MuscleTech % 100 Premium Whey Protein Plus

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 75 55,1%
  • Orta karar

Votes: 48 35,3%
  • Başarısız

Votes: 13 9,6%

• Total voters
    136
165 tl mi ne 2.2 kg su ben de almayı düşünüyorum internetten ama fiyat pahalı oldgu için sadece antreman sonrası kullanacam tasaruf için :)

Arkadaşlar bu urunu 120 lıraya almsı bulunuyorum kacakmı sahtemı nasıl anlayacaz bılemedım.urunu ankaradakı bır magazadan aldım nakıt olarak.

33 gramda 20 gram protein var bu üründe... Optimum Gold serisinde ise 30.9 gramda yani 1 serviste 23.9 gram protein var.

Arkadaşlar daha evvel kullandığım ürünlerde tat olayından pek hoşnut değildim. Bu ürünün çikolatalısını yağsız süt ile denedim; tatlı ve güzel bir aroması var. Bu kez üründen kuşkulandım, bir sıkıntı olabilirmi ?

Bende yeni aldım ürünü 1 servisinde 20 gram protein var antrenman öncesi ve sonrası olarak kullanabilirsiniz.. ürün bitiminde size etkilerini gözlemlediğim kadarını paylaşırım.

Mrb arkadaslar oncelikle spora baslayali bir ay oldu bu protein tozunu aldim haftada dort gun antreman yapiyofum bana faydasi olurmu almaya baslasam lutfen yardimci olurmusunuz hocam almalisin diyor sizce ne yapmaliyim

Öncelikle doğal beslenmeye ağırlık verip takviye olarak protein kullanmanızın bir zararı olmaz. Süt tozu kullanmaktan çokta farklı bir durum değil. Fakat günlük beslenmeyi aksatıp sadece bu tip ürünlerden medet ummak yada gereğinden fazla tüketmek doğru olmaz.

Doğal ürünleri kullanıyorum 90 kg 1.90 boyundayım normal yiyeceklerden vcudumun kasa yapabilmesi için gerekli olan proteini alacağımı tahmin etmiyorum kullanmamın faydası olabilirmi

bodyde 8.ayım.İlk defa protein kullanıyorum daha bu gün aldım.Tadı başka içmediğim için kıyaslayamam ama suyla bile güzel oldu.Kollar 36 ya gelip tıkanmıştı gelişemiyordum.Bakalım ne olacak ? Antremandan sonra 1 ölçek kullanıyorum sadece. Bi kaç haftaya etkilerini yazarım.

proseries de creatin ,vitamin ve diğer katkılar da var, bu üründe whey e ilave glutamin bcaa katkısı yapılmış ,protein miktarı da biraz daha düşük, antreman sonrası ve sabah kullanımı için ideal...ben antreman sonrası alıyorum , gobek durumunuza gore su ile veya yagsız sutle alabilirsiniz.

170 tl ile 150 tl arası daha ucuzunu görmedim,başarılı bir ürün ben memnun kaldım ikinci paketi alıp kullanıma devam etmeyide düşünüyorum

Yaklaşık 5 aydır vg yapıyorum 2.ayımda aldım bu ürünü yanınada gaspari aminoyla birlikte önerilenden daha az miktarda kulllandığım halde çok iyi sonuçlar elde ettim ilk 2 ayda harika gelişmeler elde ettim herkese öneririm bunu bitirdikten sonrada nitrotechi deniyecem muscletechi allıyor pulluyor satıyor diyenlere inat gayet başarılı ürünleri bence

Ben bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum antreman sonrası 2 ölçek alıyorum . 3 ay önce kilom 68 di . kolum 32 cm omuzum 110 cm göğüs 90 cm di bu ay ölçtürdüğümde kilo 70 kol 39 omuz 129 göğüs 105 çıktı dumbelllls ben gelişimden memnun kaldım bence ürün güzel denemenizi tavsiye ederim ;)

Ben bu ürünü yaklaşık 3 aydır kullanıyorum antreman sonrası 2 ölçek alıyorum . 3 ay önce kilom 68 di . kolum 32 cm omuzum 110 cm göğüs 90 cm di bu ay ölçtürdüğümde kilo 70 kol 39 omuz 129 göğüs 105 çıktı dumbelllls ben gelişimden memnun kaldım bence ürün güzel denemenizi tavsiye ederim ;)

3 ayda 7 cm kol, 15 cm göğüs, bence ölçülerini bir daha aldır belki kollar 41 42 filan olmusdur

ürünü 2 aydır kullanıyorum 6 aydır vg yapıyorum ürün gayet iyi ve güzel hatta son bir ölçeklik kaldı yine sipariş verdim hafta sonu geliyor tek tavsiyem eğer vucudunuzda yağ sorunu varsa su ile içmenizdir yarım yağlı sütle içsende bişe olmaz flan diyolar ama dahada yağlanmamak için su ile için proteinler arasında en basit ürün olarak görünür besin değerleri azda olsa vg ye yeni başlayanlar için güzel üründür ileri seviyeler için tavsiye etmem 1 ölçekteki protein miktarı az ve aynı şekilde 1 ölçekteki protein harici besin oranlarıda az sporda yeni isen tam sana göre bir ürün :)

Premium Whey Protein Chocolate Bag

Ben altı ay kullandım bu ürünü. Kesinlikle piyasada çok daha iyi protein tozları var. Tadını da beğenmedim. Başka tozları da değerlendirin almadan önce.

Doğal ürünleri kullanıyorum 90 kg 1.90 boyundayım normal yiyeceklerden vcudumun kasa yapabilmesi için gerekli olan proteini alacağımı tahmin etmiyorum kullanmamın faydası olabilirmi
Kolay yola kaçıp tozlara başvuruyorsun sende bu spora yeni başlayanların çoğunda olduğu gibi.Doğal beslen ,yumurta beyazı,yulaf,kepekli makarna ,tavuk (göğüs kısmı) gibi gıdaları yeterince tüket bakalım... Vücuduna 6 ay ver, sonuçları gör ondan sonra ben doğal yollardan kas inşası için gerekli proteinleri karşılamıyorum dersin.

Back
Yukarı