MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Ben ki hayvanlar gibi antreman yapan adam, kimi çalıştırsam d.tünden soluyor, iyice yaratığa dönüştüm buna başlayınca..
Bitmek tükenmek bilmeyen bir enerji geldi valla..

Çok ağır çalışmam ben aslında, orta seviye ağırlık, orta miktarda tekrar çalışırım, süperset, triset, giant set falan şeklinde çalışırım.
Çok yorar bilirsiniz bu tarz idmanlar.

Dün bir süperset girdim, çıkamadım..
12kg dumbeller, 26 (13*2) tekrar cross body hammer curl, hemen ardından 15 tane dumbell üzerinde pushup..
Bu bir adet süpersetim olacaktı aslında. Ardından 30 saniye dinlenip, 3 kere tekrar edecektim bu süper seti bu şekilde 30ar saniye mola ile.
Ama başlayınca duramadım, molaları vermeden, dumbelları bırakmadan, 26 biceps, 13 pushup, 26 biceps, 13 pushup, 26 biceps, 13 pushup..
Antremanın gerisi de böyle gitti xD

Aman nazar değmesin..

bugün antreman öncesi kullandım bir adet, kalp ritmim gereksiz seviyede yüksek seyretti.
evet bu yağ yakımını artırır fakat antremanı baltaladı ve eskisi kadar yoğun antreman çıkartamadım.

bundan sonra sadece antreman öncesi öğününden yarım saat önce alacağım.

eeh demekki her insanda fayda etmiyormus.1 kutuda 120 kapsülden 32 kalmis.azmiymis 90 kapsül? gelmis 6 ay kullanin diyorsun? 6x50€ ne yapar? attik cöpe 300 € sokakta bulmadim parayi! belki farkli cesit hdroxycutlar var..
gecen yaz 4 Ayda 10kg attim.1 kutu animal cuts kullandim.demmekki animal bundan kat kat daha iyiymis:)
gittigim yerde mcfit.com yeteri kadar profi

karacigere zarari oldugunu bende okudum ama tam bir tespit yapamamislar.
bu ürünün icindeki maddelerin ne oldugunu arastirincada hic kullanasim gelmedi.cilada,boyada,lastik kullanilan maddeler..
bunlar birazda birakma sebebi.
panik atak da oluyor.

MEDIUM CHAIN TRIGLYCERIDES, SESAME OIL, GELATIN, FD&C RED NO. 3, FD&C RED NO. 40, CARAMEL COLOR, POLYSORBATE 80, INK (SHELLAC, ISOPROPYL ALCOHOL, BUTYL ALCOHOL, DEHYDRATED ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, POVIDONE, TITANIUM DIOXIDE, FD&C YELLOW NO. 5), SILICA. CONTAINS SESAME INGREDIENTS. MAY CONTAIN SULFITES AND WHEAT.

su attiran kapsülde kullandim ama sporda yarim saat sonra insan WCye düsüyor.bunu birakinca insan otzomatikmen baska bir sekilde suyu yeniden aliyor.kullanmaya degmicenden cöpe attim.ismi fire storm (30€) du galiba,kirmizi biber resimli..acimsi bir tat vardi.hdroxycutda hic etki görmedim..

TRdekilere amerikadan almak ucuza gelebilir ama avrupadakine hic uymaz cünkü gümrük vergisi var.. degmiyor
20-30€ kargosu var

Ürün İnanılmaz

arkdaşlar zayıflamak isteyen arkdaşlara ciddi şekilde tavsiye diyorum çok iyi bir ilaç. Vüvutta ciddi düzeyde bir enerji artışıda meydana geliyor. Çok iyi bir ilaç olmasıyla birlikte oldukça tehlikle bir ilaç . Clenbuterol den snra en kuvvetli yağ yakıcı diyebilirm.

Arkadaşlar Vg'ye yeni başlayacağım.Bol miktarda yakılması gereken yağım var ;)
Yeni başlayanlara Hydroxycut' u önerir misiniz?Vg'ye bu arkadaşla başlayabilir miyim?Herhangi bir problem yaratırmı ? başlayamazsam nekadar zaman sonra kullanabilirim?

Sevgiler...

Ürünü bugun aldım periyodik olarak sonucları burada paylaşırım

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:17 ----------

antreman öncesinde ise magnezyumla birlikte alıyorum. off günlerimde sadece sabahları tek başına alıp, 10 dk sonra bal, limon suyu ve elma sirkesini mixleyip içiyorum, 30 dk sonrada kahvaltı yapıyorum.

magnezyumla almanızın sebebi ve yaptıgınız mix in sebebi nedir?

ilk üç günlük dönemde 1+1 kullanım şekli ile pek bir verim alamadım. yarından itibaren 2+2 ye baslıyorum.

