Muscletech Nitro-Tech

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.567
Biraz evvel taksim neodan aldım.İdmandan sonra 1 ölçek alıcam.
Fiyatı .uygun geldi cidden bana yani normal şartlarda herkes alır.

Fiyat=150 Tl + Shaker. 140a geliyorki buda iyi bence çikolatalı aldım ama cookies almayı düşünüyodum yoktu bence çikolata aldım.Bundan sonrada myfosuion alcam oda iyi. 120 tlydi oda

Ama Nitro-techi çok merak ettim o sebeble aldım.Hakkını verir umarım...

beyler ilk defa foruma yazı yazıyorum. Ürün hakkında bir kaç şey merak etmiştim. Umarım cevap yazarsınız. ürünü aldım ve 2 gün önce kullanmaya basladım. Bu ilk protein tozu kullanısım bu yüzden pek bilgi sahibi değilim. Dün gece 1 ölcek içtikten sonra sabahtan bacagımda bulunan kas agrısı biraz daha arttı. Buna bütün protein tozları sebep oluyor mu yoksa başka bir şeyden dolayımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim.

beyler ilk defa foruma yazı yazıyorum. Ürün hakkında bir kaç şey merak etmiştim. Umarım cevap yazarsınız. ürünü aldım ve 2 gün önce kullanmaya basladım. Bu ilk protein tozu kullanısım bu yüzden pek bilgi sahibi değilim. Dün gece 1 ölcek içtikten sonra sabahtan bacagımda bulunan kas agrısı biraz daha arttı. Buna bütün protein tozları sebep oluyor mu yoksa başka bir şeyden dolayımıdır ? yardımcı olursanız sevinirim.

Kas ağrınız muhtemelen çalışırken yapılan yanlış bir hareketten veya rutin kas ağrısından ibarettir. Bahsi geçen ürünü 3 aydır kullanıyorum henüz ağrıyı tetikleyen bir tecrübe yaşamadım. Gece bir ölçektense antremanınız biter bitmez bir ölçek almanız her ay m&f de okuduğuma göre daha doğru olacaktır

gece 1 ölçek kullanmayı bıraktım bende. antreman sonrası alıyorum artık. Büyük ihtimalle rutin kas ağrısıydı gün itibariyle azalmış bulunmakta. Teşekkür ederim.
Ürün bittiğinde etkisini yazacağım.

yenisini merakla bekliyorum:

30 gr protein
3 gr creatin
4 gr diğer zımbırtılar

image_prodprod970152_white450px.jpg

kabızlık çeken arkadaşlara şiddetle öneririm :) ne zaman alsam bu sefer ishal olmuyacam diyorum ama ne fayda daha da nitrotech almam diyecem de şu yeni ürün de dikkatimi çekmedi değil hani, piyasaya düşsün onu da denemek lazım.. en azından barsak sağlığı için :)

İlk kutum bitmek üzere. değişiklik olsun diye çilekli almayı düşünüyordumki forumu okuyunca vazgeçtim, chocolate devam :)
Herkeste farklı yan etkiler çıkabiliyor. Bende sivilce yaptı ama tek tük. Esas sorun müthiş gaz yapıyordu sütle içince, light, yarı light, laktozsuz hepsini denedim nafile... Mecbur suyla kullanıyorum şimdi iyi :) Daha önce GNC whey ve Weider kullandım onlar gaz yapmamıştı.
Neyse sonuç olarak sadece antrenman günlerinde, antrenman sonrasında 1 ölçek kullandım ve yanına L-Glutamin ekledim. Çok düzenli kullanamadığım halde sonuçlarından memnunum. Yeni kutuya geçince yanına amino da kombine edebilirim ama daha kesin karar vermedim. Ama nitro-tech, henüz kullanmayanlar için tavsiye edilebilecek kalitede bir ürün bence.

Şimdi arkadaşlar benim anlamadığım şey bir MuscleTech Hardcore serisi var birde düz MuscleTech var. Türkiye'de hep Hardcore serisi var sanırım. Yeni ürün olarak ise düz Nitro Tech var, ama mağazalarda görmedim, aradaki fark nedir? Biri kompleks ürün diğeri sade mi?
Birde işin garibi bodybuilding.com'da Hardcore ürünü ile ilgili bir puanlama yok.

Son düzenleme:
iyi günler.. bugüne kadar american pure whey, twinlab ve gaspari myofusion kullandım..en iyi faydayı twinlabdan gördüm..şimdi bütçe olarak nokta atış şansım var ve muscletech ile optimum gold arasında kaldım.. muscletech nitro tech hardcore'da creatine var mı? creatine kullanmak istemiyorum da..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

nitrotech creatin içerir ama düşük miktarda. kullandığım en iyi 2 protein tozudur tavsiye ederim. antreman sonrası nitrotech, sabah kalkar kalkmaz syntha 6 gece yatmadan tekrar sytnha 6 süt ile

2 kutu bitirdim ve şuanda kutusunu görmeye bile tahmmülüm yok ilk başlarda içerim bunu tat da sıkıntı yok olarak yaklaşsanda bir süre sonra bayıyor ayrıca ilk kullanmaya başladıgım hafta yani yükleme döneminde bağırsaklarımı ciddi derece de bozmuştu. yinede sonuç olark kollarda güzel bir hacim yakaladığını hisssedersin

Back
Yukarı