MuscleTech Anabolic Halo

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    116
Şuan yine antrenmana giderken yazayım dedim , şimdilik hala bir etkisi oldugunu söyleyemem bakalım kutu bitsin ben tam olarak ne oldu ne bitti hepsini yazayım .

türkiyedeki ürünlerde bcaa oranı ve glutamin oranları çok düşük alırken kutunun üstüne bakmayı unutmayın şu ürün gerçek değerleriyle satılsa mükemmel fakat türkiyedekilerde değerler çok düşük buda bu ürünü nitro tech den farksız kılıyor aynı onun içeriğine sahip alırken 6 gr bcaa 5 gr glutamin var diye yazıyorsa alın yoksa gidin nitro tech alın parayı boşuna vermeyin

Ben kullandım eski olanı tabi. 1 kutu bitirdim tek avantajı kas ağrılarını kesmesi oldu. Hacim veya kaslarda sertleşme olmadı bende. Bazı içeriklerde çok yüksek vücut sindiremez. Bence buna vereceğiniz paraya pump etkisi yapacak performans artırıcılara yönelin derim ama tabi 1 kutu bitir bırak olmamalı bence.

Arkadaşlar ben geçen gün bir halo sipariş ettim geldi we kapağı ambalajlı olduğu halde hafif açılmış we kapağın çevresine dökülmüş. Üründen antremandan sonra 2 ölçek kullandım çikolata aramalı olduğu halde değişik bi tadı wardı ispirto kokusu gibi. Ürün bozulmuşmudur acaba bu tad bu yüzden mi?

Bende çikolatası var. Tadına bayıldım. Hatta antrenman bitse de içsem diye bazen sabırsızlanıyorum :) 500 ml light sütün için 2 ölçek atıyorum. Antrenmandan hemen sonra içiyorum. Ertesi güne antrenman yapmamış gibi kalkıyorum. Ayrıca antrenmanlarım akşam 6 gibi bittiğinden akşam yemekleri yiyordum fakat bunu içince bir doygunluk geliyor. Yemek yiyemiyorum. Uyku yaptığını okumuştum. Bana da uyku geliyor ama sütten kaynaklandığını düşünüyorum.
Sertleşme problemim de olmadı.

Back
Yukarı