Muscletech Nano Vapor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    82
sımdı ıdman oncesı karbo alın dıolar sımdı ole olursa ac olmucam bırde ac karna ıdmanda yapmayın dıolar zaten :D:D bu olayı cozemedım

sımdı ıdman oncesı karbo alın dıolar sımdı ole olursa ac olmucam bırde ac karna ıdmanda yapmayın dıolar zaten :D:D bu olayı cozemedım

Yemek yedikten 2 saat sonra idman yapmalısın. İdmandan 15dk. öncede vapor alabilirsin. Böylece sorun kalmaz. Tok karnına spor yapılmaması gerekir zaten.

Arkadaşlar Gakic'de performans arttırıcı Vapor'da.Şiimdi hangisini kullanacagız.Ben muscletechin olayını anlayamadım dogrusu

Arkadaşlar Gakic'de performans arttırıcı Vapor'da.Şiimdi hangisini kullanacagız.Ben muscletechin olayını anlayamadım dogrusu

dostum illa muscletech mi kullanacaksın bence vapor alma ben pek bir etkialamadım spr250 yada animalın yanından geçmez bu ürün

Son düzenleyen: Moderatör:
vapor a kombıne ne yapsak daha ıyı olur bıde arkadaslar xplode ve vapor kullanan varmı arasındakı farkları açabılcek olan varsa bı yorum yazarsa sevınırım antrenman sonrası ıçın cellmass nt aldım bıntnce tkrar 3-4 haftalık bı kombıne ypcam vapor +halo halonun yerıne gaspari sizeon da olablr

arkadaşlar bir adet nano vapor aldım.

henüz hic bir suplement kullanmadım bana günde kac kere kullanıcamı antremandan once ve sonra ne kadar kullanıcamı birde , ne ölcüde kullanabilirim yazarsanız cok sevinirim

simdiden tskrler yorumlarınız bekliyorum ..

Son düzenleme:
adamım 1 scoop la başla 3 e kadar yolu var ama tavsiye etmem daha supplementta kullanmadıgına göre
post workout ürünleriyle sağlam verim alınır yanına bi gaspari size on yada bsn celltmass iyi gider bunları bulamazsan halo al derim birde protein tozu şart bol protein
idmandan 2 saat önce yemeği ye idmana 20-30 dakika kala vaporu al boş mideye daha iyi sonuç alırsın, dolu miğdeye alırsan acaip gaz yapıyo rahatsız ediyo
1 ölçek başla 2 ölçeğe kadar artırırsın iyi sporar

atrox1st o ki inat ettin özendin veya ne biliyim supplement almaya karar verdin vaporu nerden buldun kime sordun git whey al vapor niye

bu arada 3 ölçek böle bi gariplik yapıyo bende 4 ölçek aldım mı herşey değişiyo aşırı tansyon göz kızarıklığı kan şerim düşüyo ve en kötüsü su gibi isal yapıyo bende
yine de beyenmiyorum vaporu tadı da kötü gerçi daha öncede bi kutu almıştım ama superpump tan bende çok memnun kalmıştım 2 super - 4 vapordan daha iyi bana göre tabi

bro 4 ölçek alacaksam spordan daha önemli bi amacı olmalı :) sen ne yaptın 4 ölçek 3 ü geçmeyin 24 saat içinde diye üstünde yazıo ha özel bi durum vardır bişey diyemem :) ha bu arada bende katılıyorum tadı performansı spr 250 nin yanına yaklaşamaz pump falan bu üründen bin kat iy i
pre kullanacak arkadaşlar MP nin asault yada jack3d denesinler öncelikle

vapor max 5 ölçek 3 ölçek olan halo

ben vaporu ozenmedim almadımda yani tam doqrusu bir arkadasım bana verdi .
yas 15 . kullansam sorun olurmu ? bunu bilmek istiyorum

Do not exceed 3 scoops (servings) in a 24-hour period die üstünde yazıo 3 5 farketmez diye girersen olmaz adamım

atro senin içinde şu yazıyı buldum
For men only and not intended for use by persons under 18

tolgaozc adamım orda her 24 saat içinde 3 ölçek kullanılmalıdır yazıyo max. yazmıyo

Maddenin kullanımı: 1 porsiyon bir ölçü kaşığı kadardır. Sporcular günlük 5 porsiyon alarak başarıya ulaşmışlardır. Buna göre ortalama 100ml Su içerisine karıştırılarak ve 15 dakika idmandan önce alınarak kullanılmıştır. Sporcular idman öncesi 3 porsiyon ve idmandan sonra da 2 porsiyon alarak günlük 5 porsiyona ulaşmışlardır. Araştırmalar neticesinde görüldü ki, bu maddenin faydası aç karnına alınarak sağlanılmaktadır. Kutuyu açıp kullandıktan sonra mutlaka hemen kapağıyla geri kapoatılmalıdır ve oda sıcaklığında muhafaza edilip kesinlikle günlük ışıktan uzak tutulmalıdır. 1 ölçü kaşığı 24000mg'dır.

kardeşim saolasın ben bunu bilmiodum 3 ölçeği geçmedim hiç bide 5 alalım bende diyorum niye boş ürün bu vapor

tolgaozc
atrox1st

boş mesajlar atıyorsunuz.kişilere kullanıcı adları dışında hitap ediyor ve türkçe yazım diline dikkat etmiyorsunuz..kuralları okuyunuz

İstanbulda özellikle avrupa yakasında olan varsa nano vaporu 100TL'ye verebilirim ama sadece bi tane var. Yada Noxplode'um orjiinaldir diyen varsa takas da olabilir.

ya benim hocam önerdi bunu bana aynen şöyle dedi,o gün antrenmanı varmış ve vaporu shake'ine koymuş unutmuş içememiş 10 dk boyunca shake de kalınca vapor,shake patlamış ve diyorki kapağın ağzını acıp 10 sn den fazla bakamıyosun gözlerin yanıyormuş ve antrenmandan sonra kolların demir gibi oluyo diyo cok etkili bir ürünmüş ben alıcam allah nasip ederse..

Back
Yukarı