Nanobolix Nanomass Gainer

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 16 42,1%
  • Orta karar

Votes: 16 42,1%
  • Başarısız

Votes: 6 15,8%

• Total voters
    38
ürünü alalı 10 gün oldu 8 gündür kullanıyorum 1 kg gibi bi artış oldu vücudumda fakat ben 450ml sütle 2 çorba kaşığı kullanıyodum kutudan çıkan ölçeği 10 gün sonra nihayet bulabildim :) 4 ölçek kullanmam gerekiyomuş 150 gram için ürün en fazla 10 gün daha dayanacak 2 kg alabileceğimi düşünüyorum. daha önce mass gainer kullandım multipower marka sadece yarım kilo aldım 1 ayda

tam 1 hafta oldu bu hafta sonu bıtecek urun daha olculmedım gainer genel olarak guzel tadı fılan suyla rahat ıcılıyor ama tek kötü yanı gainer'ı içtikten sonra yemek yıyemıyorum sekerlı bıraz sanırım o kesıyor ıstahımı

ürün 2 haftada bitti arkadaslar tadı ilk hafta cok iyiydi sula gayet güzel gitti çikolatalı ama 2. hafta resmen zorlaya zorlaya içtim sanırım çikolata baygınlık yaptı kilo konusuna gelirsek h,ç kilo alamadım sabit kilomda kalmısım ve ürün çok şekerli bence zaten içindeki şeker oranıda yazılmamıs yani bilindik türk malı bence üstüne biraz daha koyup daha ıyılerı alınabılır

arkadaşlar ben 1. ayda bu ürünü kullandım 6 kilo aldım 2. ay tavsiye ile gain bolic aldım ve hiç bi katkı olmadı 3. ay yine nanobolix almayı düşünüyorum

Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bu ürünü tekrar aldım.farklı supl. kullandım fakat bu ürün gibi etkili olmadı. bakalım yine aynı etkiyi göstericekmi.

Arkadaşlar Merhaba,

Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Ürünü yaklaşık 3 aydır kullanmaktayım. Yaptığım işten dolayı gün içinde çok yol yürümekteyim. Mesai sonrası salona gidiyorum. Ürünü günde 3 sefer ağırlıkla öğün sonrasına 350 ml. süte 1,5 ölçek karıştırarak kullanmaktayım. Özellikle ilk ay çok hızlı sonuç aldım. Kilo almam ilk aya göre yavaşladı. Sizlerle salona ilk başladığım günkü ölçülerim ve 2 aylık sonuçları paylaşıyorum. Sormak istediğiniz herhangi bir sorunuz varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.[DOUBLEPOST=1400695963][/DOUBLEPOST]
fotoğraf.JPG

Bugün Siparişini verdiğim bir ürün arkadaşlar bakalım nasıl olacak fiyatı uygun diye aldım. Normalde Optimum ve Nitrofull dışında şuana kadar Ultimate felan kullanma fırsatım olmadı.

Bu nanobolix hakkında eğer kullanmış olan - bilgisi olan varsa az çok tecrübelerini yazabilir mi ?

Ve bu ürünü karbonhidrat ağırlıklı diye Gainer olarak satın aldım. Her yemekten sonra 1-2ölçek suyla almanın diğer Gainer'lar gibi kilo almaya gayet iyi yardımcı olacağı düşüncesindeyim bende...

Eğer tecrübesi olan arkadaşlar yoksa da artık bekleyin ben haftalık olarak sizlere bilgi veririm arkadaşlar...

Arkadaşlar çook uzun zaman olmuş foruma girmeyeli işten güçten, kısaca şunu söylemek istedim.

Arkadaşlar bu ürünü gözü kapalı alın gerçekten, hacimlenme konusunda o kadar işe yaradı ki 68 kilodan 75lere kadar bu ürünle çıkmıştım.
Zaten ürün sanki cicibebenin toz hali gibi tadıyla formuyla.

Süper ürün Gainer'lar arasında ilk 3 favorimde yer almakta...

Herkese merhaba.
Ürünün kendi sitesinden soru sordum telefonla aradılar güzel güzel konuştular sorularımı yanıtladılar. Marka hardline gibi yurtdısından hammadde gelip burada paketlenme üzerine kurulu. Almanya, yeni zelanda filan ülkeler söyledi arayan kişi. Kendi sitelerinde taksit yok ben de gg'den sipariş geçtim az önce. Bunu da sordum; tabi istediğiniz yerden alın gg gibi sitelerde satıcının profiline girip %'sine bakıp güvenirseniz geçin sipariş sıkıntı yok dedi.
velhasıl 2 güne gelir. 3 hafta gibi bir sürede ürünü bitirip 4. haftada durumu paylaşırım.
Sağlıcakla...

Daha önce kullandığım ve memnun kaldığım bu ürünü tekrar aldım.farklı supl. kullandım fakat bu ürün gibi etkili olmadı. bakalım yine aynı etkiyi göstericekmi.[/QUOTmerhabalar sporu sağlık sorunlarından dolayı bırakmak zorunda kaldım elimde olimp gain 6000 çikolata ve çilekli olanindan 2 kutu var faturaları herşeyi mevcut alalali henüz 1 hafta oldu elimden çıkarmak istemiyorum supplementer sitesinden faturalı dilerseniz fotoğrafları atabilirim shaker hediyesi ve de dergi hediyesi de içinde ilgilinersiniz numaram 05076232601

Arkadaşlar bu ürün hepsiburada'da %50 indirim olmuş.Fiyatı 56 TL. Almak istiyorum ama işte anne engeline takılmasak.18 Yaşımıza geldik kadın alırsan eve almam seni diyor :)

ürün güzel alınabilir.
daha önemlisi son 2-3 yıl içinde çıkan onlarca marka var ve sitelerin ne tarım , sağlık bakanlığı helal sertifikası yada nereden alındığına dahil bir belge sertifika yok.
soran olursa Almanya yurt dışı çinden almıyoruz diyorlar :) (bende inandım . at yalanı s*** inanını hesabı)
adamlar dürüst olarak belgeleri koymuş benim taktirini kazandılar

ben kullanmıştım ama 4 günde bitiyor günde 4 ölçek kullanımı kilo aldım ama çabuk bitti 600 civarı kalori var servis başına az yağlanma yaptı yağ oranı bana kalırsa yüksek bsn true mass veya optimum serios mass birini almayı düşünüyorum kilo olarak 1 kg 200 gr aldım
Afiyet olsun. Merak ettiğim bi konu var tadı nasıl acaba ben nutrition un 6 kg lik ürününü aldım ilk içiyosun bişi yok sonra tadı bir kötü geliyor. Tadı nasıl acaba

Back
Yukarı