Bu ürünün arkasında yemekten 30 dk ile 1 saat önce kullanın yazıyor ama arkadaşlar kafama bir soru takıldı ben normalde kahvaltıdan önce bisiklet sürerdim şimdi nasıl yapmam gerekir önce hap sonra bisiklet sonra kahvaltı şeklinde mi ?
Birde şunu sorayım; ürün üzerinde diğer kafein çeşitleri ile kullanmayın yazıyor, ben normalde güm içinde ofisde 4 fincan sade kahve içiyorum. bundan bahsediyor olabilirmi?Ara ogun almayin yazam sebebi urunu ac karnina almanizi saglamaya calismak. Ac karnina olduktan sonra cokda sikinti yok ne zaman aldiginiz. Idman oncesi almakda yarar var kafein ile idmana katkisi guzel olur.
Birde şunu sorayım; ürün üzerinde diğer kafein çeşitleri ile kullanmayın yazıyor, ben normalde güm içinde ofisde 4 fincan sade kahve içiyorum. bundan bahsediyor olabilirmi?
Kahve içmeyi bırakmalımıyım ürünü kullanırken?
bu ürün içinde geçen konularda yazdığım benzer soruları sorucam
1. olarak nitro tech kullanıyorum protein tozu olarak ve içinde kreatin var bu tür ürünler vucuttan su attırır ama kreatin su tutar bir sıkıntı çıkmasın
2. olarak fayda görmeyen kimse yok mu bu üründen herkes fayda gördü mü cidden ve nereden temin ettiniz
3. ve son olarakta bazı ek besinler saç dökülmesine sebep oluyormuş bunda böyle birşey yaşayan var mı acaba teşekkürler ?
Ürünü bugün kullanmaya başladım herhangi bir çarpıntı baş dönmesi ağrısı vb sorunlar şu an yaşamadım. İştah kesiyor sanki ama daha tam emin olamadım. Terletme konusu iyi nabız belli bir seviyede geziyor buda terlemede iyi nokta ve eskisi kadar yorulmadım tabi ilerleyen zamanlarda daha ağır cardio yaparken etkilerini merak ediyorum. Birde bu ürünü yemek yemeden önce mi almalıyım ben sabah spora gitmeden 45 dk önce aldım spordan 5saat sonra 2. hapı aldım tokken. saat 5 te yani
öncelikle merhaba bir sorum olacaktı yaşım 19 ve boyum 1.86-87 ve kilom 120 yazın spora gitmeyi planlıyorum ve tabiki bunu yanında sağlıklı bir diyet programına gireceğim ve bunlara yardımcı olarak da internetten araştırdığım kadarıyla hydroxycut öneriyorlar baya bi araştırdım herkez memnun gibi ama bu hydroxycut da farklı birkaç versiyonu var birisi tablet diğeri de sıvı şeklinde hangisini öneriyorsunuz.neden?
yardımcı olursanız sevinirim
not:hepsiburada da indirime girmiş sanırım link vermek yasak olduğu için veremdim ordan almayı düşnüyom zaten bi sıvı bide tablet şeklinde olanı var
Dostum saol stix olanı alacağım birde yanında Clenbuterol denen eczanelerde satılan bir ilaç kullanmayı düşnüyorum bir bilgin varmı acaba Clenbuterol hakkında nasıl bişeydir iyimidir