Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Muscletech Nitrotech Hardcore Pro 900 gr lıktan bir kutu bitirdim...

3 hafta anca yetti ve öyle çokta içtiğim söylenemez antraman günleri antramandan hemen sorna ve geçeleri ...

son günlere doğru dozajı arttırdım günde 5 4 arası ... evet hacimlerde gözle görülür fark oldu
( ha arkadaşlar bir günde dev oldum demiyorum yanlış anlaşılmasın )

bence çok besleyici içindeki mineral ve vitaminler vs. harika

tadıda güzel ...

tek bir gıcıklığı var çok zor karışıyor suyla ... bu yüzden ılık suyu tercih etmenizde fayda var ...

bu gün MyoFusion HYDRO Protein 2268 g Milk Chocolate aldım çok daha çabuk karışıyor ve tadı ve kokusu daha güzel bence ...

ama etkisi ne olacak bunu zaman gösterecek ... bence bu ürün daha güzel gibi

hydrowhey
gaspari
nitrotech

3'nüde kullandım (gerçi hydrowhey'e yeni başladım ve tadını beğenmedğim pedere vercem)

nitrotech:

tad:9 (çikolatalı olan 8 milkshake gibi güzel ama bir süre sonra bayıyor , cookies cream müthiş :10)
karışma kolaylığı:8 (biraz zor karışıyo diğerlerine göre ama az köpürüyo dipte çok kalmıyor)
etki : 10 (böyle etki görmedim hayatımda)

gaspari tad : 8,5 (çikolata:gayet güzel fakat fazla şekerli gibi,bir süre sonra bayıyor)
karışma kolaylığı:9 genel oalrak iyi karışıyo,köpürme neredeyse yok,dipte sağda sola biraz kalıyor
etki: 7,5 nitrotech gibi değil- optimum kadar etkili

hydrowhey: tad: vanilla velocity:6 (ben sevmedim babam çok sevdi -zevk meselesi)
karışma kolaylığı: 10 (şak diye karışıyo şaka gibi)
etki: ben çok uzun kullanmadım ama babam çok kısa sürede iyi kas ağırlığı aldı..

kısmetse bsn'yi denicem

arkadaşlar bu gün fark ettim ki

musletech kullanırken çok değişik rüyalar görüyordum yani çok net hatırlıyordum rüyalarımı vs.

myofucion da öyle bir etki yok ... buda musle tech in vitamin bakımından ne derece kuvvetli olduğunu gösteriyor sanırım

çünkü rüyaları hatırlaya bilmemiz için b vitamini ve beyini destekleyen vitaminler tüketmemiz gerek balık gibi vs.

myo dan sonra musletech e bir daha döneceğim büyük ihtimal dumbelllls

gaspari bir daha kullanırmıyım bilmiyorum ama sabah proteini veya öğün arası proteininden öteye gitmez bnm için..
nitrotech iyi fiyata denk getirirsem yurtdışından vs 5-10 kg'lik alayım diyorum gittiğimde :)

merhaba bi arkadaşın kalp çevresınde ağrı yapmış aynısı bendede oldu içindeki bazı maddeleri açıklamıyomuş ben kullanmayı bıraktım önce sağlık gelir güvenim kalmadı

merhaba bi arkadaşın kalp çevresınde ağrı yapmış aynısı bendede oldu içindeki bazı maddeleri açıklamıyomuş ben kullanmayı bıraktım önce sağlık gelir güvenim kalmadı

Nasa tarafından sayısız kimyasal deney sonucu bulunan vücudu saniyeler içinde geliştiren bir şey mi içtiğinizi sanıyorsunuz?:) altı üstü peynir altı suyu.

