MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 108 68,4%
  • Orta Karar

Votes: 40 25,3%
  • Başarısız

Votes: 10 6,3%

• Total voters
    158
Selamlar, ben 4 hafta içinde alabildiğim kiloyu-hacmialıp yaz için definisyona başlamayı düşünüyorum lakin 3 haftadır gelişm kaydedemedim,creatine falanda kullanmıyorum sadece whey protein ve amino kullandım -bitmek üzere stoklarım- bu 4 haftalık süreç için cell-tech düşündüm sizce almalımıyım yoksa 1 ay sonra definisyona gireceğim için boşa mı gitmiş olur ne dersiniz?

Dynamatize,Ultimate Krea-Alklyn Kısaca Saf monohidrat al bence(Y)

Muscletech Cell-Tech Hardcore Pro Series vs Multipower X-Plode

muscletech nitrotech hardcore aldım bugün yaklaşık 2 aylık yoğun bir programa giricem yanında bu ürünü düşünüyorum 2 kutu kullanmayı fakat Multipower X-Plode da çok güzel geliyor bana ki kullananların yorumlarıda bu yönde.X-plode bir kreatin desteği değil ama "Kütle İçin En İyi 11 Takviye" den biri olan vitargo içeriyor bu celltech deki dextrose dan çok daha iyidir.aklım karıştı benimde yardımcı olunabilirse sevinirim..

Dynamatize,Ultimate Krea-Alklyn Kısaca Saf monohidrat al bence(Y)

Peki bu dynamatize in diğer kreatinlerden farkı nedir? Kreatinler içinde en etkilisimidir nedir?
CEll-Tech icinde karbonhidratta var diye beslenmeye destek olur diye düşündüm, bazıları ürünü çok başarılı bulurken bazıları balon olduğunu söylüyor bende arada kaldım :) 2. hafta bitti programın hala bir ürün kullanmadım

muscletech nitrotech hardcore aldım bugün yaklaşık 2 aylık yoğun bir programa giricem yanında bu ürünü düşünüyorum 2 kutu kullanmayı fakat Multipower X-Plode da çok güzel geliyor bana ki kullananların yorumlarıda bu yönde.X-plode bir kreatin desteği değil ama "Kütle İçin En İyi 11 Takviye" den biri olan vitargo içeriyor bu celltech deki dextrose dan çok daha iyidir.aklım karıştı benimde yardımcı olunabilirse sevinirim..
Ben vitargoyu dergide okumustum yurt dışında baya populer tavsiye ediliyor fakat cell tech de deli bişe yani ama ben cell techin profesyonel işi oldugnu düşünüyorum 2kutu bitirdim kutunun arkasında yazdıgı gibi kullandım başka arkadaslar 1 ölçek kullanıp verim almıslar bana fazla geldi acıkcası göbeklendim ama baya ölçü aldırdı koluma hemde kısa sürede arkadasım celltechle tavsiyem budur sana ;) not :dextrose içindeki creatini hücrenin içine taşımak için kullanılmışş vitargo ise karbonhidrat destegi

celltech in hacim aldırması özelliklede kollardan olması güzel fakat göbek yapmasını veya yağ dokusunu arttırmasını istemiyorum.senin önceki yazılarında dediğin gibi "artık damarsızım" olmak istemiyorum çnki 85 kiloda define bir vücudum var bunu bozmak istemem.bu sebepten celltech konusunda kararsız kaldım.performansı-etkisi süper olabilir ama vücut şeklimi bozmasını istemem ki yaza ne kadar az kaldı zaten bide onları vermek için uğraşmiyim :p

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:21 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:00 ----------

Peki bu dynamatize in diğer kreatinlerden farkı nedir? Kreatinler içinde en etkilisimidir nedir?
CEll-Tech icinde karbonhidratta var diye beslenmeye destek olur diye düşündüm, bazıları ürünü çok başarılı bulurken bazıları balon olduğunu söylüyor bende arada kaldım :) 2. hafta bitti programın hala bir ürün kullanmadım
dymatize'nin diğer kreatinlerden bir farkı yok.aslında kreatinlerinde birbirinden farkı pek farkı yok çünkü hepsi saf zaten sadece uygulanan işlemlerde farklılık olabilir.ayrıca ernesto33'ün belirttiği Ultimate "Krea-Alklyn" kreatin monohidrat değildir arkadaşın dalgınlığına geldi sanırım.dymatize demesinin bir sebebide kreatininin patentli olması olabilir bunun bir örneğide hardline creapure de vardır..
senin sorun için ise benim cevabım celltech kullanma çünkü 1 ayda ne kadar kilo hacim alabilirsin ki bide definisyona gircem diyosun kiloda verirsen geriye fazla bir kazancın olmaz.uzun zamandır spor yapıyor olsan olabilirdi fakat yenisin sanırım bu sporda ve 2 ay önce kullaniyim mi deseydin kullan diyebilirdim fakat yaza girerken bana göre normal kreatin kullan kullanıcaksan.

