yaş 23 boy 1.84 kilo 78 vücut yağ oranı 2 ay önce %9 du göbek ve bel bölgesinde hafif yağlanma var
Şu aralar kütle yapmak için çabalıyorum haftada 5 gün salondayım
3 senedir çok farklı programlar denedim ama ben kütle için piramitten daha iyisini tecrübe etmedim olursa bi öneriniz onu da uygulayabilirim
Pzt:Göğüs ve ön kol
Çarş:sırt arka kol ve Karın
cuma

muz ve bacak
Cmt:Cardio(yoğun tempo)
Pzr: Cardio(hafif tempo) ve karın
yaklaşık 8-9 ay sıkılaşma ve yağ oranını azaltmaya yönelik çalıştım 82 kilodan 75 'e düştüm ve kasların parçalı gözükmesine ilişkin amacıma ulaştım diyebilirim ama biraz ufaldığımı düşünerekten şimdi amacım biraz irileşip yaklaşık 1 sene biraz kilo alıp 85-90 arasına çıkayım sonra tekrar difinasyon çalışırsam daha iyi olur kanaatindeyim (Bu arada hayvan gibi yiyiorum)
Ben kütle için bu programdan şaşmayın derim piramit belki çoğu kardeşimiz tarafından basite indirgeniyor olabilir ama kademeli olarak hem güçlendiriyor hem de kas artışı sağlıyor
belki hafif yağlanırsınız ama onu da ihtiyaca göre hazırlanmış bir diyet ile halledersiniz
Önerileriniz varsa dikkate alırım. Sıkı çalışmalar
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 23:20 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 23:01 ----------
Spora yeni başlasanız bile haftada 7 gün spor salonuna gitmek bana pek mantıklı gelmiyor.
Eğer yeniysen hocan yüksek ihtimal birkaç ay sana tüm vücudu çalıştıracağın bir prog. vermiştir ama öyle bile olsa bunu her zaman yapma pzt çarş cuma cmt çalış hatta şimdilik hafta sonu gitmesen de olur bence
aslında kilo verme kilo alma fit vücut... Amacını yazsan;
sporda yeni misin değil misin yeni değilsen ne kadardır yapıyorsun bunların hepsini ayrıntılı olarak yazarsan bu forumda sana yardımcı olabilecek birçok insan vardır
ama şimdilik söyleceğim eğer tüm vücudu çalıştıran bir program yapıyorsan araya illaki 1 gün dinlenme koy ve 7 gün kesinlikle gitme diyorum ben!