Arkadaslar ben bu urunu buldum ben bi internet sitesinde ama muscletech nitro tech hardcore yaziyor 175 tl civari bu mu arkadaslar

Nasa tarafından sayısız kimyasal deney sonucu bulunan vücudu saniyeler içinde geliştiren bir şey mi içtiğinizi sanıyorsunuz?:) altı üstü peynir altı suyu.
kardeş ben 15 senedir vücutçuyum çok ağır idmanlarda yaptım kalbimde böle bir sorun olmadı bu nitro tech i kullanmaya başladıktan sonra hiç yaşamadığım şeyler oldu ben oyun oynamam bunu belihttp://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=120855281&page=1rtiyim!!!http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=652435&page=1 bu sitelere bi bak bakalım çaylak belki anlarsın durumun ciddiyetini

kardeş ben 15 senedir vücutçuyum çok ağır idmanlarda yaptım kalbimde böle bir sorun olmadı bu nitro tech i kullanmaya başladıktan sonra hiç yaşamadığım şeyler oldu ben oyun oynamam bunu belihttp://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=120855281&page=1rtiyim!!!http://forum.bodybuilding.com/showthread.php?t=652435&page=1 bu sitelere bi bak bakalım çaylak belki anlarsın durumun ciddiyetini

şampiyon madem durum bu kadar ciddi burda ne işin var git doktora
her konunun altına aynı şeyleri yazmana gerek yok yani

şampiyon madem durum bu kadar ciddi burda ne işin var git doktora
her konunun altına aynı şeyleri yazmana gerek yok yani
sağol ya aklıma gelmedi benim doktora gitmek ne kadar zekisin öğle kendini harcama buralarda. sanırım kapasiten almadı ben kendimi diyil diyer sporcuları düşündüğüm için en hızlı biçimde duyurmaya çalıştım ama dedimya kapasite meselesi. ayrıca cocuk muhabbetlerini geçeli yıllar oldu lütfen kendin gibilerle atış yinede sağol tavsiyen için

okudum ve şok oldum cidden bcaa mis 24 gr ben o zaman baska bi whey e bakicam
Aynen bende bunu aldıktan sonra öğrendim şimdi bitmesini bekliyorum m.tech markasını kapattım kafamda:) aradığım ürün bu değil malesef işime yaramadı bana güzel tecrübe oldu :)

Angryhun m.tech in whey proteini var o normalm iyoksa odamı bunun gıbı balon bir ürünmü ben bu markadan bırşey anlamadımki herkez övmüş övmüş ama neyi övmüş anlamadım gerçekten 24 gr bcaa varsa bu ürün iyi olamaz.

Son düzenleme:
Aynen bende bunu aldıktan sonra öğrendim şimdi bitmesini bekliyorum m.tech markasını kapattım kafamda:) aradığım ürün bu değil malesef işime yaramadı bana güzel tecrübe oldu :)

Angryhun m.tech in whey proteini var o normalm iyoksa odamı bunun gıbı balon bir ürünmü ben bu markadan bırşey anlamadımki herkez övmüş övmüş ama neyi övmüş anlamadım gerçekten 24 gr bcaa varsa bu ürün iyi olamaz.

arkadaşlar ürün çok sağlam etki açısından normal proteinlere fark atar ama içerisinde vücutta streoide dönüşen 19n diye madde olduğu söyleniyor nandrolone olduğuda tüm yabancı forumlarda tartşılmakta etki için 10 numara ama sağlığını düşünen adam bunu kullanmasın derim

arkadaşlar ürün çok sağlam etki açısından normal proteinlere fark atar ama içerisinde vücutta streoide dönüşen 19n diye madde olduğu söyleniyor nandrolone olduğuda tüm yabancı forumlarda tartşılmakta etki için 10 numara ama sağlığını düşünen adam bunu kullanmasın derim
zararı açısından değil beklediğimi almadım kendi adıma memnun kalmadım zaten 1 kutu kullanmış birisiyim çıkıp hiç işe yaramıyor demem haksızlık olur kendı adıma başarısız olduğuna inanıyorum

Back
Yukarı