MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
1-3 gün 1 er (toplam 2 tablet)
4-7 gün 2 er toplam 4 tablet)
7 gün + 3 er (toplam 6 tablet)
kutunun üzerinde 2 servisi aşmayın yazıyo (2 servis=6 tablet)
ve her servis arasında 4 saat olmalı yatmadan önce 5 saat içinde almayın diyor.

ya bu yağ yakıcılar yok iştah kesiciler çoğundan kullandım 30 yaşındayım simpson gibi göbek saldım.. bıktım rejimlerden mekiklerden bel ağrılarından kafayı yicem.. yaz kış siyah giymekten gençken bana vucutçular senin fiziğin boyle çok uygun derdi işte bilekler ince felan bir türlü olmuyor bunalım,bunalım,bunalım:(((

idmanlardan önce 40dak once bol su ile 3 tablet. genel kullanımı boyledir!

İlk günden 3 tablet almanız önerilmez. Kutunun üstünde 3 er tablet yazıyor diye hemen 3 er tabletle başlamayın. Vucuta ağır gelebilir.

Normalde kuşkucu değilimdir, ancak ürününü şu an kıyaslama imkanım olmadığı için sizlere sormak zorundayım.
Malum, kapsuller şeffaf ve içindeki sıvı görünüyor. Peki, kapsulün içinde aynı zamanda bir nevi toz/tortu vb de var mı sizlerin ürünlerinde de? Sıvı, homojen bir şekilde durmuyor. Kapsülün iki ucunda da (içinde tabi) birikmiş ve sıvıyla karışmayan madde/toz var.

Herkese selamlar;
Birkaç günlük araştırmanın sonunda ürünü kullanmaya başladım, 17 yaşına kadar aktif voleybol oynamıştım ve sonrasında sporu bıraktım.Dolayısıyla her geçen yıl kilo sorunum oldu.2 günlük uzun yürüyüşlerden sonra fitness salonuna gitmeye başladım ve yaklaşık 50dk.lık kardio, yer hareketleri ve 3 farklı ağırlık çalışması yapmaya başladım.Ürünü 3. günümde kullanmaya başladım, belki de forumda okudumlarından dolayı psikolojik olarak etkilenmiş de olabilirim ama ürün mide bulantısı yaptı.Belki çok su içtiğim için olabilir,çok fazla tuvalete gittim.Kardiyo çalışmasında (1 saat önce almıştım ürünü) aman aman bir enerji açığı olmadı.Fakat bulantı yüzünden ağırlık çalışmadan bıraktım,zorlamak istemedim.Bugün sabah ve idman öncesi olarak 2 tane almayı planlıyorum.
Bu arada BB yapmıyorum,sadece zayıflama ve sağlıklı bir vücut için spora başladım.Beslenme alışkanlıklarımı da değiştirdim.
Forum üyelerine de ilgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum,ürünü sipariş etmemde çok etkisi oldu.Ben de sonuçları haftalık olarak paylaşma gayretinde bulunacağım.

Değerli arkadaşlar bir şey soracağım, ben aşağı yukarı 15 gündür hydroxcycut kullanıyorum, fakat şu an işlerimin yoğunluğu nedeniyle spor yapmıyorum. Yağ yakmaya devam eder dediler, satın aldığım firma. Halen de kullanmaya devam ediyorum, ben de herhangi bir yan etkisi olmadı, yasaklı ürünler arasında olduğunu okuyorum forumlarda. Fakat ne yönde yasaklanmış acaba bilmek istiyorum, bilen arkadaşlar var mı?

ben işim dolayısıyla 18:00 gibi antrnmana başlıyorum 17:30 da alsam ama akşamda 22:30 gibi uyumam gerek sabah 05:00 da kalkyorum bi sorun olurmu bi arkadaş yatmadan 5 saat önce almayınız demiş?

Değerli arkadaşlar bir şey soracağım, ben aşağı yukarı 15 gündür hydroxcycut kullanıyorum, fakat şu an işlerimin yoğunluğu nedeniyle spor yapmıyorum. Yağ yakmaya devam eder dediler, satın aldığım firma. Halen de kullanmaya devam ediyorum, ben de herhangi bir yan etkisi olmadı, yasaklı ürünler arasında olduğunu okuyorum forumlarda. Fakat ne yönde yasaklanmış acaba bilmek istiyorum, bilen arkadaşlar var mı?

