Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Merhabalar ;

Yaptığım Kendi araştırmalara göre Muscletech Nitro Tech en iyi Protein tozlarından biri.
Nitro Tech ürününü geliştirmiş ve yenilemiş. Bu ürün Türkiye'ye ne zaman gelir bilgisi olan varmı.
Ayrıca Türkiye değilde direk Ana GNC sitesinde bu ürünün satışı var sizce gümrüğe takılmadan gelebilir mi?

Bu GNC'nin ana sayfası umarım yaptığım şey reklama girmez

http://******/product/index.jsp?productId=13014255

Glutamine in bagisiklik disinda hicbir recovey etkisi olmadigi kanitlandi, bunun haricinde pozitif azot dengesi varligi ortada butun bunlar yok diyorsaniz tabi ki dedikleriniz dogru :)

Mutlaka derken ?

Sinerji filan mi var glutamine ile vitamin mineral kombinesi arasinda?

Bu arada optimum whey ile nitrotech karsilastirilacak urunler degil, birisi sadece whey digeri ise creatinli bir kombine.

mutlakadan kastım supplementleri vitaminlerle ile desteklemeliyiz diye düşünüyorum

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:10 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:42 ----------

Glutamine in bagisiklik disinda hicbir recovey etkisi olmadigi kanitlandi, bunun haricinde pozitif azot dengesi varligi ortada butun bunlar yok diyorsaniz tabi ki dedikleriniz dogru :)

Mutlaka derken ?

Sinerji filan mi var glutamine ile vitamin mineral kombinesi arasinda?

Bu arada optimum whey ile nitrotech karsilastirilacak urunler degil, birisi sadece whey digeri ise creatinli bir kombine.

birşey sormak istiyorum su an nitrotech no explode ve bcaa kullanıcam nasıl kombin yapmalıyım özellikle bcaa yı nasıl kullanıyım brhmcr

mutlakadan kastım supplementleri vitaminlerle ile desteklemeliyiz diye düşünüyorum

birşey sormak istiyorum su an nitrotech no explode ve bcaa kullanıcam nasıl kombin yapmalıyım özellikle bcaa yı nasıl kullanıyım brhmcr

İlk cümleye illa desteklemek zorunda olmadığımızı düşünüyorum, ama neden olmasın.

Bcaa bence idman öncesi ve sonrası alınabilir veyahut öğünlere bölünebilir.

nitrotech'in bir ölçeğindeki kreatin 1,2 gr.. oda kreatin kürü için yeterli bir miktar değil.
çok balık yiyenler daha fazlasını alıyolar

nitrotech'in bir ölçeğindeki kreatin 1,2 gr.. oda kreatin kürü için yeterli bir miktar değil.
çok balık yiyenler daha fazlasını alıyolar

muscletech+nitrotech+performance+series+facts.gif

3 gram 1 olcek te mono var.

Ayrica ne alaka balik??

Merhaba arkadaşlar

27 yaşındayım 1.83 boy 78 kiloyum. 1 yıl oldu tam spora başlayalı. Bu ürünü kullanıyordum yeni bitti. Öncesindede weiderin cfm sini kullanmıstım. Bir kutuda amino kullanmışlıgım var.
Ürün bittikten sonra biraz ara vermek gerekli mi ? 1 senede 2 ay hiç birşey kullanılmaması gerektiğini okudum fakat güzel bir vucüt yaptım onuda kaybetmek istemiyorum açıkcası. Sizce beklemelimiyim yoksa tekrar alıp kullanmaya devam mı edeyim ? 1 ölçek önce 1 ölçek sonra şeklinde kullanıyordum bu arada.

Ayrıca diğer bir hususta bu protein tozuyla alakalı. Komik bir soru olacak :) ama acaba kıllanma yaparmı ? Çünkü geçen seneye oranla gögüs ve göbek bölgemde pek fazla kıl yokken şimdi arttıgını hissediyorum. Protein tozuyla bir alakası olabilir mi merak ediyorum.

