Muscletech Nano Vapor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emre9
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    82
Yeni serisini aldım fakat topaklanma mevcuttu yani içinde o topaklanmayı önleyici küçük kağıt parçası çıkmadı ve kapak altındaki o beyaz koruyucu kağıt da çıkmadı sizde de aynı durum mu söz konusu?

Sahte ürün aldığımı düşünmeye başladım..

Son düzenleme:
e başladım..[/quote]
Yeni serisini aldım fakat topaklanma mevcuttu yani içinde o topaklanmayı önleyici küçük kağıt parçası çıkmadı ve kapak altındaki o beyaz koruyucu kağıt da çıkmadı sizde de aynı durum mu söz konusu?

Sahte ürün aldığımı düşünmeye başladım..

Bende yeni serisini aldim,koruyucu kagit yok. Ve benimkinde de topaklanma vardi. Nitro tech aldim onda da yoktu koruyucu kagit. Onemli olan altin farmatek hologrami olmasi ustunde eger o varsa sahte degildir buyuk olasilikla. Topaklanma benimkinde de vardi.
Performansini hic begenmedigim icin geri iade ettim ben

şunu diyebilirim ki Granade 50 calibre gibi etkili bir nox ürününde de topaklanma var ezdiriniz. Jack3d kullanmış biri olarak Nano vapor'un bende çok güzel bir etkisi var hatta dehşet derecede diyebilirim. Antreman öncesinde whey protein 20dk sonrasında Nano Vapuru kullanırsanız etkisi konusunda bi sıkıntı olmuyor fakat şuanda komplex MP Combat kullanıyorum bu gibi komplex protein tozlarını antreman öncesinde Nano Vapor'la birlikte kullanmayın derim çünkü denedim Nano Vapor'un ektisi direk iptal oluyor. Bu şekilde deneyip bilgisi olan arkadaşlar varsa yorum yapabilirler

Arkadaşlar ben gümrükçüyüm ve elime bu üründen geçti amatör olarak futbolda oynuyorum maçlardan önce bu ürünü alsam yarım ölçek bir etki gösterirmi ?

muscletech_nano_vapor_performance_series_500_gr_2569.jpeg
Bu üründen aldım bu aylarda nasıl olur sizce ?

Ürünün üzerinde bazı sitelerde betaine olduğu yazıyor ama benim aldığımda betaine maddesi yok nedeni nedir ?

Back
Yukarı