Muscletech Celltech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.408
celltechi alırsan 3-4 kilo alabilirsin kaslarda su toplanmasından dolayı ve göbek bölgesinde artış olabilir. bu dezavantajların yanında isteklerin için doğru tercih celltech.

arkadaşlar zayıflık sorunu çeken biriyim. weight gainer ve true-mass sayesinde 6 kilo aldım. Şimdi yine bi gainer mı alıyım yoksa celltech creatin benim hacimlenmeme yardımcı olurmu ?

GNC'de şöyle bir ürün gördüm arkadaşlar
http://******/tr/products.asp?ID=7&CID=33&PID=833&title=MT- Celltech Power Packs- 30 konsantre paket

Kullanıma göre fiyat açısından 2kg toz olan 100gr servisten 20 servis giderken bunda 30 paket varmış fiyat aynı.

Almayı düşünüyordum celltech 3 ay aradan sonra spora dönünce destek olması açısından ama bu celltechin paketlerini görünce aklım karştı

Ürün dün www.supplementer.com dan geldi.
Bu sabah ilk porsiyonumu aldım :) Limon aromalı, tadı limonataya çok benzemişthums:
Tadı çok hoş, içtikten kısa bir süre ağızda bilmediğim bir tat oluşuyor, fakat oda çok kısa süreli.
Enerji kısmına gelince 1 hafta sonra bakalım ne olacak
Saygılarımla

Cell-Tech ve Anabolic Halo'yu da denemiş olan var mı aranızda ? Hangisi daha etkili ?

+ Cell Tech definasyonu bozar mı yüksek şeker içeriğinden dolayı ?

Son düzenleme:
Oncelikle herkese merhaba arkadaslar bu ilaci 90 tl e aldim suan indirime girmiş...oncelikle aktif profesyonel sporcuyum bu ilac dopingde cikabilme ihtimali war mi ? We kullaniş şekli hakkinda hiç bişey bilmiyorum idmandan once içtim kac olcek icmeliyim we ne zaman we yuklenme donemi nasil yapiliyor ? Top idmanlarinda kullanayim mi ? Yardimlariniz bekliyorumm

(celltech ilaç olarak değil besin takviyesi olarak geçer)90 liraya iyi almışssın. bildiğim kadarıyla yasaklı madde yok içerisinde. off günlerde sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek antrenman günlerinde antrenmandan hemen sonra 2ölçek içebilirsin. vücütta su tutmasına bağlı olarak 3-4 kilo alabilirsin.üstünde yazdığına göre yükleme için 7 gün boyunca günde 2 porsiyon(4ölçek) alınmalı ama bence gerek yok yüklemesiz gayet iyi sonuç veriyor. futbol basketbol vb. branşlarda alım için pek uygun değil. Gaspari Size On antrenman sırasında alınabilecek performansı yüksek tutan en iyi ürünlerden biridir.sana daha uygun olan takviye Size On'dur.

çok teşekkür ediyorum evet 90 lira istanbulda bulabilirsin suan kampanyada oldugu ıcın bu fiyat normalde 120 lira ciwarıymıs ama pek anlamadım basketbol ıcın uygun degil felen demişsiniz...ilk kullanımda antremandan once 1 olcek aldım dogrumudur creatin idmandan once alınır diye duymustum bunun ıcınde de creatin war fazlasıyla yarım saat içer diye kkendi mantıgıma gittim dopingde cıkmıyor sanırım yuklenme yapmıyorum yanı idman once 2 olcek alsam sorun olur mu ?

off günlerde sabah kalkar kalkmaz 2 ölçek antrenman günlerinde antrenmandan hemen sonra 2ölçek içebilirsin.
bu ürün post workout diye geçiyor içinde creatine var ama esas amacı antrenman sonrası karbonhidrat ihtiyacını gidermek ve vucudu toparlamak. senin basketbol antrenmanında bu tarz bi ürünü kullanmaktaki amacın yorgunluğu geciktirmek ve performans artırmak . bu ürünü antrenmandan 1 saat önce alıp kullanabilirsin ama performansta fazla bir artış bekleme.
senin aradığın özellikte piyasada fazla ürün yok. bulabileceğin en iyisi daha önce dediğim gibi Gaspari SizeOn. muscletech vücut geliştirme ile uğraşanlar için kaslarda su toplar , toparlanmayı çabuklaştırıri gelişimi hızlandırır.SizeOn ise antrenman sırasında kaybedilen enerjiyi yerine getirir uzun süre aynı performansı vermeni sağlar.

