabolik seviyeye gecmeden 250gr tavugumu da yiyorum sorun olmaz herhalde

Dün aldım polonyada fiyatı 70 lira civarı..yorumlara gelirsek ;

-Tad bana kalırsa harika çikolatalı aldım ne karısma problemi ne tat ikiside mükemmel
-Etki söylemek için daha erken dicemde ne gibi bir etki bekliyebilirim'ki :) Servis başı 2 gram kretin monohidrat var.

-Whey'le karısık kullanılırsa bence iş yapar.

Saygılar

bir arkadaşım sayesinde 3 4 keçe kullanmıstım tadı bitterimsi bir tat ama çikolatası gercekten güzel.. bu arada arkadaslar tad olayına takmayın size getirisi ne olur diye düşünün içeriğinde araştırıp bakarsanız içerik iyi fakat definasyonda kullanılacak bir protein tozu deil çünki 8 gr karbonhıdrat mevcut bu konuda marka sölemektense yeni çıkan beef protein definasyona uygundur

bir porsiyonluk hediye olarak gelmişti, etki olarak elbette hiçbirşey söyleyemem ama karışım süper, çikolata araması bence iğrençti.

Sanırım nisan ayından beri 10 a yakın mail gönderip amino profilini sordum. Hepsinde forum yöneticisi olduğumu ve ürünün tanıtımı amacıyla foruma bunu ekleyeceğimi söylememe rağmen 1 mesaj hariç hiçbirinde geri dönüş alamadım. Gelen tek cevapta da amino beef ürününün amino acid profilini yollamışlardı, cevaplamaları için belki öyledir diye(!) bu oranların beef protein isolate de de aynı olup olmadığını da sordum(ki oranlar " AMİNO" ismi içeren bir ürün için bile iyi değil) , buna da cevap alamadım :)

Özel hayat sebebiyle bir süredir spora ara vermiştim ve elimdeki ürünüde de yeni yeni kullanmaya başladım, bu sebeple etki açısından bir fikir belirtmem şu an için anlamsız.

Ara verdiğim süre içerisinde forumlardan da biraz uzak kalmam sebebi ile eğer amino profili paylaşıldı ise ve ben bunu kaçırdıysam yapacağım yorumlardan dolayı şimdiden özür dilerim, çünkü yapacağım yorumlar marka nın bana geri dönmemesi ve hala bir protein ürününün amino profilinin belli olmaması ile ilgili.

Bu süreç içerisinde yabancı forumlardan takip edebildiğim ve gördüğüm kadarı ile bu ürün ile ilgili tüketiciler artık ciddi eleştiriler yapma aşamasına geldi. Bir ürün ürettiğinizi düşünün ki kai ye sponsor olun, çok büyük sloganlarınız olsun ancak amino profilini biyolojik kullanılabilirliğini paylaşmayın, reklam stratejinizi sadece " Kai Green kırmızı et tükettiğinde daha iyi gelişim kaydettiğini gözlemledi, uzmanlarımız bunun üzerine çalışıp %350 concentrate beef pro üretti vs." üzerinden yürütülmeye çalışsın.

Bu mesajı daha önce paylaşacaktım ancak benim amino profilini görmemiş olasılığımı da göz önünde bulundurarak bu konuları ciddi araştıran Beachboy a sormak istedim, ondan da hala resmi yada gayrıresmi olarak ürünün amino profili nin belli olmadığına dair bir yanıt aldım.

Bir tüketici olarak benim gözümde bu ürünü rahat bir şekilde kullanıp tavsiye edebilmem için, marka nın ya da en azından ülkemizde bu işe bakan, ürünün satıcılığını yapan kişilerin, bir protein ürünü için en önemli şeylerden biri olan amino profili ni açıklaması gerekmekte.
Aksi takdir de bir çok beef ürünü için hala yerli ve yabancı forumlarda tartışılmakta olan collegen eşleşmesi var ve bunun için mi açıklanmıyor sorusu bir tüketici olarak benimde aklımı kurcalamakta ve gönül rahatlığı ile bu ürünü kullanmamı engellemektedir.

Bu sebeple marka yada türkiye de ki ürün satış işi ile uğraşan şahıslar, kimse nin aklında soru işareti bırakmamak adına umarım en kısa zamanda bu ürün ile ilgili gerekli tüm bilgilendirmeyi yaparlar.

Son düzenleme:
10 gündür kullandığım musclemeds carniviour beef protein i kullanıyorum
tadı iğrenç ötesi hala alışamadım bitirince bi daha kullanmamayı düsünüorm :)
10 gündür bi fark yok ama bakalım bi 10 gün sonra neler olacak

Kullanan birisi olarak tavsiye etmiyorum.Icinde gelatine var yani islami acidan uygun degil.Is0-100 kullanmaya basladim bunu birakip etkisi bundan daha iyi.

arkadaslar bu urunu kullandım tamam guzel urun tad olsun etkı olsun ama bıraz daha etkılı bır ısolete proteın tozu ıstıyorum bılgısı olan varmı hacım programına gırmeden ıstıyorum bır ısolete proteın daha kullanmak

proetın tozundan mucize beklemek yanlıs işini göre bi wheyde sana yeterlı bu ürünün tadı iyi arkadas almıstı kullandım okadar tadı kmötü dediler ama iyiyidi
gozu benlı param var diosan dynemetuze ıso veya wheider cfm weider whey hardlıne bipro ama hepsıde baya pahalı :)

Ürünü kullanmaya başladım. Detaylı yorumumu kutuyu bitirdikten sonra atacağım. İlk izlenim olarak tad ve karışımı değerlendireceğim. Karışım konusunda sanırım en rahat ettiğim ürünlerden biri oldu. Tad olarak ise en iyi olabilir. İlk kutu ile detayşı yorumumu atacağım.

3 aydır kullanıyorum tek kelimeyle harika diyebilirim 0 şeker ve yağ bu ürünü kullanmaya daha çok teşvik ediyor.

Arkadaşlar ürünü 1 aydır spordan sonra 1 ölçek olarak kullanıyorum. Tadı suyla çok güzel değil. Ama 1 ölçek toz - 250 ml üzüm suyu - 250 ml su karışımıyla gayet güzel oluyor ve antrenmandan sonra hem boşalan glikojen depolarını dolduruyor hem de gerekli proteini alıyorum, içinde kreatin bulundurması da cabası. Bulk dönemindeyim ve iyi bir hacim artışı sağladım. Toz bittiği zaman gelişmeleri tekrar yazarım.

MuscleMeds Carnivor Fruit Punch aldım.Çok memnunum eczane fiyatı 175 TL ama ben başka yerden 180 TL'ye aldım.Hocamın dediğini söylersem önemli olan kaç gr protein içerdiği değil protein'in kalitesi.Ben üründen memnunum tavsiye edilir.Ayrıca sıfır yağ özelliği de var.

Back
Yukarı