pauloakenfold
Üye
Selam Arkadaşlar;
2 günden beri akşam gittiğim antremanlarda bana enerji vermesi açısından saat 10:00 ve 15:00'daki ara öğünlerimde yediğim 1 adet kepekli tostun yanına muz ekledim.Sizce antreman günleri(Off günler hariç) 2 adet muz yemenin ne yararı ve varsa zararı olur?Ayrıca akşam 18:30 gibi başladığım antremanlarda bana enerji vermesi açısından ne yiyecekler tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
Süheyl Fırat
Beslenme Programım aşağıdaki gibidir.
Sabah:
1 dilim uno kepekli ekmek üstüne light beyaz peynir
6 adet haşlanmış yumurta beyazı
100 gr meyveli müsli(Light Süt ile)
1 bardak sıkma portakal suyu+B vitamin kompleksi
Ara öğün(Saat 10:00)
1 adet uno kepekli ekmek arası kaşarlı tost
Öğlen:
Çorba
Kırmızı yada Beyaz Et(100Gr)
Salata+Yoğurt(Cacık)
Antreman günleri Pilav yada makarna(Off Günlerde ALmıyorum)
Ara Öğün(Saat 15:00)
1adet Muz(Antreman Günleri sadece)
Antreman Günleri(Saat 17:30)
2 Adet GNC AminoBurst 3000
a)Akşam(Saat 21:00)Bu bölümde eğer antremana gittiğim günler salonda yemek şansım oluyor.Onuda 6 adet haşlanmış yumurta beyazı ve 2 adet Aminoasit tableti ile gideriyorum.Ve sonra evde bişey yemiyorum.
b)Akşam(Saat 18:30)
Antremana gitmediğim Off günlerde ise yağsız hafif nar ekşili yeşil salata ile 1-2 adet kızarmış yağsız tavuk göğsü ve yetmezse 5 adet haşlanmış yumurta beyazı.Bu arada protein tozum bittiği için proteinlere doğal yoldan ulaşma yolunu seçtim.Birkaç hafta sonra tekrar pro toz alıp takviye yapacağım.
Vücut Ölçülerim
Boy:1.84
Kilo:83
Abdominal bölgede orta dereceli yağlanma mevcut Yan bel bölgesi dahil.
2 günden beri akşam gittiğim antremanlarda bana enerji vermesi açısından saat 10:00 ve 15:00'daki ara öğünlerimde yediğim 1 adet kepekli tostun yanına muz ekledim.Sizce antreman günleri(Off günler hariç) 2 adet muz yemenin ne yararı ve varsa zararı olur?Ayrıca akşam 18:30 gibi başladığım antremanlarda bana enerji vermesi açısından ne yiyecekler tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
Süheyl Fırat
Beslenme Programım aşağıdaki gibidir.
Sabah:
1 dilim uno kepekli ekmek üstüne light beyaz peynir
6 adet haşlanmış yumurta beyazı
100 gr meyveli müsli(Light Süt ile)
1 bardak sıkma portakal suyu+B vitamin kompleksi
Ara öğün(Saat 10:00)
Öğlen:
Çorba
Kırmızı yada Beyaz Et(100Gr)
Salata+Yoğurt(Cacık)
Antreman günleri Pilav yada makarna(Off Günlerde ALmıyorum)
Ara Öğün(Saat 15:00)
1adet Muz(Antreman Günleri sadece)
Antreman Günleri(Saat 17:30)
2 Adet GNC AminoBurst 3000
a)Akşam(Saat 21:00)Bu bölümde eğer antremana gittiğim günler salonda yemek şansım oluyor.Onuda 6 adet haşlanmış yumurta beyazı ve 2 adet Aminoasit tableti ile gideriyorum.Ve sonra evde bişey yemiyorum.
b)Akşam(Saat 18:30)
Antremana gitmediğim Off günlerde ise yağsız hafif nar ekşili yeşil salata ile 1-2 adet kızarmış yağsız tavuk göğsü ve yetmezse 5 adet haşlanmış yumurta beyazı.Bu arada protein tozum bittiği için proteinlere doğal yoldan ulaşma yolunu seçtim.Birkaç hafta sonra tekrar pro toz alıp takviye yapacağım.
Vücut Ölçülerim
Boy:1.84
Kilo:83
Abdominal bölgede orta dereceli yağlanma mevcut Yan bel bölgesi dahil.