Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
valla bende kullanıyordum yarısından sonra bıraktım arkadaşlar türkiyede satışa sunulmaya başlandı eczaneden aldım kutunun yarısına kadar beni mükemmel yaptı gerçekten(mükemmellikten kastım kas görünüşüm sert ve güzel oldu sanki definasyona girmişim gibi) ama kutunun yarısını geçince bi afallamya basladı vücut o güzel sert görünüm kayboldu yani demem şu ki türkiyeye sürdükleri ürünlere pek güvenmeyin imkanınız varsa dışardan getirtin çünki adamlar tekrar satabilmek için size fark ettirmeden geri alıyolar sizden inanmıyorsanız da vücut resimlerimi ekleyebilirim kutunun yarısı yarısından sonrası diye (sonuçta babamızın ogulları degiller bu pazarda iş yapmak için bize her şeyi yaparlar bence ....)

valla bende kullanıyordum yarısından sonra bıraktım arkadaşlar türkiyede satışa sunulmaya başlandı eczaneden aldım kutunun yarısına kadar beni mükemmel yaptı gerçekten(mükemmellikten kastım kas görünüşüm sert ve güzel oldu sanki definasyona girmişim gibi) ama kutunun yarısını geçince bi afallamya basladı vücut o güzel sert görünüm kayboldu yani demem şu ki türkiyeye sürdükleri ürünlere pek güvenmeyin imkanınız varsa dışardan getirtin çünki adamlar tekrar satabilmek için size fark ettirmeden geri alıyolar sizden inanmıyorsanız da vücut resimlerimi ekleyebilirim kutunun yarısı yarısından sonrası diye (sonuçta babamızın ogulları degiller bu pazarda iş yapmak için bize her şeyi yaparlar bence ....)

Bu nasıl bir mantıktır anlam veremiyorum. Adamların işi gücü yok biz Türkiye'ye karşı kötü bir ürün üretelim mantığıyla iş yapıyorlar, öyle mi ?. Distributörü belli nerden geldiği belli. Bence siz hatayı kendinizde arayın, büyük ihtimalle piskolojik durumdur. Aldığınız ürün ilaç değil protein tozu'dur. 1 kutuda ne o bahsettiğiniz özellikleri olur nede Nitro Tech'in öyle bir özelliği vardır. İnanmak değil mesele.

Bilmiyorum belki saçmalıyacağım ikisi aynı şey değildir ama yinede söylemek istiyorum.Abim ırakta amerikan üssünde çalışıyor oradaki cola ların tadının ve amerikadaki cola ların tadının türkiyedekine göre çok farklı olduğunu söylüyor.
Ben onun yalancısıyım belkide ona öyle geliyordur yada sadece o ürüne özel bir şeydir bunu bilemem.

Açıkçası bu gibi durumlardan dolayı bende oranlarıyla oynanabileceğini düşünüyorum tabi şuanki bakış açım dar belki birisi çıkar ve "Ya arkadaşım o iş öyle olmuyoR" diye aydınlatma yapar saygı duyar ve inanırım.

Bilmiyorum ama arkadaşlar şu anda ben twinlab kullandım mrm kullandım bakalım nitro tech ide deneyeceğim fark ne olacak merak ediyorum.

Sonunda yurtdışından getirttim ve kullanmaya başlıycam . 4lbs chocolate milkshake aldım . Spor yaptığım günlerde 2 ölçek kullanmayı düşünüyorum . 1 ölçek antremandan sonra suyla alıcam 1 ölçekte yatmadan önce sütle , spor yapmadığım zamanlarda da yine yatmadan önce 1 ölçek sütle almayı düşünüyorum . Ayrıca QNT Amino 9000 kullanıyorum.

Chocolate milkshake de nesquik tadı var . Küçük pet su şişesinde çalkaladım 0 topaklanma direk çözüldü . Chocolate kullanan varmı başka ?

Ben Muscltech cell-tech aldım ve içindeki ölçek çok büyük geldi ölçtüm 88gr. geldi ve merak ettiğim nitro-tech ile servis ölçekleri farklımı çünkü konuyu okuduğumda nitro-tech'in servis ölçeğinin 25-30 gr arasında olduğunu yazıyor herkes yardımcı olursanız sevinirim.
Bu konu başlığının altına yazmamın sebebi cell-tech ile ilgili bi başlık göremediğim için.

