şahsi fikrim, cafein intöloransı, vücutta kafeine karşı bir alışkanlık oluştuğu için etki görmüyor olabilirsiniz, türkiyede satılan ürünler hakkında yorum da yapmak istemiyorum çünki ben onları kullanmadım benim kulladığım ürün yohimbe içeren formülasyon, ben sabah bir antrenman öncesi 2 tablet kullanıyordum nabzımı çok yükseltiyordu birgün mp iron pump ile birlikte içtim antrenmanı yarıda bıraktım kalbim ağzımdan çıkıyordu. rahatsızlığım nedeni ile 4 ay kullanmadım bu hafta tekrar antrenman öncesi 1 tablet ile başladım şu anda tek tablet ile muazzam fark var. size nacizane tavsiyem bu spor ile uğraşıyor iseniz, diyetinize de faydası olması açısından çay kahve tüketiminizi düşürmeniz yönünde olacaktır.ğünde 10 BARDAK CAY İÇEN BİRİYİM 2 ĞÜNE 1 DE TÜRK KAHFESİ İÇİYORUM 9 SENEDE SİGARA İÇTİM 1 SENEDİR DE SİGARA İÇMİYORUM SÜPLEMETLER COM DAN ALDIM DAHA ÖNCEDE MULTU PAVUR KULLANMIŞDIM BENİ BAYA ETKİLEMİŞDİ BUNDA O ETKİYİ YAPMADI DÜN OF ĞÜNÜMDÜ 1 TANENE ALDIM HİÇBİ TERLEME OLMADI BÜĞÜN SABAH ALDIM BİDE ÖĞLE ALDIM ŞU AN GENE 1 ETKİ YOK Bİ ENERJİ PATLAMASI NABIZ Bİ FARKLILIK YOK İLK ĞÜN İKİTANE ALDIMDA YARIM SAAT KANAT YARIM SAAT DE KARDİYO YAPMIŞ TIM NABIZIM KOŞU BANDINDA 74 İDİ Bİ PATLAMA OLMADI