Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
bu ürünü alalı fazla olmadı fakat doğru kullanıp kullanmadığımdan emin değilim. whey proteini antremandan yarım saat önce alıorum. antremanın hemen öncesinde ise fx i alıorum. antreman sonrası whey+BCAA alıorum. gece de casein+bcaa+glutamin alıorum sizce doğru mu bilgilendirebilirmisiniz

merhaba arkadaşlar. Yeni üye oldum fakat 6 7 aydır çalışıyorum ve bu spora aşığım diyebilirim.
Sormak istediğim soru: iki ay amino 6000 kullandım x pro nutrition un. Ve şimdi ya muscletech in nitro-tech 2 kg lik olanını yada aminofx muscletech almayı düşünüyorum. Boy 1.80 kilo 80.
kas hacmim fena değil siz hangisini önerirsiniz kullanmış olan deneyimli arkadaşlardan yardım istiyorum şimdiden teşekkürler yardım için.. Bu arada amacım çok şişmek değil sadece hacimli yağsız kas kütlesi.

bu ürünü antrenmandan önce nitrotech ile aynı shakerda karıştırıp içmemde sıkıntı olur mu ve şunu sormak istiyorum ürünün pre-workout mu post mu olduğunu nasıl anlıyoruz? ya da en iyi kullanım şekli nasıldır fx'i antrenman başlamadan hemen önce mi almalıyım protein tozları gibi yarım saat önce mi? teşekkürler

Son düzenleme:
bu ürünü antrenmandan önce nitrotech ile aynı shakerda karıştırıp içmemde sıkıntı olur mu ve şunu sormak istiyorum ürünün pre-workout mu post mu olduğunu nasıl anlıyoruz? ya da en iyi kullanım şekli nasıldır fx'i antrenman başlamadan hemen önce mi almalıyım protein tozları gibi yarım saat önce mi? teşekkürler

antrenmandan 15dk önce alabilirsin.
antrenmandan önce protein tozu kullanmanın bi manası yoktur.

az önce ilk defa içtim bu ürünü....bu ne kadar berbat bi tat....etkilerini bilmiyorum henüz ama bunu hergün nası içicem bi çare bulan var mı....

Hocam yeni programımda bu üründen aldırdı antrenmandan 2 saat önce ve antrenman sonrası günde iki servis kullanmam gerektiğini söyledi. doz aşımı olmuyor mu? var mı bunda bir hikmet? ek olarak l carnitine çiğneme tabletlerinden 1 tane ve 1 tane de pharmaton alacakmışım her gün. Yağ yakma dönemindeyim

içindeki c vitamininden hocanın haberi yok sanırım..fazla c vitamininin de böbreklerde taş yaptığından ya da....kutusunda bile 1 kez kullanın yazıyor

1 ay önce kullanıp bitirdiğim bir ürün, hoşuma da gitti açıkçası. Antreman öncesi veya sonrası olarak kullanabileceğiniz bir ürün yalnız yüksek orandaki C vitamininden dolayı ürünü kullandığınız sürece 8-10 bardak su içmenizi tavsiye ederim. Tat olarak idare eder seviyede. Kullandığım süre zaafında beklentilerimi karşılayan bir ürün oldu Fx, antreman öncesinde kullanıldığı vakit de zaten bahsedilmiş hafif bir pump etkisi veriyor. Herkese bir kere de olsa tavsiye edeceğim bir ürün.

ürün gerçekten çok iyi ben bu kadar iyi emilime sahip bir ürün ilk defa görüyorum ayrıca bcaa lı bir amino olmasıda azda olsa pump etkisi yaratmakta şu an halen kullanmaktayım ve aminolar arasındaki en iyi ürünlerden diyebilirim

bu ürünü bcaa ile birlikte kullanmakta sakınca varmı? birlikteden kastım aynı anda değil.

antremandan 45dk önce bcaa ve kreatin, antremandan 15dk önce bu ürünü kullanmakta sorun olur mu?

dün aldım ürünü.. bakalım kullanıp yorumlarımı yazarım

bu gün kullandım 1 servis.. Tadı bu kadar rezil bir ürün yok. Hiç abartmadan yemin ediyorum ki içerken kusucaktım ve yarısını içemedim zaten.. Zorlaya zorlaya ancak yarım içebildim

Bir daha Muscletech in hiç bir ürününü almam.. Daha önce protein tozlarının rezil tadından müzdarip olmuştum şimdi de bundan oldum.

Bir daha toz bcaa falan da almam oda ayrı bir konu kimseye de tavsiye etmiyorum tablet şeklinde olanlar varken..

Gramaj olarak fiyatı aşırı pahalı ve çok gereksiz bir ürün. 350 gr. toz amino asit profili için maximum 35-40 tl olmalı. Zaten iyi etki alabilmek için de en az 3-4 kutu kullanmak gerek ancak tadına da dayanabilirsiniz :)

yarım kutuyu geçtim....tadının berbatlığından en başta bahsetmiştim..diğer bcaa lara göre komplex olmasından dolayı tercih etmiştim ama bitereyim bu son...performans artırır diye çok güveniyordum...bende hiç bir etkisi olmadı desem abartmış olmam....

ürünü 3 gündür kullanıyorum etki olarak bir şey diyemeyeceğim fakat performansımda artış var. Tat konusuna gelirsek kapagı acınca güzel meyve kokuları geliyor, içince acıbademli gazoz gibi iğrenç bir tadı var ama dayanılmıcak gibi de değil.
Ant öncesi ve sonrası alanlar da var fakat aşırı c vitamininden dolayı 2 ölcek almayın diyorlar. Onun yerine yarım ölcek önce yarım ölcek sonra alsak daha iyi olmaz mı ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar Ürünü yeni aldım... assault, cell-tech ve nitro tech kullanıyorum fx'ide kullansam fazlamı gelir çunku assaulttada L-argenine var assault bitincemi başlıyım yoksa bi sıkıntı olmazmı cevaplarınızı bekliyorum Teşekkürler.

Back
Yukarı