arkadaslar urun hakkinda bahsettiginiz fiyatlar inanilmaz ben newyork ta yasiyorum 44 dolar verdim ustelik 2. ci urun yuzde 50 indirimli o fiyatlari vermeyin o uckaatcilara
Arkadaslar bugun itibariyle;
MuscleTech Cell-tech Hardcore Creatine (1.4kg) siparişi vermiş bulunmaktayım. Ürün 100 gr lık 14 paket seklinde. Bodybuilding in sitesinden kullanımını ve hazırlanısını okudum ama tam olarak anlayamadım.. Anladıgım
İlk 5 gün; Gunde 2 servis alınız. İlk servis sabah kaltıgınızda, İkinci servis antremandan hemen sonra..
5 gunden sonra antremanlardan sonra alınız diyor..
ama bunun bi servisi 2 kaşık diyor. Benim bildigim Creatine cay kasıgı ile (5 grama denk) konulurdu.. ve 1.5 kg ya yakın bi creatine baya bi sure giderdi..bide 12 oz suya katın diyo. 12 oz ne kadara denk? bi de bu kullanım sekliyle bu kac gun dayanır ki? 10 gunde biter kanımca. Bu konuda tam bilgisi olan arkadaslar aydınlatırsa simdiden tsk ederim..
arakdaslar bu 14 paketten 5 paket kaldı.. ben bu urunu kullanan arkadaslara bisey sormak istiyorum? Abi sizde nasıl bi mide var ya??? arkadaslar cogu urunu kullandım ama bunu içmek cok zor geldi bana.. Ruyalarıma giriyo sabah bunu nasıl icecem acaba? mide bulandırıyo, ve ishal yapıyor.. Bu urun iyi verim verse bile imkanı olup bundan 3 4 kutu bitiren arkadaslara şaşarım ve sapka cıkarırım![]()
bence de aramosı var ama bana göre tadı çekilir gibi değil..
ayrıca içtikten soran 3-5 saat iştah kalmıyor..