remiapotheloz
Üye
Hydroxycut önermiyor değilim 8 kilo verdim 1 ayda 3.5 kg si yağdan fakat diyet ve kardiyo olmadan hiç bir işe yaramaz hafanın 5 günü faal antreman yapıyordum fakat biraz tehlikeli olduğu kanısındayım. Nitric Oksit yani antreman öncesi ürünleri kast ettim bunlar enerji verir ve damarlarda genisleme etkisi yapar bu ürüne yabancıysan şimdilik kullanma derim. Spor geçmisini bilmiyorum yeniysen eğer senin için en uygunu l-carnitine olacaktır internette hardline l-carnitine için çok olumlu yorumlar gelmiş bodyforum un reklamini yaptigi siteden yorumlara bakabilirsin ve fiyatida uygun 2-3hafta sonra bende denemek için kullanmayi dusunuyorum
Tesekkur ederim bende hydroxycuttan korkuyorum biraz heryerde yan etkileri falan cok var yaziyor ben 2 aylik insanity workoutun 1 ayini yapip 9 kilo vermistim fakat yeterince beslenmedigim kalori ihtiyacimi cok az karsilayabildigim icin cok yag yakmadim kas cok gitti sanirim bu sefer oyle olmasini istemiyorum.sanirim l karnitin alicam tavsiyeleriniz icin tesekkurler