Nasıl bir antrenman uygulamalıyım ?

askndnz

Üye
Arkadaşlar öncelikle merhaba vücüdum aşşağıdaki gibi baya bir kötü durumda.

Kilo : 76
Kol: 30
Gögüs: 94
Omuz : 114
Bel: 91

Diyet uyguluyorum sadece sabah kahvaltısında yarım ekmek yiyorum(kepek) ve başka öğünlerde ekmek yemiorum öglenleri tavuk+haşlanmış pilav yiyorum. akşam spordan sonra salata yiyorum.
Vücudumu geliştirmem için nasıl bir vg programı uygulamam gerekir..Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/bodybuldinge-yeni-ba-layanlar-1-t12394.html

burdaki programları uygulamanı tavsiye ederim. 4 ay sonra yeni resimlerini koyarsın değerlendiririz

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 17:29 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 17:27 ----------

Konu yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.

Not: kalıcı yönlendirme 1 gün sonra silinecektir.

Koşu bandı 15dk
Benc press 3x8
Bench yana açış 3x8
Omuz yana açış 3x8
Enseye pres 3x8
Lat sırta çekiş 3x8
Barbell Curl 3x8
Push Down 3x8
Ön bacak 3x8
Arka bacak 3x8
Alt mide dik 3x20
Alt Mide yatarak 3x20
Roma sandalyesi 5x20
CalleCrunch 5x20
Crunch5x20

Salon hocam bu programı verdi sizce nasıl flexor hocam ? Haftada 5 gün gidiyorum

Hocam ben Haftada 5 gün gidiyorum spora ve Pazrtesi Salı gidiyorum Çarşamba tatil ediyorum kendime Perş Cuma C.tesi Pazar tatil . Gidiyorum 3hafta oldu başlayalı sizce bir gün yeterlimi dinlenme için ?

Programım;
Benc press 3x8
Bench yana açış 3x8
Omuz yana açış 3x8
Enseye pres 3x8
Lat sırta çekiş 3x8
Barbell Curl 3x8
Push Down 3x8
Ön bacak 3x8
Arka bacak 3x8
Alt mide dik 3x20
Alt Mide yatarak 3x20
Roma sandalyesi 5x20
CalleCrunch 5x20
Crunch5x20
Koşu bandı 20dk
tiwist 10dk

Öyleyse haftada 3 gün gitmem yeterli olacakmıdır ? Peki 1. ay programımı bitirdikten sonra yine 3 gün mü gitmeliyim ?

bende birşey sormak istiyorum hocam.
bugun göğüs calıstıktan sonra yarın cok yormayacak bir squat yapsam dinlenmeyi yemiş olurmuyum?
yani burda dinlenmeden kastımız sadece çalışan kasın dinlenmesi mi yoksa komple vücutun dinlenmesi mi?

Back
Yukarı