anladım, teşekkür ederim.
peki antreman yapmadığım günler içmem gerekiyor mu ve içmem gerekiyorsa ne kadar içmeliyim.
ilk defa kullanıyorumda.
Hocam bir soru sormak istiyorum .Sizce yazdığım proteinlerden hangisi gerçekten iyidir.Hangisini tavsiye edersiniz? Muscle Milk - Platinum Hydro Builder - Muscle Pharm Assault
kullanan arkadaşlar kullanımı bittikten sonra hacim kaybediliği doğrumudur bu konuda açıklama yapabilirmisiniz ?
problem yokk hatta yanında benim gibi creatine takviyeside alabilirsin 10 numara oluoo ben hem nitro-tech hemde cell-tech kullanıorm bi problem olsa 8 hafta kullanın demez herhalde adamlar ara werin derler zararı olsa bence hiiiiç bi problem yok... saygılar...bu 3 hafta kullan 3 hafta bırak meselesi kafamı karıştırdı.creatin den dolayı bu durum böyle tamam ama genel yorumlara bakınca 3 hafta kullanıp 3 hafta bıraktım diyenlerin sayısı çok az.bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.
problem yokk hatta yanında benim gibi creatine takviyeside alabilirsin 10 numara oluoo ben hem nitro-tech hemde cell-tech kullanıorm bi problem olsa 8 hafta kullanın demez herhalde adamlar ara werin derler zararı olsa bence hiiiiç bi problem yok... saygılar...
bench_O
selam arkadaşlar ben nitro tech manyağı oldum artık bu ürünü 2009 dan beri kullanıorm we gaayeet memnunum etkisine hayranım eskiden sadece creatine we nitro tech alırdım ama 1 ay önce sağlam bir dietle beraber on günlerde sabah kalkınca yarım ölcek nitro-tech ve mhp glutamine-sr sonra kahvaltı 10 gibi ara öğün ufak atıştırmalık sonra 12 de öğle yemeği 3 gibi yine ufak bi atıştırmalık 5 te bi yemek 2 saat sonra 1 ölçek nitro-tech ,mhp glutamine-sr ve amino fx 8 de antrenman antrenmandan sonra hemen nitro-tech,optimum kazein mhp glutamine-sr karışımı üstüne cell-tech 22:30 da bi yemek 12-1 arası yatış yatarkende optimum kazein ve mhp glutamine-sr karışımı ve 3 ana öğünle beraber ultimate nutrion glucozamine... off günlerde ise sabah kalkınca nitro-tech glutamine karışımı kahvaltı üstüne cell-tech 10 da ara öğn 12 öğle yemeği üstüne amino fx 3 te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yatarken kazein glutamine karışımı ve aynı şekilde 3 ana öğünde glucozamine... ve etki çok tatmin edici...thums:arkadaşlar yorumlarınızı bekliorm sizinde görüşleriniz warsa memnun olurum saygılarr...bench_O
Kutunun içinden ölçek de çıkması gerekmiyor muydu?
Ben ürünü www.supplementler.com dan aldım. Korsan olduğunu sanmıyorum. Ama tedirgin oldum..