Bundan önce ki versiyonu yasaklanmıştı bu yeni versiyonu yasaklı değil. Yani öyle biliyorum. İçerik konusunda yasaklanmıştır.

arkadaşlar ben iyice kararsız kaldım lipo6x le lipo 6black arasında gidip gelirke birde bununla animal cut çıktı ve okudukça kafam karışıyo. 15 kilo fazlam var 3gün ağırlık çalışıyorum 3 gün kardio birde antidepresan kullanıyorum 2 gün içinde karar vermem gerek sizlerin cevaplarına göre spariş vericm yardımınızı beklıyorum

Ben 10 gündür kullanıyorum, bir kaç soruya cevap vereyim.
Kullanan onlarca arkadaştan biri zahmet edip benim de 3-5 mesaj yukarıda sorduğum soruya cevap verirse ayrıca müteşekkir olacağım. Kimsenin taş alıp kolu yorulmayacak, tek yapacağınız kutudan 1 adet kapsül çıkarıp sıvı ile birlikte içinde birikmiş tortu/toz da var mı, buna bakmak olacak. Bakıp 2 kelime var yok yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Gelelim ürüne, 10 gündür kullanıyorum. Daha önce Lipo 6 Black kullandığımı belirtmiştim.
Açık söylemem gerekirse Lipo 6 Black bende daha güzel etkiler bırakmıştı. Çok fazla antreman yapmamama rağmen belden 4-5 cm kaybettiğimi hatırlıyorum (99cm'den 94'e, kıyaslarsınız).
Tabi bu etki yanında nadiren yan etkiler de hissetmiştim. Mesela 3 tane aldığım ilk zaman tansiyon yükselmişti. Bu yüzden tek seferde hep 2 tane aldım Lipo'yu.

Hydroxycut'ta hiçbir tansiyon veya başka fiziksel yan etki yaşamadım. Ne yalan söyleyeyim, belki de bu yüzden etkisinin de çok olacağını düşünmüyorum. Malum, bu işlerin çoğu psikolojik.
Kutuyu bitirince daha sağlıklı geri bildirimde bulunurum.
Tabi kim bilir, belki de çakma ürün kullanıyorum. İşte bu yüzden bir kişinin kapsüle ışıkta bakıp içindeki sıvının yanında uç kısımlarında birikmiş toz da var mı söylemesini son bir kez daha rica ediyorum.

arkadaşlar biraz aceleci gibi görünebilirim ama bir an önce başlamak istiyorum özelikle lipo 6x ile lipo blacki kullannan arkadaşlar karşılaştırısa sevinirim

Kısmen de olsa lipo 6 black ve hydroxycut bir üstteki mesajda kıyaslanmış(ım).
Aynı şekilde bir kaç mesaj üstte de. Ve gerideki sayfalarda da kıyaslama var dentist.

Konulara girince, son girdiğinizden bu yana neler yazılmış çizilmiş, ne gibi sorular sorulmuş önce biraz inceleyin. Sorunuza cevap beklemek yerine belki de çoktan cevapları bulacaksınız.
Önceki mesajları büyük bir çoğunluk okumadığı için en basit bir "kapsülün içinde tortu var mı, kullanan bir bakabilir mi" sorusuna cevap bile alamıyoruz. Burası paylaşım sitesi. Paylaşım da biraz emek gerektirir.

builtman mesajları bende gordum okudum ancak belirtigim gibi hemen bırını almam gerekıodu son bi kıyaslama istedım birebir ikisinide kullanan birinden.neyse ben oxielitpro spariş verdim umarım işe yarar

Kısmen de olsa lipo 6 black ve hydroxycut bir üstteki mesajda kıyaslanmış(ım).
Aynı şekilde bir kaç mesaj üstte de. Ve gerideki sayfalarda da kıyaslama var dentist.

Konulara girince, son girdiğinizden bu yana neler yazılmış çizilmiş, ne gibi sorular sorulmuş önce biraz inceleyin. Sorunuza cevap beklemek yerine belki de çoktan cevapları bulacaksınız.
Önceki mesajları büyük bir çoğunluk okumadığı için en basit bir "kapsülün içinde tortu var mı, kullanan bir bakabilir mi" sorusuna cevap bile alamıyoruz. Burası paylaşım sitesi. Paylaşım da biraz emek gerektirir.

uzun zamandır nete giremiyordum. ayhnı şekilde bende de tortu be sıvı bir arada bulunmakta.

Back
Yukarı