shownodese
Üye
çoook pahalı
suplemet kombınemdekı bır urunde nıtrotech. ben suplamentlerın alınış zamanları konusunda herzaman sıkıntı yasıyorum. bu urun ıcın soylenen ant sonrası 2 olcek. sabah kalkınca 2 olcek vs. 15 gundur yaptıgım suplement kombınemde soyle bır sıkıntı yasıyorum. sımdı sabah nıtro almam lazım ama ondan enaz 30 dk once nıtrıx. sabah kacta kahvaltıya oturuyorum 8 de. bu durumda 6 da falan kalkıp nıtrıx ıcmem gerı yatmam 45 dk sonra tekrar kalkmak falan gerekeceekkı uykumu o kdara bolmek ıstemem. bende sabah 730 da nıtrıx alıyorum 8 de kahvaltı sabahkı nıtro yu atlıyorum. 10 gıbı nıtro ıcıyorum (ara öğün nıyetıne 1 olcek). gelelım ant sonrasına. ant 9 da bıtıyor. hemen sonrası cellmass alıyorum. 30 dk sonra nıtro ama cellmass ta nıtroda cıddı derecede ıstah kaybı yaptıgı ıcın eger 2 olcek alırsam yemek yıyemıyorum belkı belkı 2 saat sonra. ee saat oldu 11 - 12 o vakıttede yemek yenmezkı. bende onu şu sekılde ayarladım ant sonrası cellmass 30 dk sonra nıtro(1 olcek) 30-45 dk sonra yemek 1 saat sonra sonra nıtro 1 saat sonra optımum casein. bence bu bıle fazla geldıgınden caseınden 1 saat oncekı nıtro yu kaldıracagım. demem o kı bu urunu 2 ser olcek kullanın demek teorıde guzelde uygulamak ozellıklede kombıne ıcındeyse cıdden cok zor. bakalım boyle tek olcek ve gun ıcınde bıkac kez alımla faydasını gorebılcekmıyım nıtronun.
saygılar.......
Triple chocolate milkshake aroması normal çikolata aromasına göre çok daha şekerliymiş hissi uyandırıyor. Çikolata aromasına çok şekerli diyorsanız triple chocolate milkshake aromasını almanızı tavsiye etmem.
Cookies and cream aroması ise tek kelimeyle harika. Kurabiyeye benzer oldukça hafif bir aroması var ve insanı baymıyor içerken. İçine ince rendelenmiş meyve ve soğuk süt katılmış hali starbucksta çok rahat 10-15tl'ye satılabilir ve oldukça da tutar![]()