MuscleTech Hydroxycut Hardcore Elite

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 98 62,0%
  • Orta karar

Votes: 44 27,8%
  • Başarısız

Votes: 16 10,1%

• Total voters
    158
Arkadaşlar sağlık sorunu olanlar kullanmasın özellikle kalp işe yarıyor doğru ama dediğim gibi sağlık sorunları olanlar kullanmasın

kutuda ne kadar çıktı bilmiyorum, saymadım.. tr de benim gördüğüm bir sitede var ben ordan aldım.isteyene özelden msjlarım.. bu arada ikinci hafta bitmek üzere ürünün yan etkileri nerdeyse tamamen etkisini kaybetti..ve meşhur güç patlamasını sonunda bende yaşıyorum :D kardiyo antremanlarında 6 km yi çok rahat çıkarır hale geldim ki bu eski antremanın 2 katı demek..işin garip olan tarafı vucut resmen sapıttı ve acayip bir direnç geliştirdi..

Ürün elime ulaştı.Kullanımı şu şekilde yazıyor yanlış anlamadıysam tabi.

Day 1 1 Capsule, 1x Daily (Birinci gün bir Kapsül alınacak)
Day 2 and Day 3 2 Capsules, 1x Daily (2.ve 3. gün birer kere olmak üzere 2 Kapsül olarak Alncak)
Day 4 and Beyond 2 Capsules, 2x Daily (4.gün ve sonrasında günde 2 kere 2 kapsul olarak Alıncak)
Sabah ve öğle yemeklerinden 30-60 dakika önce alınacak.10 bardak su içmeyi öneriyorlar.
Ve 24 saatte 4 kapsülü geçilmemesi gerekiyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 11:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 11:03 ----------

4. gün ve sonrasında günde 2 kere 2'şer kapsül olarak yazacaktım.yazım hatası olmuş.Yani 4.gün ve sonrası günlerde günlük 4 kapsül alınacak.

günde 4 kapsül bence fazla 2 kapsül bile insanı sallıyor.

günde 4 kapsül bence fazla 2 kapsül bile insanı sallıyor.

Arkadaşım üstünde kullanımı o şekilde kullanılması gerektiğini yazıyor.ayrıca yan etkilieri gün geçtikçe azalıyor.uykusuzluk,çarpıntı gibi...
Saç dökülmesi yapmıyor.bende biraz kafeinden dolayı gerginlik yaptı...
ama inanın bir ürün öyle terletemez..nabız yükseliyor...kesinlikle tavsiye ederim.
100 tane çıkıyor içinden.saç dökülmesi yapmadı bende hiç. ben 2.ci sipariş ediceğim çok memnun oldum üründen.

ürünü bugün bitirdim.. yaklaşık 3.5-4 kg civarı verdim,100 tablet üzerinde yazıldığı gibi kullanıldığında 25 -26 gün falan kullanılıyo.. çok katı olmasada diyet yaptım.. haftada 6 gün spor ve kardiyo.. enerji verdiği inkar edilemez, özellikle kardiyoda çok etkisini hissediyosunuz..ürüne vucut asla tam bi tolerasyon geliştiremiyo, bugün son tableti yuttuktan sonra yine aynı etkileri gösterdi...ilk hafta çok sarsıyo özellikle günde 4 tablet almaya başalyınca, sakın o sırada bırakmayın, sonra hafifliyo yan etkiler..bende çok fazla huzursuzluk yaptı, ikinci bir kutu kullanmayı düşünmüyorum.. sonuç olarak sağlık sorunu ve panik atağı olmayan, bünyesine güvenen ve kardiyonun hakkını veren arkadaşların kesinlikle kullanmalarını tavsiye ederim..

ürünü bugün bitirdim.. yaklaşık 3.5-4 kg civarı verdim,100 tablet üzerinde yazıldığı gibi kullanıldığında 25 -26 gün falan kullanılıyo.. çok katı olmasada diyet yaptım.. haftada 6 gün spor ve kardiyo.. enerji verdiği inkar edilemez, özellikle kardiyoda çok etkisini hissediyosunuz..ürüne vucut asla tam bi tolerasyon geliştiremiyo, bugün son tableti yuttuktan sonra yine aynı etkileri gösterdi...ilk hafta çok sarsıyo özellikle günde 4 tablet almaya başalyınca, sakın o sırada bırakmayın, sonra hafifliyo yan etkiler..bende çok fazla huzursuzluk yaptı, ikinci bir kutu kullanmayı düşünmüyorum.. sonuç olarak sağlık sorunu ve panik atağı olmayan, bünyesine güvenen ve kardiyonun hakkını veren arkadaşların kesinlikle kullanmalarını tavsiye ederim..

Boy ve kilonuzu hatta mümkünse tahmini yağ oranınızı söyleyebilir misiniz?

merhaba elimdeki ürünü satıyorum ilgilenenler veya yeni başlayıp denemek isteyenler için birebir yeni aldım önceki mesajlarımdan bakabilirsiniz orjinal satma sebebim kalp atışlarını hızlandırması. 100 caps içinde tam 79 adet var. özelden mesaj atabilirsiniz. fiyat 100tl. resim bizzat çektiğim ürünün kendi resmi

c4dc1kvo1dxm8dteu.jpg

arkadaşlar bu ürünü nerden aldığınızı özelden yada burdan yazarmısınız lütfen.

Kullandığım en etkili yağ yakıcı diyebilirim. İçtikten 45dk sonra başlayıp 2-3 saat süren muhteşem bir his bırakıyor. Orgazm oluyorsunuz gibi his :D

Bugün ilk hapı attım.Nabzımda pek bi atış olmadı açıkçası birazcık titreme ve üşüme hissi geldi.öyle pek terletmedide(bugün kardiyo yapmadım) açıkçası.Netten kendisine ağır gelen birisinden çok makul bi fiyata aldım.umuyorum sahte değildir.

Bugün ilk hapı attım.Nabzımda pek bi atış olmadı açıkçası birazcık titreme ve üşüme hissi geldi.öyle pek terletmedide(bugün kardiyo yapmadım) açıkçası.Netten kendisine ağır gelen birisinden çok makul bi fiyata aldım.umuyorum sahte değildir.

Acaba bugün'ki etkileri neydi biraz bahsedebilirmisiniz?

bugün 2. günümdü sanırım orjinal =) hoşuma gitti açıkçası.Sabah aldığımda nabızımı ölçtüm 110 a çıkmıştı.hafif bi titreme yine vardı.Birazda çarpıntı yapıyo aslında.Bilmiyorum ama salona gitmeden öncede 1 tane içtim.Performansım eskiye göre çok daha iyiydi.Belkide verdiğim 2 kilonun gazına geldim ama bilmiyorum =)

sanırım bu ürün daha Türkiye'ye yasal ithalatçısı tarafından getirilmedi. Sadece online açık arttırma - bireysel satış sitelerinde rastladım.

Bu ürünü kesinlikle kullanmak istiyorum. Rica etsem ürünün orjinalliğinden emin olan biri nereden aldığını mesaj yoluyla yazabilir mi ?

Back
Yukarı