Muscletech Nitro Amino Fx Pro Series

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    292
Ben de kullanmaya başladım ve ilk günde de olsa performans artışı sağladı ve bende olan bir etkisi de iştah artışı oldu. metabolizmayı hızlandırıyormuş çünkü. kullandıkça izlenimlerimi aynı mesajdan aktarırım.

Antrenmandan önce 1 ölçek alıyorum.Kasları çok iyi şişirdiği bir gerçek ama daha sonra nedense iniyor bu da moral bozucu bir şey.Tadı da o kadar kötü değil.He bu arada C vitamini yoğun olduğu için kullandığınız günlerde 10 bardak su içmeye özen gösterin böbrekleriniz hasar görebilir.Bir de şimdi aklıma geldi kullandığım günlerde 20 defa tuvalete götürüyor :D yapcak bişe yok

Son düzenleme:
Ben bu ürünü diyet ile birlikte kas kütlemi korumak için alıyorum.Ürün bence gayet başarılı ve tadı da gayet güzel :) Bundan önce hydroxycut kullanmıştım onda da fruit punch vardı ben alıştım valla tadı gayet güzel geliyor.Performansa gelicek olursa son setlerde focus olsun pump olsun gayet başarılı.İdmanın sonu gelmesine rağmen herhangi bir yorgunluk hissetmiyorsunuz.Ancak bana en çok idman sonrası yarıyor.Kaslar daha şişik duruyor sanki.Güvenle alabileceğiniz bir ek besin ben tavsiye ederim.

S.a arkadaslar oncelikle aranıza yenı katıldım.
2 yıldır spor yapmaktayım.yasım 23 boy 1.77 kılo 69
Proteın olarak muscletech performance serisinden aldım. amino olarakta M.tech amino fx.
Kas kutlesınde artıs istediğimden protein idman oncesı , ıdman sonrası amıno +protein ard arda almayı düşünuyorum sıkıntı olurmu size.Burada o tarzda kullanan var. Şimdiden sağolun.

S.a arkadaslar oncelikle aranıza yenı katıldım.
2 yıldır spor yapmaktayım.yasım 23 boy 1.77 kılo 69
Proteın olarak muscletech performance serisinden aldım. amino olarakta M.tech amino fx.
Kas kutlesınde artıs istediğimden protein idman oncesı , ıdman sonrası amıno +protein ard arda almayı düşünuyorum sıkıntı olurmu size.Burada o tarzda kullanan var. Şimdiden sağolun.

İdman öncesi aminofx'i tek başına almanı tavsiye ederim proteinden gelen amino asitlerle etkileşime girmeyip daha iyi emilmesi için. İdman sonrası proteini alırsın. 2. protein shake'e ihtiyaç duyarsan ara öğün olarak, gece yatmadan önce veya kahvaltıyı geç yapıyorsan sabah kalkar kalmaz içebilirsin.

Bu üründe vitamin gramajı dikkat edilmesi gerekilen bir konu arkadaşlar..

Ürün neredeyse bitti sayılır 5-7 servis anca çıkar.İdmanlarımı güzel çıkarmamı sağlıyor bence başarılı bir ürün.Bittikten sonra yine almayı düşünüyorum.Protein ihtiyacım için de muscletech tercih edicem.Bir de şöyle bir konu var ki sadece bende mi oldu bilmiyorum ama cinsel gücümü arttırdı sanki.Belki yediklerimden de kaynaklanıyo olabilir ama gözle görülür bir artış var:D

Merhaba arkadaşlar;

Musletech Amino fx aldım protein tozuyla birlikte ant. sonra önce Amino fx 15 dk. sonra da protein tozu mu alsam,yoksa antremandan önce Amino fx hemen sonra protein tozu mu?Konu hakkında görüşlerinizi bekliyorum...

Bu ürünün 1 ölçeğinde 13,5 g amino asit var yanlış okumadıysam.Daha önce bir ölçeğinde 5 gr amin asit bulunan ON BCAA kullanmıştım. Bu ürünü yarım ölçek kullansam bir etki yaratır mı sizce ON BCAA'dan farklı olarak ?

