MuscleTech Nitro Tech Performans Serisi

Kanada da yasiyorum. Daha oncesnde hardcore serisini kullaniyordum. Bu urunu yeni aldim. Henuz denemedim. 4lb fiyati 75 dolardan aliyorum. Daha iyi gozukoyur icerikleriyle.

Ürün güzel görünüyor kreatin falan iyi ama aminoasit profili hakkında bilgisi olan var mı?

Creatine 5g

L-alanine 1.06g

Taurine 1g

Glycine 600mg

L-leucine 335mg

L-valine 50mg

L-isoleucine 50mg

L-glutamine 25mg

Son düzenleme:
Kanada da yasiyorum. Daha oncesnde hardcore serisini kullaniyordum. Bu urunu yeni aldim. Henuz denemedim. 4lb fiyati 75 dolardan aliyorum. Daha iyi gozukoyur icerikleriyle.

Creatine 5g

L-alanine 1.06g

Taurine 1g

Glycine 600mg

L-leucine 335mg

L-valine 50mg

L-isoleucine 50mg

L-glutamine 25mg

art_nitrotech_nutritional_facts.gif

3gr creatin diyo ama

optimum whey kullandım memnun kaldım all in one şeklinde bir ürün istiyorum aslında ama simdilik creatin+whey işimi görür günde 3 ölçek kullanıyorum bu da 9gr creatine istiyorum haftada 4 gün kullanıyorum günlük 9gr creatine zararlımıdır? yanına birde küçük optimum ya da baska bir whey almalımıyım ? bilgili üyeler cevaplarsa sevinirim

daha önce nitro-tech kullandım kreatinin 5g olması çekici geliyor ama 1.5g yağ benim için (-) yön

pardon o zaman belki bende alabilirim ama şu sıralar bi rahatsızlığım var o geçerse almayı düşünüyorum

ama bişi danışmam gerek

optimum whey gold + O.N Creatine: 167 tl
Nitro-Tech Performance Series : 166 tl
sizce creatini ayrı almak mı yoksa nitro tech almak mı direk daha mantıklı

pardon o zaman belki bende alabilirim ama şu sıralar bi rahatsızlığım var o geçerse almayı düşünüyorum

ama bişi danışmam gerek

eğer o.n alırsan alacak oldugun creatin miktarı 1 serviste 5g olacaktır yani muscletech ile aynı gerisi sana kalmış o.n 5lbs m.t 4lbs o.n 24g protein m.t 30g protein içerir benim seçimimi sorarsan o.n olurdu

Öyle yapıcam gibi ama baktığım her yerde nitro-tech performans serisinde 3gr creatin olduğu yazıyo orda kafam karıştı biraz

Ürünü 10 gündür kullanıyorum arkadaşlar. Diğer nitrotech e göre kıyaslarsam.

O ürün bende söylemesi ayiptir ishal yapıyordu. Suyla içmeme ragmen. Ve o yüzden hiç verim alamamıstım. Bu üründe öyle bir problem yok. Tad olarak çok benzerler fakat yinede bu diğerine göre daha içiliebilir.

Tek bir problem var. tozun içinde beyaz ufak nokta gibi maddeler var. Ve shaker ile ne kadar sallarsan salla onlar suyla karısmıyor. Ne olduklarını çözemedim.

beyler nitrotech hardcore ile performance serisinin arasında kaldım. hardcore 1800 gr. 154 tl ve shaker hediyeli.performance serisi 1800gr. 180 tl ve hediyesi yok.fiyat farkı az değil bence.ve sadece antrenman sonrası kullanacagım.sizce hangisini almalıyım:P

ama bişi danışmam gerek

optimum 80 servis bu ise 49 servis arkadaslar arada 1 ay kullanım süresi var tamam iyi bir ürün ama o.n alıp 300 gr krratın almak çok ama çok mantıklııı

Optimum Platinum Hydrobuilder mi yoksa Muscletech Nitro - Tech Performance sizce fiyat performans ve içeriklerine bakılınca hangisi daha iyi ?

Pre-workout ürünü kullanan biri olarak bu ürünü antrenman öncesi mi kullanmak daha mantıklı yoksa antrenmandan sonra mı?

Back
Yukarı