Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neymiş bu arkadaşlar. firebırd eğer söylediklerin doğruysa baya bi etkili. bb.com da da halo ile ilgili baya bi açıklama var ama ingilizce çok mükemmel olmadığından ilk okuyuşta anladığım kadar ve şemada da anlatıklarına bakılırsa 6 yönlü etkiye sahip. katabolizmayı engelleyip kas büyümesini sağlıyormuş. içeriğine baktım protein içerdiği ile ilgili bir bölüme rastlayamadım. yada ben göremedim. baya bi içerik açıklaması var. merak eden vede ingilizcesi iyi olan arkadaşlar burdan bakıp açıklamarda bulunurlarsa iyi olur... http://www.bodybuilding.com/store/mt/anabolichalo.html
o fiyata aldım bende bu ürünün methini duydum eğer gerçekten istediğim etkiyi wermezse bidaha bişey kullanmıcam zaten mucize bekleyenlerden deyilim tabiki ama şu supplementer gerçekten çok pahalı biraz iyi aminolar 100 liradan aşa deyil
firebird aramızda kullanan bitek sen warsın heralde off günlerde kullandın mı
şuan elimde optimum var. o zaman halo ile birlikte extra suplement kullanıp iyi de beslenmek gerek. o zaman etki çok daha mükemmel olur. netritionda 44.99. türkiyedeki sitelerde var mı? biraz araştırdım ama bulamadım....
ürün amerikada çok satmış biçok sitede stok yok hatta zaman zaman kendi sitesinde bile stok kalmıo ben de bunu 1.5 ayda sora sora buldum tr de bağzı satış sitelerinde satımı yasak eğer bulursan ya elden alıcaksın ki 15 20 lira ucuza gelir yada saatlerinizi ayarlayıp bi anda alış verişi yapıcaksın
ewet arkadaşlar ürünü bugün kullandım tabiki etkisini hissetmedim ama şunu söyliyim kendimi tadı güzeldir ben içerim noolcak diye hazırlamama rağmen berbat bi tatla karşılaştım gerçekten rezalet ama içtikten sonra verdiği ferahlık hoşuma gitti
kol:39.5
bel:93(piknik tip göbekli )
kilo 75
hadi hayırlısı
Bu ürün aslında bilindiği anlamda anabolic bire ürün değil Anabolic halo yani anabolik hedef,maksat gaye anlamında kullanılmış onun için testesteron gibi sentetik anabolizanlar yok.Dolayısıyla hiç korkma bişey olmaz.
Ürün review sitelerinde pek kötülenmiş bu ürün. Tadının kedi çişiyle mukayese edip kedi çişini seçenler bilem var. Muscletech'in havalı pazarlama başarısına rağmen içerik anlamında piyasa bildiğimiz 2-3 ürünün kombinesi diyebiliriz. Ağız tadı olmayan zengin çocukları için ideal bir ürün.
ürün az önce geldi. bende sabırsızlıkla açtım ve 10.45 itibarı ile 1 ölcek içtim.
kilom. 78,5
boy. 1.83
kol.38,5
gelişmeleri yazmaya devam edicem. buarada arkadaşın dediği gibi sabah 1 antrenmandan sonra 1 olarak kullanıcam
merak etmeyin burdayım ürünü kullanıyorum ve tadına alışmaya başladım ancak bi kampa katıldım 4 günden sora yeniden başladım en sonki idmandan sonra kollarım sıcakken 42 yi vurdu ve bu sabah belimi ölçtüğümde 90 dı şu ana kadar üründen memnunum 140 la 160 a kadar bi fiyat verdikten sonrada motivasyonu süper oluyo ama bunu 2 hafta sonra beraber görücez bakalım verilen paraya deyiyomu eyer beklenilen ölçü alınırsa ve amino ve proteinlere verdiğimiz parayla kıyaslarsak çoçuk oyuncağı kalır bu para
Aminoyu bilmem ama protein'in yerini alabileceğini sanmıyorum, biraz lükse giriyor. Reklam olmazsa aldığın yeri söyleyebilir misin shownodese ve facefacebook ? Olmadı özel mesaj atarsanız çok makbule geçer. Ürünü denemek istiyorum.
arkakaşlar kaslarda inanılmaz bir sertleşme var bende aslında biraz canımı sıkmaya başladı çünkü aşırı derecede kıramplar gitiyo kollarıma napalım katlanıcaz artık acı yoksa gelişmede yok