Hocam performans için superpump250 öneriyor ama pek sıcak bakmıyorum buna çünkü biraz kullandım bazen etki ederken bazen etki göstermedi biraz psikolojik etkisi var sanırım ve sadece odaklanma sağlıyor.
Creatine performans arttırırken birazda hacim sağliyor,daha önce toplamda 1000gr kadar creatine kullandım ve bıraktıktan 1.5 ay sonra bile kilomda düşüş yaşamadım söylenenlerin aksine.

superpump250 çok kaliteli bir no ürünüdür.bende arada bir bsn noxplode kullanıyorum banada sendeki gibi bazen işe yarıyo bazen yaramıyordu ama antreman esnasında 1.5 litre su ve üzeri içince gerçekten performansa farkedilir derecede artış gördüm.içerisinde kreatin var sonuç olarak ve su içmek gerçekten çok işe yarıyor.birde öyle dene superpump ı istersen ondan sonra karar verirsin.
bende yüklemesiz mhp kreatin kullanıyorum şu anda yükleme yapmadım 5-10 gr antremandan önce alıyorum 5 gr da sonra alıyorum.ve spor yapmadığm zamanlardada kullanmıyorum.geçen hafta vizelerim vardı yaklaşık 8 gün kullanmadım hiçbirşey ağırlığımda hiçbir düşüş yaşamadım şahsen.ama iyi beslenmeyi ihmal etmedim tabiki.:)

bu ürünü üstündeki kullanım şartlarına göre kullanıldığında kaç gün gidiyor, yda farklı şekilde kullananlar varmı sonuçta nitro tech in üstündede günlük 5 ölçekten bahsediyor.

Ben 4 gun once satin aldim. Spor salonunda hocalarima bahsettigimde neden aldin ki keske almasaydin falan diye takildilar. Bazi arkadaslar da creatin kullanmak bobrek tasi yapr kullanmasi zordur 1 hafta iciceksin 1 hafta ra vericeksin falan diyerek gozumu korkuttular.

Bende 2 olcek kullanilmasi yazmasina ragmen 1 olcegin dibinde koyup suyla karistirip iciyorum. Ne yapmaliyim bilemiyorum lutfen bir tavsiye verin bana

spor geçmişin hakkında bilgi vermemişsin ama aldığına göre kullanabilecek seviyede olduğunu düşünmüşsün demektir.kreatini kullanmasını bildikten sonra hiçbir riski yoktur.ayrıca 1 hafta kullan 1 hafta bırak yok böyle birşey.6 haftalık kullanımdan sonra 2 hafta ara verilir.elinde kutu zaten en fazla 1 ay gider yani sorun yoktur kullanıma güvenle devam edebilirsin.üzerinde yazdığı gibide kullanabilirsin veya sadece antreman sonrası 1 ölçek olarakta kullanabilirsin.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim.

Zayıf ve kassız bir vücudum var. Gerçi hemen hemen 1 yıl oldu başlayalı. Artık 1 yıl da zor kilo alan biri ne kadar kas yapıyorsa o kadar ilermem oldu.

Çarşamba günü ilk antreman sonrası 1 ölçek cell tech i suyla karıştırarak aldım. Ertesi günü antremanın ortasından itibaren biraz su biraz celltech içerek ve kalanı antreman sonrasında içerek tükettim. Artık gelişmeleri görücez duruma göre.

Antremandan önce bir bardak elma suyu alıyorum ve şunu söyleyebilirim, cell tech den mi kaynaklanıyor yoksa antreman öncesi şekerli içecektenmi bilemiyorum kırılma noktamın biraz daha yukarılara çıktığını söyleyebilirim.

Gerçekten yararlı bir ürün. Özellikle Nitro-Tech ile kombine edildiğinde. Kollara güzel hacim kazandırıyor. Tek kötü tarafı fiyatı ve fiyatına göre çabuk bitmesi (Kutu üzerinde yazan şekline göre kullandım)

bendee 4 gundur kullanmaya basladım nitrotechle kombine ediyorum , gelisme gorunce yazıcam fakat ürünün tadı cok kotu asırı sekerli , surup gibi bi tadı var ictikten sonra bi yarım saatte rahatsızlık veriyor. nekadar etkili olursa olsun bitirdkten sonra bidaha kullanmayı düsünmüyorum.

sözkonusu kullanım şeklini yarıya düşürüp alarak kullamama rağmen etkisini göstermiş bir ürün. mri firmasının WAR isimli ürünüyle birlikte kullanıldığında tatmin edici etkiler gösteriyor.

Ben içinde şeker var diye muz ve üzüm bile yemiyorum şimdi 1 servisinde 75 gram şeker olan ürünü kullanırmıyım ? Hayır kullanmam , peki tavsiye edermiyim ? Hayır etmem . Servisinde 75 gram şeker olan bir ürünü kullanırken bir daha düşünün , bu ürün çok güzel göbek yapar sizde göbekli erkeklerden hoşlanan Türk kızlarıyla karşılaşırsanız bu anlamda faydasını görebilirsiniz.

Valla ben göbek yapması gibi bir etki görmedim bu tamamen çalışma alışkanlıklarıyla ilgili olabilir...

Bende tek kaşığı antremandan hemen sonra alıyorum ki 2 kaşık almam gerektiği yazıyor arkasında. Böbrek taşı yapabilir korkusu işte...

Göbek yapmadığı gibi bende pek özel bir etkisini gördüğümü söyleyemem fakat ürünü kötüleyemiyorum zira yarım doz alıyorum

Back
Yukarı