Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
çilekmi hocam sizinki :D

ben çileklisini içtim
köpürdü
karışmadı
tadı iğrençti
kuscak gibi oldum

:D :D

ama onun dışında çikolatalısı vazgeçilmezimdir
bulabilsem kurabiyeliside öyle olcak ama yok işte :/

Aynen hocam yaa nerden bildin strawberry milkshake olanından di ilk defa bı çilekli protein alayım dedim bunu aldım iste lanet olsun yaaa o neydi yaaa muschletech firmasından soğudum vallahi o yuzden Ne karışır adam gibi ,üstüne bide sütle zaten taşacak gibi kopuruyor suyla da deli gibi gibi kopuruyordu,tadı iğrenç 20 içimden sonra kusacak gibi oluyordum her seferinde param ziyan olmasın diye içiyordum bu facia yi bidaha unutmam bidaha tovbe uzak dururum hocam tavsiyemde uzak durun bundan once optimum kullanıyordum resmen Mercedes den inip sahin e binmek gibi geldi bana özellikle tat ve karışım konusunda

Son düzenleme:
çikolata güzel ama suyla tam tadını vermiyor 1 ölçek atıyoruz diye heralde sütlede şişiryor biraz :D ama çok iyi ürün etkisi fark ediliyor

@hakankabaoglu bendede çilek olan var arada belki hafta 1-2 içiyorum ölesine yani eğer o gün beslenemdiysem :) aynen öle köpürmesi çok feci

ama ben bunu smoothie yapıyorum cilek-buz--süt(ben soya sütü kullanıyorum)-vanilyalı dondurma (benim dondurma vegan ama siz normal light bişey koyun ) atıyorum smoothie blender a süper oluyor :)

a bu arada tavsiye ederim smoothie blenderı herkeste olması gerek bence :)

Merhaba arkadaslar bende 2 aydir bu sporla ugrasiyorum. İlk protein tozum CytoSport Muscle Milk çikolataliydi ve tadi bana güre muazzamdı. Tadını kıyaslayabileceğim Vpx Zero Carb ve biotech nutrion var. İkinci olarak şimdi bu ürünün cileklisini aldım tabi almadan önce burda yorumları okudum ama ilk sayfalara bakmıstım son sayfalara değil :) ve cogu arkadas cileklinin cok köpürdüğünü ve topaklandıgını yazmıs. O yüzden kararsız kaldım baska bir ürün alayim mi diye.
Salondaki hocadan almıstım CytoSport Muscle Milki ama ondada kalmamıs ısrarla bana amino asit öneriyor ama daha 2 ay olmuş başlayali ve burada da cogu arkadas yazmis 6 aydan önce erken diye.
Sizce kıyaslamak gerekirse Vpx mi muscletech nitro-tech hardcore
Eğer bu ürünü kullanma mı önerirseniz sadece antramandan sonra bir ölçek olarak mı kullanayım.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar bende 2 aydir bu sporla ugrasiyorum. İlk protein tozum CytoSport Muscle Milk çikolataliydi ve tadi bana güre muazzamdı. Tadını kıyaslayabileceğim Vpx Zero Carb ve biotech nutrion var. İkinci olarak şimdi bu ürünün cileklisini aldım tabi almadan önce burda yorumları okudum ama ilk sayfalara bakmıstım son sayfalara değil :) ve cogu arkadas cileklinin cok köpürdüğünü ve topaklandıgını yazmıs. O yüzden kararsız kaldım baska bir ürün alayim mi diye.
Salondaki hocadan almıstım CytoSport Muscle Milki ama ondada kalmamıs ısrarla bana amino asit öneriyor ama daha 2 ay olmuş başlayali ve burada da cogu arkadas yazmis 6 aydan önce erken diye.
Sizce kıyaslamak gerekirse Vpx mi muscletech nitro-tech hardcore
Eğer bu ürünü kullanma mı önerirseniz sadece antramandan sonra bir ölçek olarak mı kullanayım.

git vpx al basına dert alma derim hocam

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 02:43 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 02:40 ----------

