Öncelikle herkese merhabalar
Uzun zamandır forumu takip ediyorum ve birçok şey öğrendim yapılan paylaşımlarla fakat hala çeşitli hatalar yapmaktan kurtulamadım
Hemen soruma geçmek istiyorum.2 aydır düzenli olarak vg ve diyet yapıyorum.Öncelikli amacım kilo vermekti.Başladığımda 72.5 kiloydum ve şu an 67.5 a düştüm.Fakat özellikle son 2 hafta kas kütlemden biraz kayıp verdim.Hocam beslenmemin antrenmanlarıma göre yetersiz olduğunu söyledi.Ben kilo vermeye yönelik bi beslenmeyle devam ediyordum fakat şimdi bunu değiştirmem gerektiğini düşünüyorum.İlk olarak hem kilo vermek hemde kas kaybını minimuma indirmek için nasıl bir beslenme programı izleyebilirim ?
Diğer soruma gelirsek ;
Boy: 172 cm
Kilo: 67.5
Yağ oranım %12.5 olarak ölçüldü.Hocam Cardio antrenmanlarımı biraz hafifletip artık uzun bir süre kas kütlemi arttırmama odaklanmam gerektiğini söyledi ve buna göre bir beslenme programı önerdi.Fakat ben hala kararsızım biraz daha yağ yakımına odaklanma konusunda.Sizlerinde görüşlerini almak istedim.Cevaplayan herkese teşekkürler
Biraz uzun oldu , kusura bakmayın

Diğer soruma gelirsek ;
Boy: 172 cm
Kilo: 67.5
Yağ oranım %12.5 olarak ölçüldü.Hocam Cardio antrenmanlarımı biraz hafifletip artık uzun bir süre kas kütlemi arttırmama odaklanmam gerektiğini söyledi ve buna göre bir beslenme programı önerdi.Fakat ben hala kararsızım biraz daha yağ yakımına odaklanma konusunda.Sizlerinde görüşlerini almak istedim.Cevaplayan herkese teşekkürler

Biraz uzun oldu , kusura bakmayın