Merhaba,
CellTech'i fitness'in onbirinci ayinda kullanmaya basladim. Daha once creatine monohidrat kullanmis, ancak fayda gorememistim. Yukleme haftasi dort gun boyunca sabah 2 kepce CellTech ve aksam 10gr monohidrat aldim. (antrenmanım sabah saatlerinde). Akabinde antrenman gunleri 2 kepce, off gunlerde ise 1 kepce olarak kullanmaya devam ettim.
Sunu soylemeliyim ki iki hafta sonrasinda antrenman dayanıklılıgım arttı. Spor sonrası artık daha az yorgun oluyorum. Uzerine kol ve omuzlarda belirgin hacim artisi ve kaslarda sertlik meydana geldi. Ilk kutu bitmek uzere ve kesinlikle memnun kaldigimi soylemeliyim. Amacim bulk suresince (yani bahar aylarina dek) bu urunu kullanmak. Bulk sonrasi ise seker yogunlugundan oturu ya bırakacak ya da tek olcuye dusecegim.
Gobekte siskinlik olusturdu, ama yagdan ziyade su tuttugunu olcumlerim ile gordum. Soyle ki bir ayda (bunun 3 haftası CellTech kullandim) 900 gram kas, 100 gram yag ve 1000gr su artisi yasadim.
Not olarak, diğer kullandigim supplementler soyle: antrenman sonrasi 1 olcek whey, 5 gr glutamine, (+2 kepce CellTech), 5 gr bcaa. Aksam 5 gr glutamine, B complex, cinko, magnesium. Gun icinde toplam 3 gr balık yagı ve 1 gr C vitamini. Her gun yaklasik 100 gr yag, 200gr protein, 350 gr karbonhidrat. Haftada 5 gun calisiyor, 2 gun dinleniyorum. 195cm boy. 110 kg'den 75'e indim ilk planda. Akabinde 83e dek ciktim, kaslanarak.
Tesekkur ederim.