elimde nitro-tech hardcore universal amino 2700 ve anabolik halo var nasıl kullansam faydasını en iyi şekilde görürüm
teşekkürler
not : aralıklarla olsada 5 yıldır spor yapıyorum son 1 yıldır aralıksız çalışıyorum boyum 170 kilo 73

elimde nitro-tech hardcore universal amino 2700 ve anabolik halo var nasıl kullansam faydasını en iyi şekilde görürüm
teşekkürler
not : aralıklarla olsada 5 yıldır spor yapıyorum son 1 yıldır aralıksız çalışıyorum boyum 170 kilo 73

Nıtro-tech sabah kalkınca
Aminolar idman öncesi veya gün içine yayarak
Halo idman sonrası

Nitro tech in 4 lbs si ve Optimum un 5 lbs nerdeyse aynı fiyat

Peki nitro tech neden bu kadar Pahalı Sonuçta Optimum la Nitro Tech nerdeyse kafa kafaya bu ürünleri kullanan herkesin gözünde

Nitro tech in 4 lbs si ve Optimum un 5 lbs nerdeyse aynı fiyat

Peki nitro tech neden bu kadar Pahalı Sonuçta Optimum la Nitro Tech nerdeyse kafa kafaya bu ürünleri kullanan herkesin gözünde

Nito-tech ile optimum ayni klasman urunler bile degiller. Biri creatineli kombine bir urun, digeri ise sadece whey protein..

Peki sence hangisi daha iyi ? Normal düzeyde bir sporcu için Antreman öncesi ve sonrası alıyorum ben mesela. Çok profosyonel yapmıyorum bu işi Sadece normal düzeyde vücudum güzel bir dengeye girsin istiyorum

Peki sence hangisi daha iyi ? Normal düzeyde bir sporcu için Antreman öncesi ve sonrası alıyorum ben mesela. Çok profosyonel yapmıyorum bu işi Sadece normal düzeyde vücudum güzel bir dengeye girsin istiyorum

Karsilastirma yapmiyorum, birisinde creatine var birisinde yok, 6 ay uzeri bir tecruben varsa ve creatine kullanmak istiyorsan Nitro-tech kullanabilirsin.

Son birşey sormak istiyorum , Salondaki hocam bu üründen fayda almak istiyorsan Antreman öncesi ve sonrası 1 ölcek alman lazım hatta 1bucuk yada 2 ölcek atman lazım ancak faydasını görürsün diyorlar. Sizcede öyle mi? En azından spor sonrası 2 ölcek mi atmam lazım ? 1 ölcek yerine

Son birşey sormak istiyorum , Salondaki hocam bu üründen fayda almak istiyorsan Antreman öncesi ve sonrası 1 ölcek alman lazım hatta 1bucuk yada 2 ölcek atman lazım ancak faydasını görürsün diyorlar. Sizcede öyle mi? En azından spor sonrası 2 ölcek mi atmam lazım ? 1 ölcek yerine

Yok ole birsey, ne kadar protein acigin varsa gunluk ona gore kullanirsin, spor oncesi protein alamaya gerek yok zaten, olayi da abartmanin anlami yok.

Ürünü kullanalı 2 ay oldu animal nitro ile kombinledim aslında yanlış bir kombinleme yaptım ikiside NO içeriyor fakat bir zararı olmadı.Cardio artı fitness yaptığım için kaç kg kas kütlesi aldığımı bilmiyorum fakat kaslarda gözle görülür bir hacimlenme oldu.Createin de içerdiği için createin almanıza gerek yok bence.Amerika ya giden arkadaşım bana optimum whey getirmişti o da baya etki göstermişti fakat tr dekilerin kutusu filan bir değişik geldi hatta supplement üzerine nerdeyse tez yazmış olan bir tanıdık türkiyede gerçek optimum yok piyasada dedi gnc dekiler bile..(ne kadar doğru bilmiyorum ama gerçekten kutuları farklı amerikadakiyle)O yüzden bende tr den nitrotech aldım gayet menunun gönlüm rahat tat olarak optimum daha güzeldi aynı nesquik gibiydi fakat bununkide çikolata milkshake fena değil baymadı beni tavsiye ederim.Saygılar:)

cell tech ectomorph vucüt tipi içindir.Mezo ve diğer yapılara önerilmez bunuda ekliyelim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:40 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:38 ----------

Hardline Whey 3 Matrix türk malı olmasına ramen gereksiz pahalı çok az bir para eklemesi yaparak muscletech nitro tech almanı tavsiye ederim.

Back
Yukarı