1+1 lik dönemde bir kere cok hafif basagrısı bir kerede kosu bandında kalp ritminde olması gerektiginden fazla hızlanma oldu.yada plasebo bilemiyorum.

arkadaşlar meraba . ben bu ürünü dün kullanmaya başladım 1 gün oldu başlayalı . hocalarıma falan sordum gayet başarılı oldugunu söylediler ondan sonra almaya karar verdim. ilk günüm de sabah 7 de 1 tane aldım 7:30 civarında vücudumda karıncalanma ve ısınma hissettim . işe geldim 7:45 de ekmek arası kahvaltımı yaptım . midem de biraz bulantı ve vucudumda ısınma hissettim . gün boyunca devam etti bu ama o kadar aşırı olmadı .. akşam 17:00 da 1 tane daha aldım . akşam 18:30 da eve gittim 19:00 da ağırlık çöktü biraz uzandım 19:30 da uyandım , uyandıktan sonra vücudumda aşırı ısınma oldugunu farkettim .. 21:00 da halı sahaya maça gittim ilk yarım saatim baya sıkıntılı geçti bi anda aşırı ter boşalmaya başladı .. ama yarım saat sonrasında vucudum dengeyi korudu herhaldeki maçın 45. dakikasından sonra rahatladım .. maç biterken daha fazla oynayabileceğimi hisettim . bugun 2. günüm sabah yine 1 tane aldım . dünkinden daha iyiyim .

2011-06-12_112841.jpg

1 ay oldu. Haftada 4 gün bu programı uyguluyorum. Günde 2+2 şeklinde MUSCLETECH HYDROXYCUT PRO kullanıyorum. 1 ayda tam 11 kg verdim.

arkadaşlar bence her ürün herkezde farklı etki yaratıyor.mesela BEN MUSCLETECH HYDROXYCUT aldım kullandım ve hiç bir etkisini görmedim:( ama bu ay biotech likid L_carnitine aldım süper terletiyor bakalım sonucu yazar paylaşırım .selamlar

3 günlük izlenimlerim sonucunda ;
1) ilk iki gün yogun oılmamakla beraber mide bulantısı , biraz baş agrısı , önceden 11 de uyurdum şimdi gece 1 e yakın uyuyorum ..
2) yüzme yaparken eskisi kadar uzun metrajlı yüzemedim . önceden 30 dk durmaddan yüzüyordum ama ilacın etkisi sanırım 10 dk sonra baya bunalttı . nefes kontrolümü saglayamaz oldum . o yüzden 30 sn aralıklarla yüzmeye devam ettim .
3) aşırı enerji veriyor . önceden 1 saatlik yüzmeden sonra kendimi yataga zor atarken yarım saat dinlenme sonrasında tekrar kardiyo yapma gereksinimi duyuyorum .
4) aşırı terletiyor .
5) kol kaslarımda ve göğüslerimde küçülme gördüm .
6) karın bölgemde ki yağlarında yavaş yavaş çekildiğini görebiliyorum . size belki abartılı gelebilir ama bunları gördüm .
7) ilk gün akşamı göbeğimi ölçtüm 100 geldi . önümüzdeki cuma tekrar ölçünce sonucunu yazarım arkadaşlar .

3 günlük izlenimlerim sonucunda ;
1) ilk iki gün yogun oılmamakla beraber mide bulantısı , biraz baş agrısı , önceden 11 de uyurdum şimdi gece 1 e yakın uyuyorum ..
2) yüzme yaparken eskisi kadar uzun metrajlı yüzemedim . önceden 30 dk durmaddan yüzüyordum ama ilacın etkisi sanırım 10 dk sonra baya bunalttı . nefes kontrolümü saglayamaz oldum . o yüzden 30 sn aralıklarla yüzmeye devam ettim .
3) aşırı enerji veriyor . önceden 1 saatlik yüzmeden sonra kendimi yataga zor atarken yarım saat dinlenme sonrasında tekrar kardiyo yapma gereksinimi duyuyorum .
4) aşırı terletiyor .
5) kol kaslarımda ve göğüslerimde küçülme gördüm .
6) karın bölgemde ki yağlarında yavaş yavaş çekildiğini görebiliyorum . size belki abartılı gelebilir ama bunları gördüm .
7) ilk gün akşamı göbeğimi ölçtüm 100 geldi . önümüzdeki cuma tekrar ölçünce sonucunu yazarım arkadaşlar .

Bukadar az zamanda,gözle görülür tepkimeler vermesi enteresan doğrusu...Bu merete ilgim daha çok artıyor ;)

evet 2+2 günlerinide bitirdim yarından itibaren(salı) 3+3 e başlıyorum belli başlı bir etkisi hala yok. 2+2 yaptıgım günlerde sadece birgün ögünümde biberi fazla kacırdıgım için biraz midemde sıkıntı oldu buna belki ekstra bir etki etmiş olabilir.Bilemiyorum onun dısında fazla iddalı olmadan su atmama yardımcı oldu yaglara gelirsek bilemiyorum ama suan için 2 kilo 100 gram verdim ama bunu yag yakıcıdan cok supersetli antreman programı ve kardiyoya baglıyorum.

merhaba arkadaşlar bana yardımcı olursanız sevinirim forumda arama yaptım ama bulamadım bu ürünü istanbul'dan nereden temin edebilirim. istanbul'da satan bir yer var mıdır yoksa netten mi satın alınması gerekiyor? ...

Bukadar az zamanda,gözle görülür tepkimeler vermesi enteresan doğrusu...Bu merete ilgim daha çok artıyor ;)
bu kadar kısa sürede etki etmesi benide şaşırttı .. belki şuda etkiyi artırabilir önceden de yüzme yapıyordum ama diyet yapmıyordum . şimdi diyatte yapıyorum belki onunda etkisi vardır ..

Son düzenleme:
Back
Yukarı