Nabba Dünya Şampiyonası Birincisi Serdar Aktolga

Muscle Fitness ağustos sayısında serdar bey :)

531207_481316408546354_1660920724_n.jpg

opss ağustos sayısı çıktıysa hemen alıyorum bu gün :D

MF yarın bayilerde yerini alacak facebook sayfasından öyle yazmışlar. Bence güzel bir kapak olmuş hiç değilse Türk sporcularından Serdar Aktolga'nın yer alması güzel bir şey. Gidip meteri kapak yapacaklarına.

m&f herkes gibi benimde çok işime yaradı geçmişte ama sonradan aynı şeylerin ısıtılıp ısıtılıp bana sunulduğunu gördüm. Temalar basit; efsanelerin programları, efsanelerin kolları, supplementleri aklayan araştırmalar, supplementlerin gerekliliğini gözler önüne seren araştırmalar, supplement reklamları, herhangi bir aktörün vücudunun sırrı/antremanı vs.

Tek işime yarayan antreman bilgileri oldu.. Antreman konusunda gerçekten iyi..

Birde şu 60cm kolları evirip çevirip protein tozuna bağlamaları ve büyük kas kütlelerini masss tech, cell tech gibi ürünlere bağlamaları baymıştı artık..

Helesi steroidlere yer verilmiş, ama kesin profesyoneller kullanmıyordur(!)

kapakta yine bir bcaa mucizesi göze çarpıyor :D bcaa bir mucize değildir ya bu ne arkadaş :) ama diğer supplementlere oranla etkisi en iyi olanıdır diyebilirim. bu ay biraz bcaa satalım demişler sanırım :D

kapakta yine bir bcaa mucizesi göze çarpıyor :D bcaa bir mucize değildir ya bu ne arkadaş :) ama diğer supplementlere oranla etkisi en iyi olanıdır diyebilirim. bu ay biraz bcaa satalım demişler sanırım :D

katılıyorum pulloverforever, iddiaya girerimki kesin Colarado ......... üniversitesinde yapılan araştırmada bir grup deneğe etkisiz madde verilirken diğerine bcaa verilmiş ve bcaa verilen grup bench press, squat, deadlift gibi haraketlerde %bilmem kaç daha fazla performans göstermiştir.

şu aşağıdaki iki fotoya bakıp hala tartışmasız serdar aktolga 1 diyo musun :)

246luzp.jpg

2m43prk.jpg

Tartışılır tabi ama hayatının en keskin definasyonunu yakalamış sanırım Serdar Aktolga. Biraz Dexter Jackson birinciliğine benzemiş aslında. Diyetinin karşılığını almış:) Türkiye'de çok zor bu işleri yapmak yürekten tebrik ediyorum kendisini. Keşke Mr. Olympia'ya da bi türk vücutçu çıkarsak.

Ömer B. ;

Evet çok haklısın zaten İFBB sadece Mr.Olimpiadan oluşuyor ...

Saygılarımla , Danny Boy ...

mr.olympia ya katilmak ne demek? ifbb nin düzenledigi yarismalardan birinde en az ilk 3 e girmek demek.. bende o potansiyali görmedigimi söyledim kendisinde.. özellikle günümüz prolarina bakarsak (olympia ya devamli katilanlar) hepsi ondan iyi..

serdar hoca formunun zirvesinden maşallah. 2006 yılında hardline için objektiflerin karşısında geçtiği halini hatırlıyorum da arada bariz bir kütle farkı olmasa da definisyon olayının kitabını yazmış diyebilirim.

Serdar Aktolga M&F 'deki röpörtajında şu şekilde açıklamalarda bulundu;

''Olympia podyumu bence bir Türk sporcu için önümüzdeki yüzyıl hayal. Profösyonel lig , kesinlikle farklı bir yer. Mental olarak ,genetik olarak ve maddi koşullar açısından henüz oraya uygun değiliz. Kimse bence hayal kurmasın. Ama yinede profösyonel ligi tüm sporculara tavsiye ederim. Herkes gidip, o ortamı güzelliği yaşasın.''

Ayrıca kendisini kendi klasında ''şu anda Avrupa'daki en iyi üçten birisiyim'' diye niteledi.

Serdar Aktolga yeni hedefinin Mr. Universe ünvanı olduğunu açıkladı ve 3 kasım tarihinde kendisini yarışmada göreceğiz.

Son düzenleme:
Serdar Aktolga M&F 'deki röpörtajında şu şekilde açıklamalarda bulundu;

''Olympia podyumu bence bir Türk sporcu için önümüzdeki yüzyıl hayal. Profösyonel lig , kesinlikle farklı bir yer. Mental olarak ,genetik olarak ve maddi koşullar açısından henüz oraya uygun değiliz. Kimse bence hayal kurmasın. Ama yinede profösyonel ligi tüm sporculara tavsiye ederim. Herkes gidip, o ortamı güzelliği yaşasın.''

Ayrıca kendisini kendi klasında ''şu anda Avrupa'daki en iyi üçten birisiyim'' diye niteledi.

Serdar Aktolga yeni hedefinin Mr. Universe ünvanı olduğunu açıkladı ve 3 kasım tarihinde kendisini yarışmada göreceğiz.

kaynak mevcut mu? serdar hocanın böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum. açıkçası alıntının m&f'dan da olduğundan şüpheliyim. "profösyonel" nedir bir kere?
parası bol olan genleri sağlam bu işe gönül vermiş bir adam yok mudur? illaki vardır tüm dünyada 80-90 milyon türkün arasında.

kaynak mevcut mu? serdar hocanın böyle bir açıklama yapacağına inanmıyorum. açıkçası alıntının m&f'dan da olduğundan şüpheliyim. "profösyonel" nedir bir kere?
parası bol olan genleri sağlam bu işe gönül vermiş bir adam yok mudur? illaki vardır tüm dünyada 80-90 milyon türkün arasında.
kusra bakma yanlışlıkla ''ö'' tuşuna basmışım doğrusu tabikide ''profesyonel''... :)
alıntıyı m&f nin son sayısındaki röpörtajdan yaptım.

evet kendiside paylaşmıştı zaten.yenilmiş sporcu edebiyatı yapmayı sevmiyorum diyor(yok hakemler öyleydi yok hakkım yendi vs.) ama gerçekten hakkı yendi 6. lık nedir ?!

Back
Yukarı