İçemiyorum çok kötü diyen arkadaşlar gerçekten kötü suyla falan öğ yani :) ama deneye deneye buldum cappy pulpy parçacıklı portakal suyuyla harika gidiyor yani en azından suya göre harika :) ürüne gelince enerji bakımından falan memnunum kullanmaya devam edeceğim :)

Ürün tadı dışında başarılı bir ürün.Benim izlenimlerim antrenman sonrası toparlamaya çok katkısı var.Bende faydalı olmasına rağmen, tadından,fiyatından ve daha uygun fiyatlı bir alternatifi olmasından dolayı(Universal Amino 2700) ilk kutu bitince farklı bir ürün denemeye karar verdim.Universal Amino 2700 sipariş verdim.Bugün kullanmaya başladım ve bakalım aynı faydayı görebilirsem Universal'ın amino su ile yola devam edicem. Kısaca hesap yapmak gerekirse;

MuscleTech Nitro Amino FX 69 TL ****(******.com.tr fiyatı)
Universel Nutrition Amino 2700 (350 tablet) 119 TL **(******.com.tr fiyatı)

Amino FX 1 servis(19g) da 13,500 mg amino var.
Amino 2700 de 1 servis(3 tablet)de 10,935 mg amino asit var.

Amino FX toplam 20 servis.
Amino 2700 116 servis.Günde 3 tableti 3 kere(toplamda 9 tablet günlük) aldığınızda yaklaşık 38-40 gün gidiyor.

Amino FX i antrenman öncesi kullandığınızda 13,500 mg amino alıyorsunuz.
Amino 2700 tam servis(günde 3 kere, 3 tablet) alındığında 3x10,935 mg amino almış oluyorsunuz.

Sonuç olarak; 2 tane MuscleTech Nitro AminoFX aldığınızı (2x69=138 TL) ve 1 tane Universal Amino 2700 (119 TL) aldığınızı düşünün.19 Tl fark var arada.Şöyle de diyebilirsiniz iki ürün arasında içerik farkları var.ikisini kıyaslaman doğru değil diyebilirsiniz.Aslında çok fark yok: AminoFX de c vitamini var Amino 2700 de yok.Amino fx 1 servis 70 kalori, Amino 2700 günlük tam servis (9 tablet) 72 kalori.Amino fx de protein yok, Amino 2700 de (9 tablet günlük tam servis) 18 gr protein var.

Benim fikrim; tek bir seferde Amino fx ile antrenman öncesi 13,500 mg amino almaktansa, Universal N. Amino 2700 ile, vücut geliştiriciler için önemli 3 vakit öncesinde almak bana daha mantıklı geldi.Ne bunlar; sabah kalktığımda,antrenman sonrası ve yatmadan hemen önce.Bence Muscletech nitro amino fx'i ve Universal Nutrition Amino 2700'i de deneyin.İkisinden de fayda görürseniz, tercihiniz Universal'dan yana olsun.Karar size kalmış. iki ürününde besin tablosu aşağıda:

http://www.******.com.tr/image/data/universal/tablo/amino2700etiket.png ** http://www.******.com.tr/image/data/muscle-tech/tablo/muscletechnitroaminofxpro.png

dedikleriniz doğru ama yanıldığınuz bir nokta var.nitrofx deki bca,glutamin,arjinin değerleri çok yüksek..ve bunlar doğrudan kaslar iiçin en önemli aminoasitler.özellikle arjinin kasları büyüten growth wtkisi yaratıyo.. protein tozlarında bir serviste max500 mg seviyesinde iken bunun bir porsiyonun da 3000 mg var yani yaklaşık 6 katını kullanmışlar.değerler çok etkileyici.sadece içindeki protein mikterına bakmayın bence..artı enerji verci taurinde kullanmışlar..ürünü alamadım bende ama içöeriği tamamen doğruysa yani hile falan yoksa süper gözüküyor..bende kullanıcam herhalde

Back
Yukarı