Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Ben begenmedim bu urunu, en buyuk boyundan bir kutu bitirdim ve kullanirken kas oranlarim yuksek cikiyordu nasil yapti bilmiyorum ama birakip baska urune gecince garip bir sekilde degerlerim dustu, bilmiyorum, o sira beslenmede yanlismi yaptim, 1 bucuk ay surdu urunu kullandigim/biraktigim aradaki farki kapama surem.

Simdi 2. kutu On platinum bitiyor ve cok basarili saf temiz protein almak acisindan, illa nitrodaki bilesenler isteniyorsa bence disardan alinabilir baska sekilde. Dedikleri gibi kullanirken kas artisi veriyor ama urunu birakinca bende gerileme oldu bilmiyorum dedigim gibi belkide beslenmeme dikkat etmedim o ara.

yormadan kastınız nedir? kaç ölçek kullandınız?
Ben 1 ölçek kullandım sabah antremandan sonra ve akşam olmak üzere akşam yatarken aldığımda bağırsaklarımın çalışma seslerini duyuyordum, sabahta midemde ağrı hissediyordum 2 kutu kullandım yanında glutamine animal nitro creatine gainer kullanmama rağmen bi etki hissetmedim, genetiğimin beni sınırlandırdığını anlamış oldum ama bunu bidaha test etmek için başka ürünler kullanmaya devam edicem yaza kadar 3. senemdede supplementi tamamen bırakmayı düşünüyorum gereksiz gerçekten.

arkadaşla ortak aldık 1800 gr 2ye bolduk kutusu ve olçeği onda..şimdi ben bunu nerde saklarım en iyi şekilde ve olçeği kendim nası tutturabilirm 1 çorba kaşığı 2 çorba kaşığı gibi??

2.si antremandan once kullanım neden tavsiye eilmiyor yatmadan once lor mu whey mi tartışması yapılmış forumda daha once ve buyuk çoğunluk lor diyor sabahda duzgun kahvaltı yapıyorsak idman oncesi daha iyi değil mi heme guç artışı açısından ??*

bu urunu bende yeni aldim arkadaslar bugun ilk kez kullandim gainer siparis ettim her gun nitrodan bir kere icicem antremandan sonra sabah ve aksamda gainer iciyorum

Ben begenmedim bu urunu, en buyuk boyundan bir kutu bitirdim ve kullanirken kas oranlarim yuksek cikiyordu nasil yapti bilmiyorum ama birakip baska urune gecince garip bir sekilde degerlerim dustu, bilmiyorum, o sira beslenmede yanlismi yaptim, 1 bucuk ay surdu urunu kullandigim/biraktigim aradaki farki kapama surem.

Simdi 2. kutu On platinum bitiyor ve cok basarili saf temiz protein almak acisindan, illa nitrodaki bilesenler isteniyorsa bence disardan alinabilir baska sekilde. Dedikleri gibi kullanirken kas artisi veriyor ama urunu birakinca bende gerileme oldu bilmiyorum dedigim gibi belkide beslenmeme dikkat etmedim o ara.

Açıkcası şaşırdım yorumunuza. Bende hiç böyle bir şey olmadı gerçi ben pek protein tozumu değiştirmem nitro-tech kullandığımdan olabilir. Fakat şuan 2 kutu weider premium whey bitirdim şuanda dymatize deniyorum. Hala kas kütlemde bir iniş olmadı. Beslenmenizden kaynakalanbilir

nitro nun birçok aromasını denemiş biri olarak derim ki:
çikolata dışında su ile en iyi giden aroması çikolatadır. yani diğerleri berbat.
özellikle: cookies cream, vanilya dan uzak durun. muz+çilek fena değildi. sırf çilekli yine bayıyor.
çikolatadan bıkabilirsiniz, ama bıkmak başka tadının berbat olması başka. bence çikolataya devam edin.

Kullanım tavsiyesi

Arkadaşlar lütfen günde 3 ölçeği geçmeyecek bir kullanım şekli tavsiye edermisiniz.ayrıca yurt dışı internet sitelerinden alan varsa ne kadar kargo ücreti alıyolar,???

Pro series supplement facts:
PRD_NTR_choc_sf_zoom.gif

1 tanesi mutlaka antrenmandan sonra olsun.
diğerleri aldığınız diğer suplementlere göre değişir. nitrotech çok zengin bir ürün yeri gelir pre-workout olarak bile alınabilir.
sabah kalkar kalkmaz bir ölçek alın etti iki. yatmadan önce gerek yok bence onun yerine casein, casein yoksa lor, veya amino(sıvı) (gh için) daha iyidir. üçüncüyü ara öğün olarak mesela öğlen 12-2 arası yemek yiyorsanız iş, okul yüzünden 7 ye kadar mideniz boş duruyorsa 3-4 gibi alınabilir.

suylada denedim ancak sonuç pek iç açıcı olmadı açıkcası birde sütle deniycem ara öğünde nasıl olcak bakalım..şimdi antreman olduğu gunler 2 olçek alıyorum antreman olmadığı gunlerde 2 olçek olmak zorundamı 1 ölçek yada 1.5 olçek alamazmıyız ?

arkadaslar bisi soracagim bu urun elime gecti bir haftadir kullaniyorum sabah bir antremandan sonra bir kere yani gunde 2 kere kullanip her kullanista 2 olcek atiyorum yanliz urun cok ufak bir haftada yarisini bitirdim demek 3 kere kullansam gunde 1 hafta dayanmaz ben bu gunden sonra gunde 1 kere icecegim urun gercekten cok ufak

Back
Yukarı