Nasıl Beslenmeliyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaş 19
Boy 190
Kilo 90

5 aydır spor yapıyorum. Protein tozu kullanmıyorum Fakat beslenme programını daha oturtamadım. Günlük kalori alımım fazla mı olmalı ? Yağ var ama göbeğim filan yok. az kalori alırsam sıkıntı olur mu ?

Teşekkürler

Kalori alımının fazla mı eksik mi olacağı sana ve hedeflerine bağlı. Eğer vücut ağırlığını azaltmak istiyorsan kalori alımını düşürüp yağ kaybı sağlayabilirsin. Ya da kalori alımını artırıp kas kütlesi kazanabilirsin. Elbette vücut ağırlığın da artacaktır. Kısaca hedeflerine bağlı ;)

Kalori alımının fazla mı eksik mi olacağı sana ve hedeflerine bağlı. Eğer vücut ağırlığını azaltmak istiyorsan kalori alımını düşürüp yağ kaybı sağlayabilirsin. Ya da kalori alımını artırıp kas kütlesi kazanabilirsin. Elbette vücut ağırlığın da artacaktır. Kısaca hedeflerine bağlı ;)
Kas kütlemi artırmak istiyorum ama yağ artmasın sonra

Değerli üyemiz;
Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;
“Yardım”, “Şuna Bir Bakın”, “Böyle Yapsam mı?”, “Nasıl?”, “Birkaç Soru”, “Acil Yardım” ve bunların benzerleri, hiçbir açıklayıcılığı olmayan konular açmak yasaktır.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı