Muscletech Creatine Hardcore

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    84

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
Mikronize Hiper saf Kreatin Monohidrat
KREATİN son yıllarda üzerinde en fazla araştırma yapılmış sporcu gıdalarındandır. Sporcularda en önemli konu kasların enerji dolu olmasını sağlamaktır. Bu durum özellikle dayanıklılık gerektiren spor dallarında daha da önemli hale gelmektedir. Bunun nedeni kreatin'in kas performansına olan önemli etkisidir. Yapılan çalışmalar kreatin desteğinin kas fosfo kreatini ve kreatin verimini artırdığını göstermiştir. Buna bağlı olarak kreatin egzersizlerde yorgunluk gelişimini geciktirmektedir.
Antrenmanlarda ve yarışmalarda gerekli olan enerjiyi sağlar.
%100 kreatin monohidrat içeriği ile kasları kuvvetlendirir, kas hücrelerinde enerji depolanmasını sağlar. ATP kaynakları boşaldığında, kasların kullanabileceği ek enerjiyi ortaya çıkarır.
KREATİN sporcularda verimliliği ve sürekliliği artırır. Fiziksel yorgunluk sonrası vücudun yeniden güç kazanmasını hızlandırır.
Futbolcular, basketbolcular, yüzücüler, vücut sporcuları ve diğer tüm dayanıklılık gerektiren sporlar için idealdir.
Kullanımı:

Gıda takviyesi olarak normal antrenman programlarında 1 çay kaşığı kreatin tozu 250 ml su veya meyve suyu ile karıştırarak içiniz.

muscletech creatine hardcore,çok başarılı bir ürün.universal,ultimate,hardline gibi firmalar "creapure" isimli ürünü,çeşitli isimlerle satışa sunmaktadırlar.fakat bu creapure'ün çok da "pure" olduğunu söyleyemem.çünkü suda iyi çözülmüyor.muscletech creatine hardcore,kullandığım creatine'dir.gerçekten çok "pure" bir ürün.suda mükemmel çözülüyor.fiyat/performans açısından da tatmin edici.herkeze tavsiyede bulunuyorum.

Ne gibi bilgi istiyorsun? Bilgi soru sorularak alinir.

muscletech cell-tech hardcore

muscletech ürünlerinden cell-tech ve nitro tech hardcore kullnadım ve arklarada tavsiye ederim.
cell-tech gerçekten muhteşem bir creatin ,nitro tech ise protein tozundan kat kat daha etkili bir whey protein

muscletech ürünlerinden cell-tech ve nitro tech hardcore kullnadım ve arklarada tavsiye ederim.
cell-tech gerçekten muhteşem bir creatin ,nitro tech ise protein tozundan kat kat daha etkili bir whey protein

katılıyorum bu iki ürün özellikle beraber kullanıldıklarında hacim ve güç artışı konusunda insanı tatmin edecek derecede başarı sağlayabiliyor..kullandığım günleri özledim valla..yakında tekrar bu stacke dönme niyetindeyim..

yurt dısındada bayagı tutulan bır urun. pure olması da gercekten onemlı bır etkı. alıp deneyecegım walla. sonucları yazarım buraya

katılıyorum bu iki ürün özellikle beraber kullanıldıklarında hacim ve güç artışı konusunda insanı tatmin edecek derecede başarı sağlayabiliyor..kullandığım günleri özledim valla..yakında tekrar bu stacke dönme niyetindeyim..

Bende 9 tane cell-tech yarım kiloda nitrotech hardcore var, birde aplodan ama 25 tane felan, 3 hafta anca yeter hepsi... Celltech'i sabahta kullanmam gerekiyor ama az olduğu için sadece antreman öncesi alacağım, sence böyle mi yapayım diez?

bulabilirseniz yeni cikardiklari kreatin urunu "anabolic halo" yu deneyin, biraz inceledim anator aplodan celltech karisimi bir urun :)
www anabolichalo com

yok oyle bir sey, steroid maddesi ciksa zaten toplatilir piyasadan

sanırım steroid derken bıraz kaba oldu demek ıstedıgım bazı steroidlerin yapmak ıstedıgı etkıyı gerceklestıren bır urun. yanı standart bır supplement degıl. protein tozu ıcer mısalı oyle kafamıza gore kasık kasık ıcemıyoruz. içerisinde vucuttakı anabolıc etkıyı tetıkleyıcı hormonları uyarıcı bazı maddeler var
http://www.bodybuilding.com/store/mt/anabolichalo.html

adresınde yazanları okursan daha ıyı anlayabılırsın demek ıstedıgımı

"Directions: Anabolic Halo™ is an extremely powerful anabolic product." demıs mesela ılk acıklamalar kısmında direk olarak.

Konuya dönelim lütfen. Anabolic halo ile ilgili baslik acabilirsiniz.

Kullanımı nasıl? Antremandan öncemi sonramı alınıyor? L-Carnitine le beraber almamda bir sorun olurmu cvplar için şimdiden teşekkürler..

hiç dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama nedense bu ürün muscletech in resmi sitesinde yer almıyoe ben bodybuilding.com da bulamayınca baktım.Siz de kontrol edebilirsiniz. sebebini bilen var mı?

Ben bu ürünü aldım; daha önce Universal'in kreatin tozunu kullanmıştım. Universal sofra tuzu gibiydi; tanecikleri akışkan fakat muscletech -nasıl denir- karbonat gibi mi desem; tanecikleri birbinine yapışıyor; kaşıkla alındığında kaşğın üzerinde simetrik olmayan şekilsiz bir kabartı oluşuyor. Bilmem anlatabildim mi; sorum şudur: ürünün formatı böyle midir yoksa benimkinde mi bir sorun var?

Basit bir soru sordum; cevaplayabilecek nitelikte kimse yok sanırım :)

universal da weider da kullandım fakat muscletech kullanmadım..saf monohidratın topaklanmaması lazım..

Ben bu ürünü aldım; daha önce Universal'in kreatin tozunu kullanmıştım. Universal sofra tuzu gibiydi; tanecikleri akışkan fakat muscletech -nasıl denir- karbonat gibi mi desem; tanecikleri birbinine yapışıyor; kaşıkla alındığında kaşğın üzerinde simetrik olmayan şekilsiz bir kabartı oluşuyor. Bilmem anlatabildim mi; sorum şudur: ürünün formatı böyle midir yoksa benimkinde mi bir sorun var?

Ürün rutubetli, nemli bir ortamda kalmış büyük ihtimalle ondan topaklanma yapmıştır; son kullanma tarihi geçmediyse ve uzun süre açık kalmadıysa...

Back
Yukarı