aqualinebursa
Üye
Yok sakatlık yaşamama rağmen yakın dönemde bir ara vermedim..
sattın mi?Arkadaşlar merhaba body sporuna heves edıp bende nıtrotech 907 gramlık dan aldım fakat ailem buna extreme bir tepki verdi , elime 2 gun once gectı faturasıda mevcut 100 tl ye verıcem yoksa çope dokmek zorunda kalcam ıstanbul anadolu yakası elden de teslım olur faturasınıda verıcem ılgılenen olursa [email protected]maıl atabılır son kullanma tarıhı 2015
tat müthişse tatalandırıcıda müthiştir. zahmet etmeyin alın bi kakao birde tatalandırıcı içine birazda vanilya zevkinize göre yapın. ben suda kolay karışmayan tadı acı olan suplementleri daha çok tercih ederim. aynen elmanın kurtulusunu aldığım gibi.Ürün bugün elime geçti internetten 185 liraya aldım tamamiyle orjinal ABD menşeiili ve hediyesiyle geldi kargodan bakalım sütlü çikolatalı aldım gelir gelmez suyla denedim tat müthişsonuçları ilerleyen zamanlarda yazarm ayrıca spordan sonra 1 ölç olarak kullanacağım
tavuk yemesende etkisi olur eğer aminoasit havuzu dluysa düzenli bir protein alımı uzun süredir varsa vücut dinlenmişse. he katabolik etki yaratmayıp kasları korumak için bcaa önerilir oda yumurta beyaz yersen aynı etkiyi gösterir ama sarısıyla yememeye dikkat et sindirim süresi uzar buda kanın miğdede daha uzun kalması demek.[DOUBLEPOST=1408963119][/DOUBLEPOST]Spordan 2 saat önce 200 gr tavuk göğsüü yesem protein tozu içmesem spordan sonra protein içsem?? Yani toz yerine spordan önce tavukla beslensem ayno etkimi olur?
tavuk yemesende etkisi olur eğer aminoasit havuzu dluysa düzenli bir protein alımı uzun süredir varsa vücut dinlenmişse. he katabolik etki yaratmayıp kasları korumak için ila bişi alacam diyorsan bcaa önerilir oda yumurta beyaz yersen aynı etkiyi gösterir ama sarısıyla yememeye dikkat et sindirim süresi uzar buda kanın miğdede daha uzun kalması demek.
olurDemek istediğim şu ben spordan önce ve sonra 1 ölçük protein tozu kullanıyorum. Ama evde olduğum günler spordan önce 1 ölçek protein tozu yerine tavuk yesem olurmu?