MusclePharm Bullet Proof

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan king87
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 25 61,0%
  • Orta karar

Votes: 12 29,3%
  • Başarısız

Votes: 4 9,8%

• Total voters
    41
Ürünü ilk kullandım ispirto gibi rengi ve kokusu var tadı ise çok mayhoş iğrenç birşey gece gece midemi kaldırdı uyku konusunda içtikten 1 saat sonra bile bir rahatlık hissetmedim normalde en geç gece 12dedim mi uyurdum dün gece 1'i geçiyordu uyudum :) ama sabah gerçekten rahat kalktım.

ne anlamda ? ben kutudan çıkan ölçeğin yarısını kullandım.Nox kullanıyorum saat 18.00 gibi o yüzden mi işe yaramadı acaba bende.

Kalp atışlarım çok hızlandı ve tüm vücudum karıncalandı baya bi süre

Arkadaşlar bu ürünü denemek isteyenler için iyi bir fırsat var. Ankarada olanlar malum yerden 70tl ye alabilir. Onun dışında şehir dışına da 3-5 lira kargo ile yolluyorlar.

beyler tadını bıraz abartmıyormusunuz? ggdan acık arttırmayla ucuza aldıgım urunu kullanıp kullanmamada tereddute dustum ve az once kullandım.. tadı gercekten cok kotu heralde dıyordum ama ılk yudumdan snra gercekten abatmıslar dedırttınız :) tadında hıcbır problem yok gayette guzel.. almak ısteyen arkadas varsa tadı konusunda takılmasın dıye paylasmak ıstedım ;)

MusclePharm'ın Assault ürününü kullanıyorum Pre-Work out olarak. Çok faydasını görüyorum, fakat geceleri zor uyuyorum. Bullet Proof'u bu yüzden düşünüyorum kullanmayı, yoksa fazla mı gelir sizce antreman öncesi Assault ve yatarken Bullet Proof kullanmak?

Türkiyeye ne zaman gelecek ?

Ben kullandım eski versiyonunu orta karar bir üründü zaten pre workout ürünleri hariç digerlerinde farkı bire bir hissetmek ve analiz etmek zor :)

Back
Yukarı