Nanox İsolox Protein Bar

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    5

İçeriğinde sadece protein oranı yazan bir ürün firma ile mail yoluyla irtibata geçtim umarım cevap hemen gelir sizlerle paylaşırım.

Ürünün 45 gram olması 16 gram protein barındırması yüksek bir oran demek kalan 29 gramında yağ ve karbonhidratlardan oluştuğunu belirtirsek bence oranları iyi.

Ancak net değerlendirmeyi firmadan cevap gelince yapabiliriz.

Tad kullanılabilirlik gibi konularda ürünü deneyen arkadaşların yorumlarını bekliyoruz.

Piyasada fiyatı 5.5 - 7 TL olarak olmaktadır.

Sen maximusla devam et :) protein barla kalitesiz bir karbonhidrat deposunu bir tutuyorsan helal olsun yani :D
nereden temin ederiz derseniz nette ismini yazıp araştırarak bulabilirsiniz veya supplementler.com'da varsa oradanda alabilirsin.
maximus gibi derken ben tadını kastetmiştim canımsın :-) o kadarda embesil değiliz herhalde:-)

Estağfurullah :) ben yemedim hiç ama pek kaliteli değil bence nanox'un ürünlerini kullanmadım ama kullananları tanıyorum sadece bar değil amino olsun toz olsun bazısı güzel diyor ama ben nedense güzel diyenlerdede fiziksel bir değişim göremedim :D All star'ın kullandım ülkemizde maalesef çok çok kazık ama kalitelidir.

işe yaramaz deyip geçiştirmişsiniz ancak protein oranı gayet yüksek. Syntha-6 da 9 gram yağ var bunda ise 5.4, Syntha-6'nın 45 gramında 13-14 gram protein var, bunda ise 16 gram. ne açıdan daha kötü ne açıdan daha iyi anlat da bilelim. tadı da gayet güzeldir isoloxun. kaldı ki isolox çoğu protein bardan daha fazla protein oranına sahip ve fiyatı 9 TL. şahsen tercihimdir.

Back
Yukarı