legolas246
Üye
Ne yazık ki supplementler whey tadı bana acayip şekerli ve kötü gelmişti. Şöyledir ki supplementler whey kullandıktan sonra protein tozu kullanmayı bıraktım. Şu aralar gelişimim zayıf, sağlam antrenmanlar yapmama rağmen. Bunu protein tozu kullanmamaya bağlıyorum. Legolas, senin içerik bilgisi paylaşmandan dolayı hardline kafama takılmıştı. Sen myprotein'i mi yoksa hardline'yi mi önerirsin?
Kesinlikle Hardline . Hardline whey 3matrix su an o paraya alabileceğiniz en iyi toz . İnceleme konusunda detaylarını yazdım. Hardline whey 3matrix inceleme konuma bakabilirsiniz.
Konu: https://www.bodyforumtr.com/threads/hardline-whey-3matrix-Çilekli-İncelemem.144839/
[DOUBLEPOST=1554352016][/DOUBLEPOST]
Hardline çok muamma ya , onun yerine bigjoy da denenebilir, bende bigjoyun bir kaç yan ürünü var beta alanin arjinin citrüline gibi predator da kullandım etkili ürünler gerçekten Wheyide denenebilir multipower almasam bigjoy alırdım![]()
Hardline muamma değil. Gayet güvenilir bir firmadır. Hatta inceleme konusunda yazdım, benim için bu sektordeki en güvenilir firmalardan biridir. Eğer elinizde menfi bir labaratuvar sonucu vs. Varsa paylaşın biz de bilelim . Ama böyle bir sonuç olmadıkça Hardlinenin içeriği tartışmalı veya muamma gibi şeyler yazmak tamamen havada kalan, firmayı karalamaktan öteye gitmeyen ifadeler.
Son düzenleme: