• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

mustafa 85 boy:1.87 kilo 85 kol : 44 cm omuz: 132cm bel 82cm

izmir bornovalıyım şu an orda ıkamet etmesemde .. beden eğitimi öğretmenlığı mezunuyum fıtness ve yuzme antrenoruyum fıtness modellığı denemek istiyorum 1 yıl ıcerısınde steroıd kullanmadan yarısma formu yakalamak istiyorum.. ımkansız gıbı gorunsede denemekten zarar gelmez..

Eklentiler

• DSC_0356.jpg
    DSC_0356.jpg
    101,7 KB · Görüntüleme: 1.857
  • DSC_0580.jpg
    DSC_0580.jpg
    96,6 KB · Görüntüleme: 1.631
  • DSC_0635.jpg
    DSC_0635.jpg
    78,7 KB · Görüntüleme: 1.890
  • DSC_0525.jpg
    DSC_0525.jpg
    82,3 KB · Görüntüleme: 1.641
  • DSC_0572.jpg
    DSC_0572.jpg
    98,5 KB · Görüntüleme: 1.566
yüzdüğüm yıllarda da ağırlık calısmaları yapardık tabı performans artısı amacıyla hipertrofi amacıyla değil.. fitness çalışmalarını 2004 den bu yana yapıyorum ama prof. duzeyde beslenmeye antrenman yapmaya baslyalı 2 yıl oldu

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:35 ----------

şu an yuzmuyorum zaten sadece fıtness çalısmaları haftada 6 gun ...

izmir bornovalıyım şu an orda ıkamet etmesemde .. beden eğitimi öğretmenlığı mezunuyum fıtness ve yuzme antrenoruyum fıtness modellığı denemek istiyorum 1 yıl ıcerısınde steroıd kullanmadan yarısma formu yakalamak istiyorum.. ımkansız gıbı gorunsede denemekten zarar gelmez..

bence üst vücut güzel.

bu arada ;

h331zreo.e01.gif

teşekkur ederım beyler alt ekstremıte calısmalarım bayağ yoğunlastı bu aralar o fotolarıda paylaşıcam oama o sungerbob kadar ınce değil emın olun =)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:57 ----------

teşekkur ederım yorumların ıcın bywandetta söylediğin gıbı yağ oranım bıraz fazla ama su an defınıtıon a girmıyorum bıraz daha hacım yakalamak amacındayım o yağların caresıne bakıcaz eyvallah

Back
Yukarı