Muscletech Nano Vapor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    82
arkadaşlar kilo verirken enerji için bu ürünü kullansam nasıl olur sizce.amino fx yada bu ürünü kullanmak istiyorum.oxyelite pro ve yanında tercih hangisi olabilir.

Ilk pre-workout denemem olan NanoVapor'i sonunda bitirdim. Ilk gunlerde tek doz ile basladim ve daha once belirttigim gibi mide bulantisi ve damarlanma coktu. Zamanla sadece terlemeyi arttirdi. Ben de iki olcege sonra da uc olcege ciktim. Iki olcek ile gayet iyi enerji artisi ve motivasyon sagladi. Uc olcek ise gereksiz uykusuzluk yapti.

Ote yandan MuscleTech Fruit Punch'in felaket tadi aci verdi her sefer. Icer icmez agzimi yikamam yetmedi cunku midemden o tat geldi yine de.

Ben bir daha Fruit Punch aromali bir urun almam. Farkli aromasi olsaydi NanoVapor'i dusunebilirdim belki. Ote yandan su anda kimsenin bu urunu rahatlikla bulamamasinin sebebi ise yeni serinin gelecek olmasi. Daha etkili olacagina eminim. Yeni serinin iki aromasi var: Fruit Punch ve Blue Raspberry. Farmatek ise kesinlikle FP getirir ancak BR getirmez. Dolayisiyla ben bu iste yokum.

Su anda MusclePharm Assault deniyorum.

İlk kez kullandığım NO takviyesi olan bu ürünün ciddi manada etkisini gördüm. İlk kullanımda 1 ölçek aldım ve pek bir etkisi göremedim. Sonrasında 2 ölçek aldım ve cidden etkisini gördüm. Pump etkisi dedikleri nedir tam anlamıyla anlayamıyorum ancak bana olan etkileri şöyle oldu;

- Antrenmanlarında yaptığım setleri daha rahat çıkarır oldum. Her antrenman 2 kas grubu, her gruba 3 hareket girerken 4 hareket girmeye başladım bazı kaslara. Antrenman sonrasında yaptığım koşulara daha çok gücüm kalır oldu.

- Antrenman sonrası yorgunluk seviyem gözle görülür derecede düştü. Antrenmanlarımı beraber yaptığım kişiye kullandığımı söylemedim ve 2-3 antrenman sonrasında, daha öncesinden yorulup düştüğüm antrenmandan bu aralar düşmediğimi söyledi.

- Bench press hareketini 80-80-86 ile yaparken kullandığım antrenmanlarda 85-85-95 yapmaya başladım. (son setler 4 ten sonra yardımlı)

- Kötü etki olarak ise antrenman sonrasında yorgunluktan kendime gelemiyorum. Salı günü yaptığım Sırt-Omuz +3000 m koşu antrenmanım sonrasında kendime gelmem Perşembe sabahını buldu.

Ayrıca kullananlara bir sorum olacak. Fruit Punch aromasını kullanıyorum ve içinde siyah-gri gibi tanecikler var. Bunlar sizinkilerde de var mı? Yoksa benimki bozulmaya mı başladı???
duh

Yeni versiyonu bomba bir şey arkadaşlar. İçeriği inanılmaz iyi, ne gerekiyorsa var, cm oranı çok yüksek bu da temiz enerji demek. Türkiye'ye tam olarak gelmedi, ama bireysel küçük satıcılarda bulunabiliyor. İyi bir alternatif.

Gümrükte yaşanan sorunlardan dolayı muscletech firmasının bir çok ürünü Türkiyeye gelmiyor. Yurtdışından getirtmekte bir hayli sorunlu. Bu yüzden alternatif pre workout ürünleri öneririm.

Nano Vapor'in yeni versiyonu, forum sponsorumuza (supplementler.com) ürün saglayan ana firmanin (Farmatek) rakip web sitesinde (adini vermeyeyim) satisa cikmis durumda. (herhalde once kendileri satacak, ardindan diğer firmalara urun verecekler). 40 olceklik versiyonu 129 tl ve ne yazik ki fruit punch aromali.

Icinde beta-ala oldugu icin mutlu oldum. MP assault'um bittiginde dusunecegim bir ürün, ancak fiyati yuksek.

yeni serisi cok guzel antrenmandan onca kan ter icinde kalıosunuz beta alninde hemen kendini hissettirio daa servis arttırma ihtiyacı hissetmedim

nano vaporla halo yu kombine edicektim ama haloyu hangi siteye baktıysam stokta bulunmuyor diyor içeriği haloya en yakın ürün hangisi yada idmandan önce nano idmandan sonra bcaa ve proteinmi alsam ??

valla şöyle söyliyim jack3d kullanmış biri olarak Nano vaporu tek geçiyorum yani jack iyi ama dahada iyi Nano.. alırken terreddütüm vardı ama bodybuilding.com dada 9.1 almasına şaşmıyorum.

içerik olarak mesela assaultu andırıyor fakat assaulttan değerleri daha fazla.. ve assaultta ki bazı kaynaklarda günde 3 buçuk lt. su tüketin deniyor acaba Nano'yla da bu miktarda su tüketmek gereklidir ?

Üründen performans alamadım 2 gün sabah 5 e kadar ayakta dikildim bunun yanı sıra antrenman performansımda beklediğimi bulamadım yani bu ürüne başlamadan önceki yoğunluğundaydı sonuç olarak 2 gün uykumu mahvetti...

arkadaşlar ben nano vapor aldım ama kutuyu açtığımda içi çok katı kalıp şeklindeydi yani kazımak gerekiyor toz haline getirebilmek için bu sadece bendemi var ?

bu ürünün yeni versiyonu

image_skuMT1010016_largeImage_X_450_white.jpg

kullanan yok mu hiç?

Back
Yukarı