@hakankabaoglu bendede çilek olan var arada belki hafta 1-2 içiyorum ölesine yani eğer o gün beslenemdiysem :) aynen öle köpürmesi çok feci

ama ben bunu smoothie yapıyorum cilek-buz--süt(ben soya sütü kullanıyorum)-vanilyalı dondurma (benim dondurma vegan ama siz normal light bişey koyun ) atıyorum smoothie blender a süper oluyor :)

a bu arada tavsiye ederim smoothie blenderı herkeste olması gerek bence :)

hocam dogrudur diyorum ya cilekliyi aldım muschletech firmasından sogudum bu kadar adi dandik bi protein tozu görmedim hocam

yaklaşık 2.5 haftadır kullanıyorum pek bir verim alamadım çıkolatalısını kullanmaktayım tadında problem yok ama verim olarak aynı şeyi söyleyemem :(

Bir şey soracağım ama yanlış anlamayın, merakımdan soruyorum.

Protein tozundan ne bekliyorsunuz da verim alamıyorsunuz ? Yani tamam bu ürünün içinde bileşenler daha fazla ama mantık protein ihtiyacını karşılamak. Ee tavuk, et vb. şeyler yiyip protein aldığınızda verim alamıyorum diye bir cümle kullanıyor musunuz ?

Hani bu ürün no ürünü olsa yada tamamen bir creatin ürünü olsa hadi diyeceğim verim alınmamış olabilir. Ama bu sonuçta bir protein tozu

merhaba siteye yeni üye oldum, Öncelikle bu ürünü Gnc'den aldım.. Antremandan önce Nitro tech antremandan sonra Gnc Amp Amlified Extreme 60 kullanmayı düşünüyorum.. bu kombinasyon sizce nasıl olur ? yorumlarınızı bekliyorum. birde aldığım ürünün içinden ölçek çıkmadı ne kadar doldurmalıyım bardağa veya shaker'a ?

Hoşgeldin foruma arkadaşım.. GNC iyi bir seçim olmuş güvenilir retaillerin başında gelir.. Sana tavsiyem; İkiside Sağlam ürünler iyi bir tercih yapmışsın.. İçerik bakımından eş değerler Madem iki kutu aldın.. sabah aç karnına kalkar kalkmazda almalısın.. Sabah + önce + sonra kombin tavsiyemdir. Bu arada muscletech nitrotechte ölçek çıkmadıgını forumda bir kaç arkadaştan daha duymuştum ama Kutuyu bir salla bakalım yada birşeyin içine boşalt eminim kutunun altında biryerlerdedir.. vardır içinde ölçek.. Kolay gelsin.

cevabınız için teşekkürler, bende dün yazıyı yazdıktan sonra firmayı aradım onlarda öyle dedi.. Ölçeği en altına koyuyorlarmış.. kaşıkla kazarak en altından çıkardım... neyse sabah-önce ve sonra tavsiyeniz.. peki kombine olarak Gnc extreme-Nitrotech-Nitrotech olarak mı öneriyorsunuz ? sabah-önce-sonra kombinasyonum nasıl olmalı ?

2Ay kadar kullandım gerçekten memnun kaldığım ürünlerin basındadır, iş yüzünden ögün atlamak zorunda kalıyordum veya yeterli protein alamıyordum bunu da çalışma sırasında hissediyordum, kullanmaya başladığımda sabah 1 ölçek antrenmandan sonra 1 ölçek kullanmaya başladım ve antrenmanlarda yorulma yaşamadım, antrenmanların suresi uzadı, bence güvenilir ve kaliteli bir marka.

herkese çalışmalarında kolay gelsin. Bu ürünü muscle nitrotech ile kombine etsek assaultun içinde de kreatin bulunduğu için günlük olarak fazla kreatin almış olur muyuz ?

güzel ürün, myofusion aldığıma bin pişmanım, biter bitmez tekrar bundan alıcam.

Neden pişman oldunuz ?

Ben GNC den 1 kutu musletech nitrotech 1 kutuda gaspari myofusion aldım.. Muscletech daha önce de kullanmıştım fakat grajamına dıkkat etmeden almışım.. Sonra pişman oldum keşke 2 kutu Gaspari alsaymışım dedim.

Gaspari 2200 küsür KG , Muscletech 1800 küsür KG

Gaspari daha avantajlı,tad olarakda 1 adım önde bence özellikle Vanilyalısı çok iyi..

Back
Yukarı