doktor devam etmemi söyledi ama spora protein hakkında bişey demedi ben proteine devam edeyim istiyorum doktrlar içme dicekler eminim ondan sormadım![]()
cevabından korktuğun için sormuyosun ama onlar senin sağlığını düşünüyolar dostum
doktor devam etmemi söyledi ama spora protein hakkında bişey demedi ben proteine devam edeyim istiyorum doktrlar içme dicekler eminim ondan sormadım![]()
çok haklısın aslında üstad yarın doktorla tekrar konuşacağım bu konuyu teşekkür ederim ilgin içincevabından korktuğun için sormuyosun ama onlar senin sağlığını düşünüyolar dostum
ben çok memnunum tavsiye ederim biraz köpürüyor sadece tad falan harika bana 2 ayda çok şey kattıhacimlenmek için nasıl bir ürün
hacimlenmek için nasıl bir ürün
ben çok memnunum tavsiye ederim biraz köpürüyor sadece tad falan harika bana 2 ayda çok şey kattı![]()
Arkadaşlar, ben şuan optimum gold kullanıyorum ancak bitmek üzere sizce 50 lira gibi bir fiyat farkı verip nitrotech almak mantıklı mı? Yoksa optimum'a devam edeceğim.
Performance serisini bugün kullanmaya başladım. Aklımı karıştıran 1 öçek 500 ml su ve ya yağsız sütle için diyor. Ama internet sitesinde 1 ölçek 4 or 6 oz su ve ya yağsız sütle için yazıyor. 4 - 6 oz da 120 - 180 ml arasında olması lazım. Arada baya su farkı var. Bunun doğrusu hangisi?
Performance serisini bugün kullanmaya başladım. Aklımı karıştıran 1 öçek 500 ml su ve ya yağsız sütle için diyor. Ama internet sitesinde 1 ölçek 4 or 6 oz su ve ya yağsız sütle için yazıyor. 4 - 6 oz da 120 - 180 ml arasında olması lazım. Arada baya su farkı var. Bunun doğrusu hangisi?
Arkadaşlar amerikan pazarından nitrotech marka protein tozu aldım ancak.Kapağı açtığımda ağzını kapatan bi kağıt bi kapak yoktu.Öncedende almıştım onda kağıt bi kapak vardı jelatin tarzı ama öncekinin ambalajı farklıydı bunun ambalajı yeni ambalajmış bundan
![]()
128tl olmus fiyati. 3matrix yerine yine bu urune mi gecsem diye dusunmeye basladim.gerci pek bir farklarida yok gbi. Dusuncesi olan var mi bu konu hakkinda?