MuscleTech Hydroxycut Hardcore X

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 270 49,1%
  • Orta karar

Votes: 223 40,5%
  • Başarısız

Votes: 57 10,4%

• Total voters
    550
Bu ürünü almayı düşünüyordum fakat kullanan bazı kişiler baş ağrısı, mide bulantısı, karp çarpıntısı gibi yan etkileri olduğunu söylediler. Daha önce bu ürünü kullanıp bu belirtileri yaşayanlar oldu mu ?

2 haftadır kullanıyorum haftada 3 kere kullanıyorum antremandan yarım saat önce 2 tablet alıyorum harika enerji veriyor salondan çıkmak istemiyorum bence kardiyoda değilde agırlık antremanından önce kullanmak daha keyifli

MUSCLETECH HYDROXYCUT HARDCORE PRO 120 SIVI KAPSÜL kullanımı

az once MUSCLETECH HYDROXYCUT HARDCORE PRO 120 SIVI KAPSÜL aldım kullanmınına baslıyacagım fakat nasıl kullanılıyor bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırm.Sadece spora gıttıgım gunlerde mı kullanmam gerek yoksa her gun duzenlı olarak uzerınde tarıf ettıgı gıbı kullanmam mı gerek?
ve bu urun ıle uygulanan dıyet nasıl arkadaslar. yardımcı olursanız sevınırm.
tesekkurler

Arkadaşlar merhaba.

Yağ yakıcı ürünlerinden ilk defa kullanacağım. MuscleTech Hydroxycut ürünlerinden hangisini tavsiye edersiniz ?

Muscle Tech Hydroxycut Hardcorecore Pro Series
Hydroxycut Hardcore Pro Series Sticks

Forumlarda okuduğuma göre stick serisi daha iyi bir seri.Lütfen cevap verir misiniz.

Teşekkürler.

Bugün başladım kullanmaya etkilerini yazacağım, tek çare bu kaldı artık umarım işe yarar düzenli diet ve cardio eşliğinde uygulacağım :)

Arkadaşlar anlamadığım bir konu var bu ürün madem enerji veriyor yağ yakımını hızlandırıyor sadece antremandan önce alınması gerekmezmi . Yani gün içinde devamlı terlemek bana pek mantıklı gelmiyor . Sadece antremandan 1 saat önce alsak yetmez mi?

Yoksa bu sabah öglen olayı ticari amaçlı olmasın _

Ticari amaçlı değil bana kalırsa.Enerji verdiği için yağ yakmıyorsun,yağ yaktığın için enerjik oluyorsun.Yani yağı enerjiye çevirerek vücuttan yakıyor

Merhabalar. Ürünü beş gün önce kullanmaya başladım ve kullanım talimatlarına uymaktayım. Ürünün bende yarattığı ciddi olumsuz bir etkisi bulunmamakla beraber ne kalp çarpıntısı, ne de baş dönmesi gibi sorunlarla karşılaşmadım. Ürünü kullanmaya başladıktan sonra iştahım ciddi bir biçimde kesildi, öğün sonraları atıştırmak hatta yemek yemek bile aklıma gelmıyor diyebilirim. Antremanlarda ve günlük hayatta da daha fazla terlemeye başladım, bunun yanısıra ürün inanılmaz bir enerji patlaması falan yapmıyor fakat antreman sürelerini uzattığı bir gerçek. Psikolojik bir etki mi bilmiyorum fakat antreman bittikten sonra dahi 2 antreman daha çıkarabilirmişim gibi hissediyorum çünkü antreman sonrası(özellikle cardio antremanlarım thaiboks, crossfit ve eğimli koşudan oluştuğu için oldukça yoğun geçiyor) bitkinlik ya da yorgunluk hissetmiyorum.
cardio antremanımı yaptıgım günlerde MuscleTech Hydroxycut Hardcore+BCAA kullanmaktayım ağırlık antreman günlerimde ise bu kombinasyona Aminoasit eklemekteyim. Protein ihtiyacımı ise ana öğünlerden karşılıyorum ve gerek antreman sırasında gerekse gün içinde bol bol su içiyorum. Ürünün olumsuz denebilecek etkisine gelince, iştahı fazlasıyla kestiği için öğünlerde porsyonlarımı bitirmekte çok zorlanıyorum, terimde tuhaf kimyasal bir koku mevcut.Ürünün verimliliğinden bahsetmek için erken olduğunu düşündüğümden ilerleyen günlerde etkilerini paylaşacağım.

Bende de sadece suan bulunan tek yan etkisi sinirlerimi bozmasi .s en ufak bir sorunu buyutup sinirleniyorum.neyseki kutu bitmek uzere 10 gun ara vericem

Arkadaşlar ürünü bir çok satıcıya sordum ama ne yazıkki hiç birinde yoktu. Gitti gidiyor tarzı sitelerdeki satıcılara da güvenilir mi bilmem ayrıca sanırım çoğunun son kullanma tarihleri yakındır. Farmateke ürünü sorduğumda evet bitti şu an gelmiyor bir üst versiyonu için anlaşma aşamasındayız dedi. Elite mi dedim evet dedi:) Evet arkadaşlar yakında gelebilir elite cinsi bekleyeceğim ben :)

ürünü nerden uygun fiyata alabilirim yardımcı olurmusunuz ve bu ürün yanında performans arttırıcı kullanabilirmiyim

Arkadaşlar merhaba bende Muscletech Nitro tech protein tozunu alarak kullanmaya başladım. Ben ihtiyacım gereği günde 50 gram protein (ham miktarı 40 küsür yapıyor) almayı kendime uygun gördüm o da 1.5 ölçeğe tekabül ediyor. Yalnız forumlarda okuduğumda bir kerede hep 1 ölçek kadar alındığını gördüm fakat salondaki hocam bir ölçeği geçsende birşey olmaz dedi bende ilk seferde 1.5 ölçek kullandım. Kullanım şeklim yanlış mı, bir ölçekten fazla kullanırsam yağ yapar mı? Ayrıca bu protein bende mide ağrısı yapıyor her içtiğimde geçici birşey midir?

Arkadaşlar merhaba bende Muscletech Nitro tech protein tozunu alarak kullanmaya başladım. Ben ihtiyacım gereği günde 50 gram protein (ham miktarı 40 küsür yapıyor) almayı kendime uygun gördüm o da 1.5 ölçeğe tekabül ediyor. Yalnız forumlarda okuduğumda bir kerede hep 1 ölçek kadar alındığını gördüm fakat salondaki hocam bir ölçeği geçsende birşey olmaz dedi bende ilk seferde 1.5 ölçek kullandım. Kullanım şeklim yanlış mı, bir ölçekten fazla kullanırsam yağ yapar mı? Ayrıca bu protein bende mide ağrısı yapıyor her içtiğimde geçici birşey midir?

dostum bu konu da bilgili degilim sadece sunu söyleyeyim.. site de 50 e yakın soru gördüm , kimse geri dönmüyor. cevabını bence baska yer de ara.. kafa_

Merhaba ben hardcore elite almayı düşünüyorum fakat ne yapıcağım nasıl kullanıldığı hakkında hiç bir bilgim yok boyum 1.83 kilom 95 ürünleri daha yeni yeni araştırmaya başladım sadece hardcore elite alıp kullanmam yeter mi yoksa yanında farklı bir ürün daha almalımıyım yardımcı olurmusunuz

Back
Yukarı