Mutant Whey Protein 2270 GRAM

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl?

• Başarılı

Votes: 10 52,6%
  • Orta Karar

Votes: 4 21,1%
  • Başarısız

Votes: 5 26,3%

• Total voters
    19

diez

ADMIN
Yönetici
Admin
Mutant Whey Protein'in Amacı:
Kas kütlesini arttırmak ve kas onarımını hızlandırmak.
Mutant Whey Protein Nedir?
Mutant Whey Protein toz formda olan bir Whey Protein ürünüdür.
Mutant Whey Protein çok özel 5 kademeli bir Whey protein formülasyonuna sahiptir. Bu özel içeriği sayesinde Mutant Whey kas gelişimini etkili bir şekilde arttırıp özellikle nitrojen emiliminin maksimum seviyede olmasını sağlamaktadır.
28 aylık uzun bir araştırma ve deneme süresincen geçen Mutant Whey Protein şu an için dünyadaki tek 5 kademeli Whey protein kompleksine sahip üründür.

Mutant Whey Protein'in dikkat çeken özellikleri:
- 5 farklı Whey Protein içeriği:
  • NitroSerum teknolojisi ile filtrelenen Konsantre Whey Proteini
  • Mikro filtre edilmiş Konsantre Whey Proteini
  • Düşük ısıda filtre edilmiş İzole Whey Proteini
  • ActiNos teknolojisi ile filtre edilmiş (Hidrolize) Bioaktif peptitler içeren İzole Whey Proteini
  • Hidrolize teknolojisi ile filtre edilmiş İzole Whey Proteini (Hydrolyzed Whey Protein Isolate)
- Kas onarımında çok etkili olan Glutamin içeriği
- Çok yüksek BCAA miktarı
- Aspartame içermiyor
- Düşük laktoz seviyesi
- Düşük kolesterol oranı

mutant_whey_protein_2270_gram_2758.jpeg

nutfacts_mutantwhey_vanilla_us.jpg

Son düzenleme:
Deneyen varmi ? Vucutcu.com ve yabanci sitelerde iyi övgü aliyor. Özellikle vucutcu.com da bayağıdır reklami yapiliyordu merak ettim etkili mi acaba ? Icindeku protein miktari az ve pahali 63 servis 170 tl. Daha ucuz olsaa denenenilir

urunde olcek basina 1.3g isoleucine varken "cok yuksek bcaa miktari" tabiri komik olmus.

o koca posetin %61'i protein. fiyasko bence. rich piana reklamlariyla nereye kadar...

Ben belçikadan denedim arkadaslar içerdiği bcaa sayesinde cidden fark hissettim, cokies almıstım tadı berbat ötesi, ve protein oranı dusuk diye düşünüyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

4,5 kiloluk yeni bitti,tavsiye etmiyorum.Cok tatli sevenler icin iyi.fakat cözünürlük berbat her hazirladigimda mixer in kenarina yapisiyor ve cözülmüyor bicakla kaziyarak karisima katiyorum,4.5 kilo bitene kadar biktirdi.bence abartilmis bir ürün.Türkiyedeki suplement fiyatlarina bakinca fazla macera aramayin bildiginiz markadan sasmayin derim.Son bisey daha;yurt disinda en ucuz protein tozlari arasinda tr deki fiyatlarina bakinca diger bütün markalarla yarisiyor fiyat olarak.

Back
Yukarı