Muscletech Whey Protein Hardcore

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    348
Arkadaşlar ben bu ürünü aldım kısa sürede kullanmaya başlamak istiyorum fakat ölçekle ilgili bir sorunum var,ölçek çıkmadı kutu içerisinden,ne kadar kullanmalıyım örneğin yemek kaşığı olarak kaç kaşık bir ölçek eder?

Acelecilikten kaynaklanan bir hata tozun içindeymiş ölçek,acemilik işte :D

Son düzenleme:
Bu ürünü deneyen başka kişiler varmı? Yorumlarını yazarlarsa çok güzel olur. Birde Bodybuilding.com da bu ürünü göremedim, Muscletech ürünleri arasında yoktu. Acaba çok ilgi gören bir ürün değilmi?

iyi günler,
muscletech whey hardcore kullanan arkadaşlar, whey çoğunlukla sabah kalkınca, idmandan önce ve idmandan sonra olarak kullanılıyor peki bunu off günlerinizin sabahlarında da alıyor musunuz?

iyi günler,
muscletech whey hardcore kullanan arkadaşlar, whey çoğunlukla sabah kalkınca, idmandan önce ve idmandan sonra olarak kullanılıyor peki bunu off günlerinizin sabahlarında da alıyor musunuz?

evet
(forumda protein tozları kullanımı çok başlıkta var..lütfen inceleyiniz..)

Ben bu urunu spora basladigimin 2. ayinda kullandim. Suyla hic iyi karismiyor. Topaklanma yapiyor. Cikolata tadini hic begenmedim.

BSN nin Truemass ini tavsiye ediyorum. Sustained release protein olarak cok iyi. Tadi super ve cok kolay karisiyor. Ictikce icesi geliyor adamin.

Urun bilgisi

Arkadaslar , bu urun ile ilgili acil bilgiye ihtiyacim var kullanim olarak etkisi ve sonuclari 2 urun arasinda kaldim biri bu digeri de malum en cok tutulan urun , goruslere ve deneyimlere gore birini secmeme gerekiyor tavsiyelerinizi bekliyorum ....

Arkadaslar Selamlar Optimum Whey Double Rich Chocklete kullanmakla beraber bir kampanay yakalayip 4lb lik nitro yu 104 YTL ye aldim (65 USD) hatta suphelendim ama aldigim yer bir nutrition marketler zinciri olmasindan rahatim , promosyon donemine denk geldim , belkide 1 tane daha almaliyim ?

Optimum bittikten sonra kullanmayi dusunuyorum once dis kapaktaki seffaf emniyet seridini actim daha sonra ise , ana kapagi cevirdinizde otomatik bir koruma kapagi kendiliginden cikiyor , cikolata aromali aldim , etkisini cok merak ediyorum

Kullanim olarak sabah 1 antremandan sonra 2 olcek mi kullansam , etkisinide gormek istiyorum acikcasi nasil yapsam acaba ?

:p weightlifter :p

kullanan ve bilen arkadaşlar

spora başlayalı 6 ay oldu ve hocamın isteğiyle protein almaya karar verdim. kendisi bana muscletech in nitro tech marka proteinini önerdi onu alıcam fakat kendim de araştırdığım ve forumlardan okuduğum kadarıyla yeni başlayanlar için whey protein daha iyi diyorlar. sizin öneriniz nedir bu konuda ? whey pro mu nitro tech mi kullanmalıyım ? (Bu arada aslında kendim doğal olarak hiç bir ek besin almadan vucut geliştirme den yana olan biriyim) şimdiden teşekkürler

Nitro-tech kullanmış biri olarak kesinlikle öneririm,kutuda yazdıgı kadar olmasa bile gercekten gelişimi kısa bir sürede görebilirsin aynı zamanda beslenmene ve calısmana gercekten cok dikkat etmen lazım.

iyi günler ben 18 yasındayım boyumun uzaması için yurt dışından bu ilaçı gönderdiler bana ama kullanımı hakkında bişe bilmioum üstünde günde 1-2 ölçek yazıyor ama kutunun içinde ölçek yok birde aç karınlamı tok karınlamı içeçem lütfen yardımcı olun

Boy uzatmaya yararı olurmu veya ne kadar olur bilemiyorum ama iyi sonuc için günde 3 kez 2 ölçek alınması öneriliyor bu ürün için.. Kullanımı normalinde Sabah aç karnına-antremandan hemen sonra-gece yatmadan önce olarak kullanılıyor..Sabahları ve antremandan sonra su ile karıştırarak alınması daha iyi oluyor kana çabuk karışması açısından, gece yatmadan önce ise sindirimi daha uzun sürecek olan süt ile karıştırılarak alınması daha iyi oluyor..Ölçek konusuna gelince bazen kutunun en dibinde olabiliyor ölçek..umarım yardımcı olabilmişimdir

Merhabalar ,
1 yıl önce muscletech meso-tech complete protein tozu aldım fakat bazı sebeplerden dolayı kullanamadım. Ürünü şimdi kullanmayı düşünüyorum fakat son kullanma tarihi 14-6-2009. Ürün zaten paketler halinde. Sizce kullanmamım bir zararı warmı?

Ürün bu:
http://images.luckyvitamin.com/mgen/merchandizer:72566.jpg

Bu ürünlerin içerisinde de bazı kimyasal maddeler vardır. En basitinden tatlandırıcılar var o yüzden son kullanma tarihi geçen ürünleri "kullanmamakta" fayda vardır. Elbette ürünlerin son kullanma tarihlerinde töleranslar vardır, ancak herhangi bir olumsuzluk durumunda sorumlusu siz olursunuz!

spora başlayalı 6 ay oldu ve hocamın isteğiyle protein almaya karar verdim. kendisi bana muscletech in nitro tech marka proteinini önerdi onu alıcam fakat kendim de araştırdığım ve forumlardan okuduğum kadarıyla yeni başlayanlar için whey protein daha iyi diyorlar. sizin öneriniz nedir bu konuda ? whey pro mu nitro tech mi kullanmalıyım ? (Bu arada aslında kendim doğal olarak hiç bir ek besin almadan vucut geliştirme den yana olan biriyim) şimdiden teşekkürler

Nitro-tech'te whey proteindir. Ancak daha gelişmiş ve içeriği daha fazla kimyasallarla bezenmiş bir üründür ve daha etkilidir. Yeni başlayanlar için, glutamine takviyeli whey proteinler yeterlidir. Örneğin optimum whey protein gibi ürünler...

Önümüzdeki hafta u.s.a deki bir arkadasımdan whey getirtmeyi düşünüyorum..Malum orada fiyatları oldukca uygun ve almısken sağlam birsey almak istiyorum..Önerdiğiniz, etkilerini en iyi gösteren, en başarılı bulduğunuz whey hangisidir acaba ?

Nitro-tech hardcore var aklımda ama onunda etkisini iyi göstermesi için günde 3 öğün 2 şer ölçek alınması demek bir kac kutu whey demek...Acaba nitro-tech i bu şekilde değilde günde 3 öğün 1 er ölçek alsak etki göstermemesi gibi birsey söz konusu olurmu ?

Teşekkürler...

Back
Yukarı