sonunda benim whey de gelmiş buralarabende isolate var yani güzel kendisi gerçi ilk aldığım whey olduğu için diğerleriyle karşılaştırmam saçma olur ama içimi güzel bende çileklisi var 'isolate' shaker la karıştırınca da topak yaptığını görmedim 1 aydır
![]()
internet sitesini inceledim. ürünleri hakkında ayrıntılı açıklamalara yer verilmemiş.umarım ikinci bir Nitrofull vakası yaşanmaz.
fiyatının aşırı pahalı olasına karşın kalite olarak kimseden kötü bir yorum duymadım. piyasa fiyatı 180tl civarı 2,2kg iso whey için. bende izmirde 120tl buldum alsammı diye düşünürken araştırmalarım sonucu bu yazıya ulaştım. ürün ile ilgili yapılan açıklamayı paylaşıyorum;
Nanobolix ürünleri üzerinde Türk Malı diye yazmakta ancak bilindiği gibi Türkiye'de Amino Asit, Whey Protein ve benzeri sporcu gıda takviyeleri üretilmiyor. Türkiye'de üretildiği söylenen ürünlerin ham maddeleri yurt dışından getiriliyor ve burada tablet basımları ve paketleme gibi işlemleri yapılıyor.
Hammaddeler Türkiye'ye getirilmeden önce ithalat izinleri alınıyor ve daha sonra da ürünlerin TC ye girişinde Tarım Bakanlığı tarafından analiz ve denetlemeleri yapılarak girişine izin veriliyor. Bu denetlemeler ve laboratuar analizleri sözkonusu olduğu için bir ürün Çin'den geliyor olsa bile ille de kötüdür diye birşey yok. Ancak Çin'in tüm dünyada gıda maddeleri üzerinde yarattığı izlenim iç açıcı değil. Çin'in tüm dünyada en çok başını ağrıtan konu ise süt ve sütten üretilen ürünler konusunda. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde dünyada bebek ölümleri nedeniyle Çin'den gelen mamalar incelenmiş ve Çin'den gelen pek çok üründe protein değerini yüksek göstermek için Melamin maddesi konduğu ve bunun da böbrek taşı gibi rahatsızlıklara ve bebek ölümlerine yolaçtığı belirlenmişti. Sporcu gıdalarının pek çoğunun süt bazlı olması ve protein değeri ile yakından ilişkili bulunması bu konuda tüketicilerin Çin'den gelen Sporcu Gıdalarının hangileri olduğunu bilmesini gerektiriyor. Biz bu konudaki araştırmamızı sizle paylaşıyoruz. Sonrası size kalmış.
sonunda benim whey de gelmiş buralarabende isolate var yani güzel kendisi gerçi ilk aldığım whey olduğu için diğerleriyle karşılaştırmam saçma olur ama içimi güzel bende çileklisi var 'isolate' shaker la karıştırınca da topak yaptığını görmedim 1 aydır
![]()
biliyorum. amerikan pazarına geldiği günden beri görüyorum bu ürünü. bir yıl az bir zaman diğerleriyle karşılaştırdığında en yeni marka bu.tarihe baktın mı hiç.o yazı ne zaman yazılmış diye..27.07.2010..