Nitro-Tech için söyLenecek pekde birşey yok asLına bakıLırsa kaLitesi hiç kuşkusuz tartışıLmaz,gerek içeriği gerekse kökLü geçmişi rakipLeri arasında nitro'yu biradım öne çıkarıveriyo,fakat fiyat performans açısından degerLendiriLecek oLursa gercekten iki kez düşünmeniz gerekiyo,neyazıkki ülkemizde Muscletech gibi markaLarın bu ürünLerini vergiLerinin sebep oLdugu normaLin çok üzerindeki satış fiyatıyLa piyasaya sunuLurken görüyoruz:( ve ne yazıkki buda bu sporu seven BB severLerin suratını ekşitmeye yetiyo...

1.8kg lık paketini 239tl ye aldım birde içinden bol olan bir t-shirt çıktı :) insanlar fiyat değermi diyorlar ama bence bu ürünün etkisi rekabet kabul etmiyor. gerçekten çok kaliteli ve etkili. bence bu ürünün verdiği sonucu verebilcek başka bir protein karışımı yada tozu yok bana göre. ve gerçekten her kuruşa değiyor.

iyi akşalar şimdi netritiona baktımda bir cell-tech var birde nitro-tech var aralarında baya bir fiyat farkı var ama ingilizcem iyi olmadığı için tam anlayamadım aralarında fiat farkından başka bi fark varmı?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:02 ----------

birde mass-tech var

3 üründe birbirinden apayrı ürünler

cell-tech : birkaç farklı creatin içeren bir ürün
Nitro-tech: protein tozu
mass-tech: karbonhidrat ve protein içeren bir üründür..thums:

Mutlu ve Huzurlu Yeni Yıllar VG Halkı...

Sevgili vg arkadaşlarım bu ürünü forumda istiyen arkadaşlar ile toplu bir alım olsa indirim yaptırabilirmiyiz. Forumda bu üründen alıcak arkadaşların Önerilerini bekliyorum. Aynı zamanda ürün hakkında bilgisi olanlar bilgilerini paylaşırsa konuyuda fazla dağıtmamış oluruz

Saygılar..

arkadaşlar Muscletech Nutrition Nitro Tech Hardcore Pro series 4lbs. Çilek 220 tl ye iyimidir sizce almamda sakınca var mı ve ben 1 ay oldu bodye başlayalı daha erkenmidir yoksa yerindemidir 1.76 boy 75 kiloyum vucudum yapılı hafiften göbek var carnitine kullanmam gereklimidir ?

Arkadaşlar ben çikolotalaısını aldım ama pek memnun kalmadım çünkü hem diğer protein tozlarından bi farkı yok hemde içimi bana çok zor geldi twinlab çok daha iyi üstelik ucuz

Arkadaslar bisey sormak ıstıyorum bu urunu yurt dısından getırten oldumu ınternet sıtesınden sıparıs verıcem gumruk olayına takılır dıye cekınıyorum eger getırten varsa tecrubesını paylasırsa sewınırım

Bu ürünü kullandım bir kaç kere ve gerçekten çok başarılı bir ürün. Fakat benim merak ettiğim kutu üstünde 6 hafta boyunca 3 kez 2 ölçek kullanın diyor. Tabi pahalı bir ürün olduğu için çoğu arkadaş spordan sonra kullanıyordur ama hiç böyle kullanan oldu mu ? 6 hafta yanlış hesaplamadıysam 4 kutuya eş değer oluyor. Ama böyle kullanıp dedikleri gibi kullanıp max etkiyi gören var mı ?

Bu ürünü kullandım bir kaç kere ve gerçekten çok başarılı bir ürün. Fakat benim merak ettiğim kutu üstünde 6 hafta boyunca 3 kez 2 ölçek kullanın diyor. Tabi pahalı bir ürün olduğu için çoğu arkadaş spordan sonra kullanıyordur ama hiç böyle kullanan oldu mu ? 6 hafta yanlış hesaplamadıysam 4 kutuya eş değer oluyor. Ama böyle kullanıp dedikleri gibi kullanıp max etkiyi gören var mı ?

Kutunun üstünde yazdığı haliyle kullanan muhakkak vardır ama o kişiler ya yurtdışında yaşıyordur ve ucuza temin ediyordur ya da cüzdanı bir hayli kalındır :lol: ben şahsen bu ürünü yeni aldım ve ilk kez kullanacağım.. Nitrotech, Alpha 216 ve naNO x9 ile kombine edeceğim ki ben makul fiyatlara almama rağmen beni bile sarstı.. ürünün içinde 13 gram BCAA ve creatin monohydrate var, bakalım herkesin bahsettiği etkiyi alabilecekmiyim.. bu arada içindeki protein zinciri syntha-6 deki gibi farklı emilim sürelerinden oluşuyor. kompleks ve hidrolize protein bir arada... acaba aranızda nitrotech i naNo x9 la kombine eden oldu mu?

Back
Yukarı