Bcaa orani cok iyi bir urun ama glutamine kullanilabilir yanindaBu ürünü kullanırken ekstradan yanında Bcaa ve Glutamin kullanmaya gerek var mı sizce ?
3000 gr arjinini vardı... şu an satılanlar içinde TR de muadilinin olduğunu düşünmüyorum... Scivation Xtende ve sıvı arjinini birleştirirsen bu ürüne yakın bişey çıkabilirmerhaba, bu ürüne muadil ne alabiliriz? "Amino Build" pek onerilmiyor cunku
3000 gr arjinini vardı... şu an satılanlar içinde TR de muadilinin olduğunu düşünmüyorum... Scivation Xtende ve sıvı arjinini birleştirirsen bu ürüne yakın bişey çıkabilir
Ben teşekkür ederim.. Ayrıca arjinine almana gerek yok bana sorarsan.. Arjinine pre-workout olarak kulllanacaktın, ondan aldığın yararı Scivation Xtend'de bulunan Glutamine ve Citrulline'den hayli hayli fazlasıyla alabilirsin daha çok yararını görürsün.. Hiç birini almasan bile bi zararı olmaz o ayrı bi konucevap icin tesekkurler, iyi bir amino asit ariyordum, Scivation Xtende arayisima bir cozum olacak gibi ama sıvı arjinini pek bulamadim, bir de cok profosyonel olmayan biri icin gerekir mi acaba arjinin
![]()
Yetkili Satıcı: Muscletech Nitro Amino FX
1 Kaşıkta : 13500 mg Amino Asit içerir
- 8000 mg BCCA
- 3000 mg L-Arginine
- 2500 mg L-Glutamine & Taurine
Kullanımı : İdmandan önce 1 kaşık su ve ya meyve suyu ile karıştırıp içebilirsiniz.
sizce nasıl bir ürün ?