OrhanGencebay
Yeni Üye
ben aldım kullanıyorum mükemmel etkili bi whey,içinde glutamin kreatin ve taurin var daha ne olsun,üstelik çileklinin tadı da mükemmel.
Yalancı hacim nedir abi yeni mi cıktı bubu proteın ın yalancı hacım yaptıgı bıraz dogru , ama performans ve hacım konusunda hıcbır urun bunun kadar ıyı degıl bu barız bır gercek 2 kutu 4 lbs bıtırdım 4 ay da yaptıgım vucud u 2 yıldır yapanla karsılastırabılıyordum , gel geleım optımum hatasını yaptım arkadaslar optımum helede ******dan alırsanız vay halınıze ne performans ne gelısme sadece proteın ıcıyorum dersınız. paranıza yazık ama nıtro tech bambaska kardesım yalancı hacım dıyorsunuz ama bu proteın sayesınde antremanda daha agır ve uzun sure calısabılıyorsunuz o yzden yalancı hacım ın altın da kas kutlesı barız olusuyor bu yuzden dogru tercıhh bence nıtrotech gercı ıcı cok kımyasal dolu ama hakkını veren bır urun
Yalancı hacim nedir abi yeni mi cıktı bu![]()
ben 2 haftadır spor yapıyorum,boy 170,kilo 53 protein tozu kullanmayı düşünüyorum,bunu sipariş ettim,ne zaman kullanmaya başlayım sizce?
Nitrotech i bir süre kullanıp bırakınca, aradaki farkı gördüğünde sen de anlarsın ne demek olduğunu![]()
Eğer bu spora yeni başladıysan 3-4 ay düzenli çalışmadan protein tozuna başlama, hatta sipariş ettiğin ürünün kapağını bile açma ki bozulmasın![]()
Kauss madem nitrotechi bırakınca iniyo zaten normalde sporu bırakıncada iniyo.Bari aktif spor yaparken kendimizi en iyi hissetdigimiz şekilde yapalım kaslar su tutsun daha güzel işteDediğiniz yorum doğru fakat yalancı hacim demek bence yanlış. Nitro-tech in içinde bir sürü birleşen var onların etkisi. Creatin kullanırken kasların su tutması gibi nitro-tech de de tutuyor bence. Ama bu protein tozunu bırakınca da haciminizin hepsi gitmiyor. Ve alt yapı olarak kalıyor bence. Diğer mesajınızda dediğiniz gibi optimum hatasına bende düşmüştüm. Neden bu kadar övülüyor diye 3 kutu bitirdim etkisini görmek için. Supplementlerden fazla bir şey beklemem ama nitro-techden sonra neyin ne olduğunu anladım ve tekrar nitro-teche geri dönüş yaptım![]()
ya zaten aldığım ürün denemek içindi,900 gr lık olanından almıştım,ben düzenli olarak kullanamam zaten onu,günde 1 ölçek yatmadan önce kullanmayı düşünüyordum,kasların gelişimi gece özellikle yoğun olduğu için faydalı olur diye düşündüm,zaten beslenmemde protein miktarını epey bi arttırdım,bu sadece hızlı bi destek olur diye düşündüm,bu şekilde kullanmamda sakınca varmıdır sizce?
Yillardir ON kullaniyordum fakat onumuzdeki aydan itibaren bende Nitro ya gecicem. Kucuk bir kutu ile nasil bir etki yaratiyor bakicam. Fakat benim sorum Nitro you ne olcek ile kullaniyorsunuz. Ben idmandan once protein kullanmayi pek sevmiyorum onun yerine jack3d ve amino aliyorum. imdan sirasinada glutamine alip idman sonarsi amino ve protein aliyorum. Nitro you ne sekilde kullaniyorsunuz. idmandan once 2 olcek idmandan sonra 3 olcek mi? yoksa sirf idman sonrasimi?
Arkadaşım önce 5 ay aradan sonra spora başlayacakmıssın bence hemen creatin kullanma ayrıca nitrotechin içinde bir miktar var zaten.Benim kanaatimce ilk 1-2 ay antremandan sonra kullanman yeterli olur ama ant öncede kullanabilirsin.Amatör sporcular tarafından kullanılmaması olayıda nitrotech sadece whey protein degil içinde creatin fln da var.Benim bildigim bunlarMerhaba ;
arkadaslar 5 aylık bı aradan sonra tekrar spora baslıycam ılk 1 ayımdan sonra bende ılk once kılo almak ıcın gene musletech ın mass-tech urununu alıp bıtırdıkten sonra nitro-tech almayı dusunuyorum yanında creatin almam sızce daha ıyı olurmu yanında ek olarak ne kullanmamı onerırsınız antremandan once antremandan sonramı kullanıorsunuz ve bı sorum daha olacak bu urun hardcore oldugu ıcın amator sporcular tarafından kullanılmasını onermedıklerını okudum bıyerde bu konu hakkında bılgı verırmısınız ... Yardımcı olmanızı beklıyorum sımdıden tskler ...
Arkadaşım ben incirlikten cıkarma nitrotech içiyorum su adana kadar rastlamadım koruma bandında küçük küçük siyah muscletech amblemleri vardı.arkadaşlar merhaba bir arkadaşım aracılığıyla farmatek adlı distribütörden muscletech nitrotech aldım fakat kapağın üstündeki koruma bandı üzerinde muscletech ile ilgili birşey yazmıyordu normal koruma bandıydı, içime kurt düştü sahte mi değil mi diye, bu konuyla ilgili bilginiz var mı? koruma bandı değişiklik gösteriyor mu ?
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:06 ----------
tekrar merhaba demin farmatek adlı distribütör demişim kutunun üzerine baktm eksen life yazıyor iletişim bilgilerinde benim sorunum muscletech nitrotech in kapağının üstündeki koruma bandı üzerinde muscletech ile ilgili birşey yazmıyordu normal koruma bandıydı, içime kurt düştü sahte mi değil mi diye, bu konuyla ilgili bilginiz var mı? koruma bandı değişiklik gösteriyor mu ? teşekkür ederim
Arkadaşım ben incirlikten cıkarma nitrotech içiyorum su adana kadar rastlamadım koruma bandında küçük küçük siyah muscletech amblemleri vardı.