MuscleTech Cell-Tech Hardcore Pro Series

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 108 68,4%
  • Orta Karar

Votes: 40 25,3%
  • Başarısız

Votes: 10 6,3%

• Total voters
    158
1.73 boyunda 59.5 kiloyum.Bir tane muschletech %100 premium mass gainer ile kombine ettim bu ürünü.Cell-tech 1 hafata yükledikten sonra sadece spor sonraı 30gr alıyorum.Gaineri ayrı alıyorum yanında.1 hafata sonunda güzel bir güç artışı ve şişkinlik yapıyor.Tavsiye ederim.

Arkadaş kullanıyor içerisinde çok fazla şeker var yağlanma sorunu ile karşı karşıya kala bilir yağlanmaya müsait yapılar.

Arkadaş kullanıyor içerisinde çok fazla şeker var yağlanma sorunu ile karşı karşıya kala bilir yağlanmaya müsait yapılar.

Aslinda bunun icindeki seker yaglandirma yapmaz, eger ki fazla kalori aliyorsaniz ve buda fazlalik yaratiyorsa sikinti olacaktir.

Merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Ben yaklasık 2 aydır Prolab N-Large 2 (kilo aldırıcı) kullanıyorum oldukça memnunum. Şuanda da kullanmaya devam etmekteyim. Bu ürüne ek olması için Cell Tech Hard Core limonlusunu aldım fakat daha kullanmadım. Kilo aldırıcıyı spordan 30 dk önce ve spordan hemen sonra kullanmaktayım. Şimdi Cell Teche başlayınca bu iki ürünü nasıl kullanmam gerekiyor. Şu şekilde kullansam sorun olur mu ? Spordan yarım saat önce Kilo Aldırıcı spordan hemen sonra Cell Tech, gece yatmadan önce tekrar kilo aldırıcı şeklinde. Yükleme yapmayı düşünmüyorum bana ticari bir hareket gibi geldi. Cevaplayacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar. Bir şey sormak istiyorum. Ben yaklasık 2 aydır Prolab N-Large 2 (kilo aldırıcı) kullanıyorum oldukça memnunum. Şuanda da kullanmaya devam etmekteyim. Bu ürüne ek olması için Cell Tech Hard Core limonlusunu aldım fakat daha kullanmadım. Kilo aldırıcıyı spordan 30 dk önce ve spordan hemen sonra kullanmaktayım. Şimdi Cell Teche başlayınca bu iki ürünü nasıl kullanmam gerekiyor. Şu şekilde kullansam sorun olur mu ? Spordan yarım saat önce Kilo Aldırıcı spordan hemen sonra Cell Tech, gece yatmadan önce tekrar kilo aldırıcı şeklinde. Yükleme yapmayı düşünmüyorum bana ticari bir hareket gibi geldi. Cevaplayacak kişilere şimdiden teşekkür ederim.

evet arkadaşın sorusunun cevabını bende merak ediyorum ? 2 sini aynı anda kullandığımızda aşırı yüklenme oluyor mideye doğru kullanım nasıl olmalı

arkadaşlar bende bu ürünü alıp multipower mass gainer ile kullanmak istiyorum. sizce çok fazla mı olur? bide ikisini üst üste mi içmem gerekiyor nasıl kullanmalıyım

Bu üründen aldım ve kullanan arkadaşlara soruyorum. Ne zaman kullanıyorsunuz?

Ben antremandan 30dk önce ve antremandan sonra olarak kullanıyorum. Takdir edersiniz ki pre-workout ürünü de kullanırsanız antremandan önce yaklaşık 600-700ml su tüketmiş olursunuz. Antreman sırasında da nerden baksan 1.5lt su içiliyor. Antremandan hemen sonra 300ml protein tozu ile 300ml celltech i de sayarsak tuvaletten çıkamıyorum.

Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Bu üründen aldım ve kullanan arkadaşlara soruyorum. Ne zaman kullanıyorsunuz?

Ben antremandan 30dk önce ve antremandan sonra olarak kullanıyorum. Takdir edersiniz ki pre-workout ürünü de kullanırsanız antremandan önce yaklaşık 600-700ml su tüketmiş olursunuz. Antreman sırasında da nerden baksan 1.5lt su içiliyor. Antremandan hemen sonra 300ml protein tozu ile 300ml celltech i de sayarsak tuvaletten çıkamıyorum.

Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Kendimi alıntılıyorum.

Bu ürünün en iyi kullanım şekli: İlk 7 gün yükleme döneminde : Sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek ve antreman biter bitmez 2 ölçek su ile 350ml. Antreman günü değil ise sabah kalkar kalkmaz yine 2 ölçek ve sonra günün bir bölümünde yine 2 ölçek.
Yükleme dönemi bittiğinde: sadece antremandan sonra 2 ölçek tavsiye ediyorlar. Antreman günü değilse sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek şeklinde.

Kaynak: MuscleTech - The New MuscleTech Performance Series - Products - Cell-Tech

Ben yurtdışındaki bir dostumun tavsiyesi ile 1 ölçek sabah kalkarkalkmaz 1 ölçekte antremandan sonra kullanıcam.

Saygılar

Arkadaşlar bu ürün tek başına kullanılabilir mi? Yani tek başına işe yararmı ? Yaramaz ise yanında ne gibi ürünlerle kombine etmeliyim?

merhaba arkadaslar. Bende bu ürünü alıcam bir iki güne. Suanda elimde kullanmakta olduğum ON 100% whey de bulunuyor. bu ikisinden en verimli sonucu almak için antrenman öncesi sonrası kac dk önce ya da sonra hangi şekilde kullanmamı önerirsiniz bu konuda bilgili arkadaşların yorumunu almak istedim ? şimdiden teşekkürler...

Slm

Ürünü proteintürk'ten son kullanma tarihi haziran olması sebebiyle 50 tl ye aldım. Bu tip ürünler son kullanma tarihi bittikten sonra 6 ay daha kullanılabiliyor sanırım. Zaten ben 1 ayda bitirecegim. Yükleme yapmadan sadece antreman sonlarında kullanmayı düşünüyorum.

Antremandan önce tam ölçek amino fx+yarım ölçek protein tozu , antremandan hemen sonra protein tozu ve celltech , gece yatmadan casein

Eski versiyonu bir harika idi. Ancak 129 Tl'ye 1,3kgs lik de olsa yeni versiyonu cikti. Dogrusu 28 kullanimlik bir kreatin icin yuksek fiyat. Yine de alan ve kullanan olursa objektif yorumlarini okumak isterim.

Back
Yukarı