conicon
Üye
Merhabalar, 3 aydır düzenli idmanımı yapıyorum. ve yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Bu ürünü ( muscletech nitro tech hardcore ) 2 gün evvel hocanin tavsiyesi ile aldım. Ürünü antreman öncesi ve sonrası alıyorum. Kullanım bilgilerinde günde 3 kere ibaresi var. Fakat, sabah mı ? yoksa gece yatmadan mı almak daha verimli olur. Ürünü uzun süredir kullanan arkadaşlardan cvp ve öneriler bekliyorum.
AYrıca, idman yapılmayan günlerde de ürünü (muscletech nitro tech hardcore) kullanmak gereklimidir ? gerekli diyorsanız kaç ölçek ? 907 grlık off günlerde kullanılırsa çabuk bitmezmi ?
Antrenman sonrası banko alman gerekir, içeriğinde kreatin olduğu için antrenman öncesi de alınması uygundur, ancak sabahta alınabilir. Arkasındaki talimatlara uymana gerek yok, sakın 2 kaşık flnda kullanma tek öğünde,bir kaşığını israf edersin. Ben sabah kalktığımda ve antrenman sonrası alıyorum. Dediğim gibi antrenman öncesi almak sana kalmış birşey, ben öncesi amino aldığım için ve çokda zorlanmadığım için antrenman öncesi almam.
İkinci soruna gelirsek, arkadaşın dediği gibi antrenman harici günlerde protein ihtiyacını karşılayabiliyorum diyorsan gerek yok ancak ben naparsam yapim toz almadan 150 gr üzerine çıkamıyorum, toz bir nevi off günlerdede boşluk dolduruyor. Evet çabuk bitiyor, benimde anam ağladı her ay 1.8 kg'ye yüzlerce lira dökülmeye ama yapacak birşey yok, gülü seven dikenine katlanır. Off amma dolmuş içim, neyse kolay gelsin

Son düzenleme: