Muscleteh Leukic-Nitrotech Arkadaşlar bi yardım ederseniz sevinirim.

Prophet

Üye
Simdiden tecrubelerinizi paylaştıgınız icn tsk ederım. Arkadaşlar 3 gun once Muscleteh ın leukıc urunu ıle nıtrotechı kombıne etmek amaclı aldm ve cok merak edıorum bu leukıc de %108 kas buyumesı gorulmustur fln dıolar kullanan arkadaslar sıze ne kdr bı etkısı oldu ?

bence o miktara o kadar takılma 1 ay da kaslarını 2 katına çıkartacağı anlamına da ulaşmazsın umarım
nitrotech i kullanan herkes çok memnun ama leukic o kadar meşhur değil bence forumda onu kullanan pek kimse yoktur

Simdiden tecrubelerinizi paylaştıgınız icn tsk ederım. Arkadaşlar 3 gun once Muscleteh ın leukıc urunu ıle nıtrotechı kombıne etmek amaclı aldm ve cok merak edıorum bu leukıc de %108 kas buyumesı gorulmustur fln dıolar kullanan arkadaslar sıze ne kdr bı etkısı oldu ?
muscletech in tum reklamları abartılıdır zaten ilk antrenmanda %20 kas artışı %30 güç artışı bir ayda %400 hacim vs vs uzar gider.

saolun arklarda bunu kullanan yokmu acaba hıc olumlu yada olumsuz etkısını goren fıatıda ab artı cunku baya..

muscletech in ürünleri öyledir, bana sorarsan kaliteli ürün ama fiyat daha kaliteli

prophet 7000 mg leucine içeriyor leukic. olması gerekenin çok üstünde yani.... sence işe yaramaz mı ? yarar elbette. 7000 mg çok dev bir rakam. bu zaten direk kasa gidiyor, gerisini sen düşün.

fiyatlama politikası ürünün içeriği ile de ilgilidir. firma da oldukça sağlam. dene ve gör bir şey kaybetsin; aksine kazanırsın.

musletech ve gaspari bence üstüne yoktur aldigin ürünlerde gayet iyidir nitro tech olsun leukic olsun süper ürünler ben 2 sinide kullandim + olarak alpha amino prototype216 da cok iyi üründü gakicten cok memnun kaldim gaspari ve musletech kombineleri yapilabilir bence protype216+nitrotech+superpump+sizeon+opsiyonel plasmajet gibi saygılar ..

Back
Yukarı