Arkadaslar ben bu urunu nitro tech ile nasıl kombine eidceim yani spordan sonra ikisinidemi içicem herhangi bir yan etkisi olabilirmi bu durumda yardımcı olursanız sevinirim

Bir kutu aldım on sezondan sonra havaların da soğumasıyla hacim çalışmasına devam edicem.kreatine de başlasam mı yoksa birkaç ay geçip havanın soğumasını mı beklesemem karasızım ?

2 kiloluk ve limonlu olanından aldım. Kampanya varmış 79 TL verdim. İlk defa kreatin takviyesi alıyorum. Yükleme yapmadan 1 ölçek olarak antrenman yaptığım günler kullanmayı planlıyorum.

Normalde haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum ama kutu bitene kadar haftada 5 gün gitmeyi deneyeceğim. 80 kiloyum 1,83 boy %16 yağ oranım var. Bakalım sonuç nasıl olacak bu dönemde. Sonuçları paylaşırım.

2 kiloluk ve limonlu olanından aldım. Kampanya varmış 79 TL verdim. İlk defa kreatin takviyesi alıyorum. Yükleme yapmadan 1 ölçek olarak antrenman yaptığım günler kullanmayı planlıyorum.

Normalde haftada 4 gün spor salonuna gidiyorum ama kutu bitene kadar haftada 5 gün gitmeyi deneyeceğim. 80 kiloyum 1,83 boy %16 yağ oranım var. Bakalım sonuç nasıl olacak bu dönemde. Sonuçları paylaşırım.

2 kilo aldım. Sadece antrenman sırasında değil gün içerisinde genel enerji düzeyinizin ve konsantrasyonunuzun arttığını hissediyorsunuz. Spor salonuna gitme isteğiniz artıyor. Antrenman performansında kesinlikle artış oluyor. Normalde 1 saatte bitireceğim idmanı 40 dakikada bitiriyorum. Setler arası dinlenme minumuma indi. Tavsiye ederim.

Merhaba,

CellTech'i fitness'in onbirinci ayinda kullanmaya basladim. Daha once creatine monohidrat kullanmis, ancak fayda gorememistim. Yukleme haftasi dort gun boyunca sabah 2 kepce CellTech ve aksam 10gr monohidrat aldim. (antrenmanım sabah saatlerinde). Akabinde antrenman gunleri 2 kepce, off gunlerde ise 1 kepce olarak kullanmaya devam ettim.

Sunu soylemeliyim ki iki hafta sonrasinda antrenman dayanıklılıgım arttı. Spor sonrası artık daha az yorgun oluyorum. Uzerine kol ve omuzlarda belirgin hacim artisi ve kaslarda sertlik meydana geldi. Ilk kutu bitmek uzere ve kesinlikle memnun kaldigimi soylemeliyim. Amacim bulk suresince (yani bahar aylarina dek) bu urunu kullanmak. Bulk sonrasi ise seker yogunlugundan oturu ya bırakacak ya da tek olcuye dusecegim.

Gobekte siskinlik olusturdu, ama yagdan ziyade su tuttugunu olcumlerim ile gordum. Soyle ki bir ayda (bunun 3 haftası CellTech kullandim) 900 gram kas, 100 gram yag ve 1000gr su artisi yasadim.

Not olarak, diğer kullandigim supplementler soyle: antrenman sonrasi 1 olcek whey, 5 gr glutamine, (+2 kepce CellTech), 5 gr bcaa. Aksam 5 gr glutamine, B complex, cinko, magnesium. Gun icinde toplam 3 gr balık yagı ve 1 gr C vitamini. Her gun yaklasik 100 gr yag, 200gr protein, 350 gr karbonhidrat. Haftada 5 gun calisiyor, 2 gun dinleniyorum. 195cm boy. 110 kg'den 75'e indim ilk planda. Akabinde 83e dek ciktim, kaslanarak.

Tesekkur ederim.

Back
Yukarı